WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs 2016 preview

Ovaj puta smo zamijenili mjesta predviđanjima previewu i odsada će to biti tako. Jučer smo izbacili predviđanja, a na forumu predstavili Kockarnicu, stoga je danas na redu i TLC preview.

20161115_tlc_match_stylesambrose-786cdbdf6544931d235f19611cc5b586

AJ Styles (c) vs Dean Ambrose – WWE World Champions TLC Match

Vratimo se u malo dalju prošlost gdje je ranije ove godine AJ Styles pobijedio Ambrosea na Backlashu i osvojio WWE titulu. Tu je sve to krenulo, a ovdje bi sve trebalo završiti. AJ je još prvak, ali Ambrose još uvijek lovi pojas. Ambrose je dobio već dosta revanševa u međuvremenu, ali Styles se na svakakve načine uspio izvući i zadržati pojas u svojim rukama. U cijelu priču se umiješao i James Ellsworth, pomoću kojeg se Dean Ambrose poukšao uvući Stylesu pod kožu, a dokaz tome je da taj da je Ellsworth u zadnja dva mjeseca čak triput pobijedio Stylesa, naravno uz Deanovu pomoć. Styles i Ambrose su čak jedan drugog eliminirali (odnosno pripomogli da ih netko drugi eliminira) iz Survivor Series meča, iako su bili na istom timu. No, Dean je u međuvremenu ostvario pobjedu u non-title meču protiv Stylesa i zaradio si jedan finalni revanš, no ovo neće biti običan meč nego TLC meč! Ellsworth, u međuvremenu, završio je ovaj tjedan u bolnici nakon što ga je Styles ozlijedio Styls Clashom. Ipak, nije nemoguće da se Ellsworth pojavi već u nedjelju i pokuša se umiješati u meč. Ostaje pitanje, kome će pomoći? Hoće li pomoći Ambroseu kao i do sada, ili će shvatiti da ga je Ambrose zapravo iskorištavao kako bi se uvukao Stylesu pod kožu?

20161122_tlc_match_mizziggler-8f834b39444bd651e865d034c910343f

The Miz (c) vs Dolph Ziggler – Intercontinental Championship Ladder Match

Na No Mercyu, Ziggler je pobijedio Miza i tako osvojio IC titulu, ali isto tako i spasio svoju karijeru koju je stavio na liniju tijekom meča. Ipak, Ziggler nije dugo uživao na mjestu prvaka jer je već nakon mjesec dana na 900. epizodi SmackDowna Miz u revanšu povratio pojas u svoje ruke, naravno uz dozu lukavosti i varanja. Kako bi se saznao definitivan pobjednik ovoga feuda, Miz će ovaj puta, na zahtjev Daniela Bryana, stavili IC titulu na liniju, ili doslovno rečeno, objesiti ju na uže iznad ringa, u Ladder meču protiv Zigglera. Ladder mečevi su nešto što je definitivno dalo identitet IC tituli i najbolji takvi mečevi su upravo bili za dotičan pojas, a hoće li i ovaj biti među njima, saznat ćemo večeras.

20161122_tlc_match_beckyalexa-ce6c21e8e8e56505c0b14acf2b5a8d04

Becky Lynch (c) vs Alexa Bliss – SmackDown Women’s Championship Tables Match

Sasha i Charlotte su na Rawu napravile povijest s Hell in a Cell mečom, sada je vrijeme da isto to učine Alexa i Becky. Naime, Alexa Bliss dobila je svoj zasluženi meč za Women’s titulu prije nekoliko tjedana u Glasgowu, no, iako je izgubila, bilo je velike dvoumice oko završetka jer dok je ona tapkala na zahvat Becky Lynch, istovremeno je imala noge na užadima, što sudac nije vidio. Alexa je zatražila svoj novi i pravi revanš za titulu, a onda je izazvala Becky na Tables meč. Mali preview smo vidjeli na ovotjednoj epizodi SmackDowna kada je Becky proletjela kroz stol tijekom potpisivanja ugovora. Komu se smiješi ista sudbina na TLC-u?

20161129_tlc_match_tagteam-41bf421de93e2d5ef368bacb9b8425f3

Rhyno & Heath Slater (c) vs Randy Orton & Bray Wyatt – SmackDown Tag Team Titles

Randy Orton i Bray Wyatt, iako su započeli u svađi, pokazali su kako mogu itekako funkcionirati kao tim i zato će dobiti priliku za Tag Team titule večeras. Izgledalo je da će American Alpha dobiti tu priliku nakon što su osvojili Tag Team turmoil protiv svih ostalih SmackDown timova, ali su se onda pojavili Wyatti izazvavši ih na meč i pritom ih pobijedivši. Hoće li Bray i Randy funkcionirati u ovome meču i možda osvojiti titule?

20161122_tlc_match_corbinkalisto-2b93869e5966dc4d1f9ec6f06c25de17

Baron Corbin vs Kalisto – Chairs Match

Još prije nekoliko mjeseci, Baron Corbin je ozlijedio Kalista napavši ga u backstageu, ali je Kalisto napravio svoj povratak prije nekoliko tjedana napavši Corbina što je bio pokazatelj da ova priča nije gotova. No, Corbin je vratio dvostruko, koštajući Kalista najprije Cruiserweight titule na Survivor Seriesu, a onda i Intercontinental titule protiv Miza. Zbog svega toga, njih dvojica napokon će svoje nesuglasice riješti večeras u Chairs meču gdje će se Kalisto pokušati osvetiti Corbinu, a Corbin će pokušati nanijeti mu još više boli.

20161121_tlc_match_nikkicarmella-33f23d676676e785826950046bc89063

Nikki Bella vs Carmella – No DQ Match

Još jedan ženski meč dobit će stipulaciju, a to je upravo ovaj između Nikki i Carmelle. Njih dvije se već bore nekoliko mjeseci, a ovaj meč će napokon pokazati tko je superiorniji od njih dvije, a da bi se stvar začinila, u ovome meču neće biti pravila! Isto tako možemo pretpostaviti da bi pobjednica ovoga meča mogla sljedeća krenuti u lov na pojas.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

1 Comment on "WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs 2016 preview"

  1. Mečevi će sigurno biti dobri,ali pobjednici predvidljivi.Nisam fan Aj-a i mislim da su na backlashu trebali napraviti double turn između njega i Deana,jer bi izbjegli ovo beskrajno pojavljivanje Ellswortha(kojeg ne podnosim).Ako je istina da će Aj ići na Takera onda bi trebao lagano pobjediti Deana(koji je dosad trebao biti heel).
    Becky će sigurno zadržati titulu,a sigurno je da će Nikki izgubiti od Carmelle(koja će biti sljedeća Beckyna protivnica).
    Corbin definitivno izlazi kao pobjednik kao i Ryhno I Slater,a Orton će sigurno Braya koštati pobjede,vidim da idu na onu priču kao i sa Bryanom kad se pridružio Wyattu.
    Isto tako u main event bi se mogao umiješati Cena.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*