SmackDown pregled – Zvijer je na SmackDownu!

Lucha Dragons & Dolph Ziggler vs League of Nations – **3/4

Za razliku od većine WWE showova, ovu epizodu SmackDowna započinjemo s mečom i to Six Man tagom. Kao što smo mogli očekivati, meč je bio prilično zabavan, dobili su nešto manje od 10 minuta, tako da je akcija bila konstantna i zabavna bez previše dosadnih dijelova. Kevin Owens je bio za komentatorskim mjestom komentirajući svoje rivalstvo sa Zigglerom. On je bio i ključan faktor rezultata ovoga meča jer je omeo Zigglera koje je potom pokupio Brogue Kick of Sheamusa i izgubio. Ne sviđa mi se što Liga nacija pobjeđuje mečeve, a još mi se manje sviđa to što je Ziggler, koji ima meč na Fastlaneu, pokupio pin. Mogli su jednostavno dati da Sin Cara pretrpi pin, ali još bih više volio da su pozitivci dobili jer Liga nacija stvarno ništa ne radi više.

 

Sasha Banks vs Tamina – *

Ovo nije bilo ništa posebno, no bilo je kratko i jasno te je Sasha Banks očekivano uzela pobjedu s Banks Statementom. Nakon meča, Naomi je napala Sashu, no Becky je spasila tvari i ostatak tim BADa je pobjegao. Sasha Banks nije bila zadovoljna činjenicom da joj je Becky pomogla, no u backstage segmentu nakon meča su se dogovorile kako će u nedjelju ipak biti na istoj stranici jer imaju istog neprijatelja. Ova priča Sashe i Becky nastavlja biti zabavna i jedva čekam vidjeti kako će se stvari odvijati nakon Fastlanea.

 

Chris Jericho vs The Miz – ***

Chris Jericho je prije meča imao promo gdje je pozvao Stylesa u ring da odgovori na njegov izazov s Rawa. Umjesto njega je izašao Miz i nakon kratke konfrontacija dobili smo meč. Meč je bio jako dobar, još jedan pokazatelj kako Miz može jako dobro raditi kada mu se pruži prilika. Stvarno je zasjao u zadnjih nekoliko tjedana zajedno s Jerichom i Stylesom. Dosta dobre back-and-forth akcije i nekoliko dobrih near fallova na kraju. Jericho na kraju očekivano pobjeđuje s Walls of Jericho. Nakon meča, Jericho je još jednom pozvao Stylesa te je ovaj napokon došao. Jericho je ipak odbio Stylesov izazov, no to Stylesu očito nije pasalo te je udario Jericha nekoliko puta kako bi mu to promijenilo mišljenje. Ta ideja je upalila i Jericho je prihvatio Stylesov izazov, stoga ćemo na Fastlaneu dobiti treći njihov meč! Dosta dobar segment. Sviđa mi se kako Jericho na početku nije htio taj meč, no kada ga je AJ udario, nije imao druge. Jako dobro građeno rivalstvo i jedva čekam ovaj meč na Fastlaneu.

Ambrose i Reigns imali su backstage konfrontaciju o meču protiv Dudley Boyza. Ambrose je zatim naišao na Heymana koji ga je informirao da je Brock Lesnar u okolici i vreba na Ambrosea. Ambrose se pravio da je uplašen i tražio je savjet od Heymana, ali je onda poručio Heymanu da Lesnar ovaj puta požuri kako ga ne bi morao čekati. Konfrontacija Heymana i Ambrosea je bila odlična, volio bih vidjeti još više stvari od ove dvojice. Kao što je i najavljeno, Lesnar će se pojaviti na SmackDownu.

New Day je imao intervju u backstageu. Trojac je govorio o nadolazećem segment s Edgom i Christianom kojeg će imati na Fastlaneu. Zainteresiran sam za taj segment iz toga razloga što postoji mogućnost da će Enzo Amore i Colin Cassady, tag team iz NXTa, debitirati u tome segmentu. Ako se to ne dogodi, bit ću razočaran jer onda taj segment neće ničemu služiti.

 

Charlotte vs Natalya – **

Drugi ženski meč večeri dobio je nešto malo više vremena od prethodnoga, pa je zato bio malo i bolji. Natalya i Charlotte dobro rade zajedno te su ovdje pružile jedan prilično solidan meč. Charlotte je na kraju očekivano dobila s Figure Eight. Nakon meča, Brie Bella je došla u ring i napala Charlotte te je ova pobjegla. Kratak, ali jasan segment nakon meča i puno efektivnije i bolje nego onaj dugačak segment s Rawa. Nisam zainteresiran za meč baš jer je rezultat predvidljiv a i Brie Bella mi se ne sviđa.

R-Truth i Goldust su imali još jedan segment u nizu gdje je Goldust pokušao nagovoriti Trutha da bude njegov Tag Team partner. Ovaj puta je probao s repom, no nije uspjelo.

 

Dean Ambrose & Roman Reigns vs Dudley Boyz – **1/4

Ovaj meč nije bio dugačak koliko sam očekivao da će biti, ali je bio prilično solidan za vrijeme dobiveno. Tipična WWE Tag Team formula s dominiranjem negativaca tijekom većeg dijela meča i onda povratkom pozitivaca na kraju. Reigns je dobio hot tag i pripremao se za Superman Punch, no tada se pojavio Brock Lesnar! Ambrose i Reigns nastavili su svoj meč, ali je Lesnar onda napao Ambrosea i to je označilo diskvalifikaciju i kraj meča. Reigns i Ambrose su pokušali zajedničkim snagama riješiti se Lesnara, ali je onda Reigns slučajno udario Ambrosea. Ambrose je pokušao ići po Dirty Deeds na Reignsu, ali mu je Reigns udario Samoan Drop. Lesnar je zatim napravio F5 Reignsu i krenuo izaći iz ringa, ali se Triple H pojavio na stageu s WWE titulom i to je označilo kraj showa. Jako dobar segment nakon meča, brawl je bio dobar i dobro su odigrane nesuglasice između Ambrose i Reignsa. Pojava HHHa je bila samo podsjetnik kako je on WWE prvak. Sad kada se treba više pojavljivati nema ga, a dok nije bio prvak, svaki puta se pojavljivao i držao govore. Zainteresiran sam za ovaj Triple Threat na Fastlaneu, jako dobar build.

Prilično dobar SmackDown. Nije bilo puno segmenata, ali razvoj priče u nekim dijelovima je bio dobar i sama pojava Lesnara na SmackDownu učinila je ovaj show dobrim.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Zvijer je na SmackDownu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*