NXT pregled – Je li Almas postao nezaustavljiv?

Baš kao i prošlotjedna epizoda, ovotjedna epizoda NXT-a bila je još jedna solidna epizoda u kojoj nismo saznali ništa novo, ali smo dobili posljednji build za sve mečeve koji će se dogoditi na Takeoveru. Uz pomoć segmenata, squash mečeva i fantastičnih promo videa, uspjeli su nam dati i posljednju dozu hype za inače jako uzbudljiv Takeover.

U main eventu smo vidjeli segment McIntyrea i Almasa. McIntyre je pozvao Almasa u ring da se napokon suoči s njime kao čovjek. To je Almas napravio te je uz pomoć Zeline Vege uspio dokrajčiti McIntyrea, barem za ovu večer. Bio je ovo zanimljiv segment koji je Drew nosio što se tiče mikrofona, a Almas i Vega odradili su ostatak posla. Ništa posebno nismo saznali, ali su nastavili priču ovog rivalstva gdje McIntyre proziva Almasa jer nije dovoljno hrabar da se suoči s njime jedan na jedan. Prilično sam uzbuđen za njihov meč na Takeoveru, vjerujem kako će u najmanju ruku biti zabavan, a mogao bi itekako biti odličan.

Ember Moon pobiejdila je Mercedes Martinez u jednom malom zanimljivom meču s par dobrih poteza s obje strane. Ember je očekivano uzela pobjedu prije meča na Takeoveru. Nakon ovog meča, sve cure su izašle van i imale su jedan staredown prije spomenutog Takeover meča. Bilo je ovo sve solidno, malo bih volio da su imale više konflikta ovdje i da je po mogućnosti izbio neki brawl jer u ovoj cijeloj priči definitivno je falio neki intenzivni segment, ali eto.

Lars Sullivan pobijedio je Raula Mendoza u kratkom zabavnom meču u kojem je Mendoza pružio malo otpora, ali ipak to je bilo i više nego nedovoljno. Nakon meča je Ohno došao u ring kako bi spasio Mendoze od dodatnog Sullivanovog napad. U redu segment, tek prošli tjedan smo saznali da će njih dvojica imati meč na Takeoveru, tako da je ovo bilo i više no potrebno, da barem nekakav doticaj imaju.

Street Profits pobijedili su Mossa i Sabbatellija u kratkom meču. Ništa loše ovdje, ništa posebno također, ali solidna pobjeda za SP-e za koje se nadam da će dobiti nešto konkretno uskoro.

A ono što nisu uspjeli nahypati segmentima, uspjeli su izgraditi sjajnim promo videima. Tako su Dream/Black feud i War Games dobila dva odlična promo videa, što nije neočekivano jer je WWE u tom dijelu posla izuzetno kvalitetan.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Je li Almas postao nezaustavljiv?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*