Hoće li se Undertaker pojaviti na Raw-u?

Oni koji su gledali SmackDown, čiji pregled možete pogledati ovdje, mogli ste vidjeti kako je Bray Wyatt držao Undertakerovu urnu u svojoj reci i pritom izrekao da će osloboditi duha i to na Raw-u u ponedjeljak. Otada, postoje nagađanja kako bi se Undertaker na neki način trebao pojaviti na Raw-u u ponedjeljak.

WWE.com je postavio članak  nagađanju hoće li ovo Wyattova poruka podići Undertakera na noge te će se tako oni pojaviti na Raw-u u ponedjeljak te tako odgovoriti na Wyattov izazov za WrestleManiju. Evo što je WWE.com napisao:

“Svi znaju povijest Undertakerove urne i značaj kojeg ona drži na vječno nasljedstvo. Nema tajne da ta sveta urna ima misterioznu povezanost s Demonom Death Valleya. Wyatt zna da će su, imajući tu urnu u svojim rukama, uvući Undertakeru pod kožu. Stoga, hoće li Wyattova odaja na SmackDownu prisiliti Undertakera da se podigne iz pepela svojeg poraza na WrestleManiji 30?

Ako prizor urne u Wyattovim rukama ne natjera Undertakera na povratak, što god da je Wyatt planirao za ovaj Raw možda hoće. Wyatt je naveo da će osloboditi duh iz urne na Raw-u te se mi sada pitamo što on zapravo planira s time. Hoćemo li svjedočiti “moć” urne kako dolazi u život? I ako je tako, hoćemo li napokon vidjeti Deadmana u tijelu na Raw-u?”

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Hoće li se Undertaker pojaviti na Raw-u?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*