WWE Royal Rumble 2018 predviđanja

Pred nama je ovogodišnji Royal Rumble PPV na kojem ćemo po prvi puta vidjeti i ženski Rumble meč. Osim toga, vidjet ćemo i tradicionalni muški meč toga tipa, a što se tiče ostalih stvari, WWE titula se brani u handicap meču iz nekog razloga, Kane je u 2018. godini u main event sceni, a od ostalih mečeva, ne postoji baš niti jedan koji nismo do sada vidjeli. Vjerujemo kako vam je ovaj mali odlomak ubio interes za PPV, ali barem pročitajte naš članak kako biste vidjeli što mi mislim o tome.

Za raspravu na forumu o PPV-u posjetite ovaj link, a Kockarnicu pogledajte ovdje.

Muški Royal Rumble meč

Alen Butumović: Nemam hypea za ovaj meč jer nisu baš nikoga izgradili kao potencijalnog pobjednika ili potencijalnu prijetnju za prvake. Tu se spominju Nakamura, Balor, Reigns i možda još netko kao potencijalni pobjednici, ali to je čisto zato što ih kladionice čine takvima, a ne zato jer ih je WWE izgradio kao potencijalne pobjednike. Drago mi je da ove godine nema part timera, napokon su odlučili nešto napraviti i bez njih. Mislim da bi meč mogao biti dobar i drago mi je da se pobjednik vrti oko neke mlađe zvijezde kako bi i trebalo biti. Ako Balor ili Nakamura osvoje, bit ću zadovoljan.

Filip Stanković: Build je katastofalan. Kao prvo, mi ne znamo što dobiva pobjednik. Samo priliku za titulu ili main event Wrestlemanije. Drugo, paralelnih priča sudionika u meču gotova da ni nema. Svi koji su gledali Azteck Warfare znaju kako to funkcionira. Svi uđu sa pričom, svi izađu sa pričom. Želim vidjeti u meču da se stvaraju priče(trebali bi se dalje razvijati, ali pošto ih nema onda neka se počnu stvarati). Prošle godine isto nije bilo dobro. Jedino što se stvorilo je Reigns/Taker rivalitet. Nadam se da će naučiti iz prijašnjih grešaka. Sljedeće što želim vidjeti su iznenađenja. EC3 i Riccochet su potpisali za WWE. Neka se barem jedan večeras pojavi. Daniel Bryan,Samoa Joe, Ambrose ako su spremni, zašto ne? Za pobjednika bi volio najviše Nakamuru. Reigns i Balor isto nisu loša rješenja. John Cena se također spominje, premda nisam baš siguran za njega. Netko od njih četiri bi trebao uzeti. Sve ostalo će biti veliko iznenađenje ako se desi.

Vedran Karlić: Ako RR nije za main event WM onda me nije briga za meč. Zato što ćemo imati zabavan format i vrlo vjerojanto loš meč. Barem nije telefonirano tko dobija, a meni nekako misli lete prema Baloru.

Emir Ahmethodžić: Build je prilično slab. Možda i najslabiji unazad nekoliko godina. Nadam se da ćemo ipak dobiti neki zabavan Rumble ove godine. Prošle godine mi je to bilo dobro do dolaska staraca i nemotiviranog Lesnara, ali je prethodnih godina bilo prilično loše. Pobijednik isto nije siguran. Bilo je nekih glasina za Nakamuru, ali je dosta slabo građen, tako da ne vjerujem da idu u tom smjeru. Od ostalih, favoriti su još Balor i Reigns, te Cena možda malo manje. Nadam se da to neće biti Reigns, pa i po cijeni toga da nemamo Rumble pobjednika u main eventu. Ne treba nam još jedan izviđdan Rumble, gdje bijesna Philly publika zahtjeva Reignsovu glavu na kolcu. Balor bi možda bio i najprikladniji ovdje, s tim da izabere Stylesa kao protivnika, i da konačno dobijem taj svoj Styles vs Club feud koji zagovaram već godinu i po.

Ženski Royal Rumble meč

Alen Butumović: A za ovo pak nemam nikakvog hypea, jednostavno me ne privlači. I još kad vidim da bi se Ronda mogla pojaviti i uzeti pobjedu, stvara mi se knedla u grlu. Apsolutno grozno su izgradili ovaj meč, na čistu prisilu se sve desilo, nešto nije teklo organski. I to je ono što me najviše živcira kod ove revolucije koju nam nabijaju na nos. Ništa se ne dešava zato jer ima logičan uzrok, sve je nekako nagurano. Takav je i ovaj meč i iskreno, nije me nimalo briga tko će pobijediti.

Filip Stanković: Ženski Royal Roumble bi volio vidjeti samo u jednom slučaju. Bookiranje te divizije treba biti kao na početku prošle godine kada smo imali tri ženska meča na Elimination Chamberu sa jakim pričama. Natalya/Nikki je meni bio jedan od najbolji feudova u 2017. godini. Trenutno bookiranje ženske divizije je sramotno i ne vodi nigdje. Jedina relevantna je Asuka. Žao mi je što se Paige ozljedila. Jako sam htio vidjeti interakcije između Absolutiona i Riott squad. Od pobjednika bi volio vidjeti Asuku, ali mislim da WWE cilja na SmackDown pobjednicu kako bi ona Charlotte izazvala. Najbolje rješenje je tu Becky. Becky vs Charlotte na WM 34, zašto ne?

Vedran Karlić: Za ovaj me još manje briga. Imamo ga samo kako bi još jednom imali ‘first ever’. Radije bi da je ovo bilo na nekom drugom PPVu, gdje je u središtu. Ovako će morati biti lošije kako ne bi nadmašilo drugi meč iste stipulacije. Tko će dobiti? Nemam pojma, al’ neka budi i Nikki Bella, samo da nije Ronda Rousey, ili još gore, Steph. Osobno bih stavio na Becky ili Asuku.

Emir Ahmethodžić: Ne znam šta tačno da očekujem od ovoga. Bit će debija, bit će i nekih povrataka kojima ću se radovati sigurno, a i neki kojima neću (gledam u vas Belle i Kelly). Nadam se samo da neće biti train wreck, i da se neće patiti da prebace jedna drugu preko konopaca, obzirom da su nižeg stasa ipak. Što se rezultata tiče, moglo bi biti jako dobro ako osvoji Becky npr pa da ide na Charlotte na Maniji. Sumnjam u to, i mislim da će debitirati Rondu Rousey ovdje, da će ostati sama u ringu sa Stephanie kako bi popila manje heata od publike, izbaciti je i pobijediti. Ovo bi bilo jako jako bezveze ako to urade. Bilo bi čisto rušenje svega što su gradili sa tom divizijom od starta. Mogli bi možda čak i to spasiti, ali nemam nimalo povjerenja u njih da to urade. 

Universal titula: Brock Lesnar (c) vs Braun Strowman vs Kane

Alen Butumović: Ovaj meč jedino može izvući Braun Strowman. Baš me zanima koliko će ovaj meč trajati i hoće li opet napraviti nekakav angle s Lesnarom gdje će ga opet odvesti u backstage na jedan dio meča. Strowman jedino može učiniti ovaj meč zabavnim i ja se nadam da hoće, inače nam se piše loše. Volio bih vjerovati da Strowman ima šanse osvojiti titulu, ali potpuno sam siguran da Lesnar osvaja. Kane naravno nema šanse pobijediti, ali bit ću zadovoljan ako barem on bude bio taj koji će pretrpjeti pin.

Filip Stanković: Jasna mi je ideja. Ovo prodaju kao mašina vs čudovište vs zvijer meč. Bilo bi to sve odlično, da Kane nije toliko star i da može pružiti dobar meč i da Lesnar nije toliko lijen. Jedini čovjek koji zaslužuje tu biti je Strowman. U meču će vjerovatno biti dobrih spotova sa stolom i sličnim stvarima pošto je Triple Threa meč, ali ne očekujem puno od njega. Jasno je da Brock uzima pobjedu.

Vedran Karlić: Zašto Braun još nije prvak? Nemam pojma. Zašto je Lesnar i dalje prvak? Nemam pojma. Zašto Kane ima meč za titulu u 2018. godini bez da je imao ikakav momentum? Nemam pojma. Lesnar ima 85% šanse da zadrži titulu. Ja se svim srcem nadam da neće.

Emir Ahmethodžić: Kane je ovdje samo da pokupi pin. Da je Kane jedno petnaest godina mlađi, da se Lesnaru radi, ovo bi možda imalo šanse da bude 4.5 star match. Ovako, nipošto. Očekujem Strowmanovu dominaciju, možda i da Lesnar nakratko napusti match (ako bude dugo trajao), pa da se vrati, opali tri-četiri Germana Kaneu i F5 za pobjedu.

WWE titula: AJ Styles (c) vs Kevin Owens & Sami Zayn

Alen Butumović: Ne sviđa mi se odluka da se odvija handicap meč za titulu, već sam to rekao. Ali su barem napravili kompleksniju priču od onoga što je Raw napravio oko Universal titule. I sam meč bi mogao biti zabavniji od Triple Threat meča, iako niti od ovoga ne očekujem da će biti nešto posebno dobar. Handicap mečevi jednostavno ne mogu biti tako dobri u WWE-u. AJ Styles ovo dobiva jer jednostavno ne mogu zamisliti da imaju dvostrukog WWE prvaka. To je već pri spomenu suludo, ako se odluče to realizirati, onda su debili. Toplo se nadam da Styles dobiva.

Filip Stanković: Ova situacija je grozna. Jasno mi je da se razvija priča između Bryana, Shanea i Kami-a, ali ovaj meč su trebali drugačije postaviti. Da je Bryan postavio Triple Threat isto bi se gledalo da on pomaže Zaynu i Owensu. Ovako ćemo gledati Handicap meč za glavnu titulu u kompaniji i ako Kami pobjedi postati će zajednički prvaci. Tko je tu lud. Ne očekujem čak ni dobar meč.

Vedran Karlić: Hendikep meč za titulu? Nemam dalje o čemu pričati.

Emir Ahmethodžić: Bolje bi bilo da je triple threat, pa da teasaju raspad Zayn/Owens tima. Ovako ne znam šta tačno žele napraviti. Bit će nerealno ako Styles uspije da ih dobije obojicu istovremeno, pogotovo ako budu u ringu u isto vrijeme. Ako jedan bude u ringu, a drugi na apronu, onda je ovo sasvim pristojan SmackDown main event. Ali nikako match za jedan od najvažniji PPVa godine. Mislim da će ovo biti train wreck, a što je najtužnije, sva trojica mogu da rasture jedan s drugim, u bilo kojoj drugoj kombinaciji.

2/3 Falls meč za SmackDown Tag Team titule: The Usos (c) vs Shelton Benjamin & Chad Gable

Alen Butumović: Jedan od rijetkih mečeva koji me zanima na ovome showu. Mislim da s ovom stipulacijom napokon imaju priliku imati odličan meč. A i toplo se nadam da će se to desiti jer to može značajno popraviti kvalitetu ovoga showa. Lako lagano ovo može postati najbolji meč na showu. Što se tiče pobjednika, mislim da pobjeda može otići na obje strane i čak bi mogli vidjeti nove prvake. Premda bih ja bio u redu i s jednom i s drugom odlukom.

Filip Stanković: Ovo bi trebalo biti dobro. Imali smo već na SmacDownu meč gdje su Gabe i Benjamin osvojili titule, pa su ipak vraćene s razlogom Usosima, tako da ova stipulacija ima smisla. Gable i Benjamin su stavili dosta heata na sebe nakon onog promoa i napada na Usose i zainteresirali su me dosta za meč. Usosi su trenutno jedan odličan tim, ali imam neki osjećaj da Gable i Benjamin pobjeđu. Uglavnom, biti će napeto do samoga kraja.

Vedran Karlić: Bit će zabavno, samo moraju napraviti dobru strukturu. Mislim da će Gable i Benjamin ugrabiti titule.

Emir Ahmethodžić: Od ovoga isto očekujem dobar match. Usosi su standardno jako dobri, a sviđa mi se i ova Benjamin/Gable kombinacija. Stipulacija bi im isto mogla pomoći u drami. Volio bih da Usosi retainaju ovdje, jer mislim da zaslužuju da brane titule na main showu Manije. Tu ih već mogu AoP izazvati. Eto jednog dream matcha.

Raw Tag Team titule: Seth Rollins & Jason Jordan vs The Bar

Alen Butumović: Jedina razlika ovoga meča i onih silnih koji su Ambrose i Rollins imali s Barom je ta što će Jordan sada biti ovdje umjesto Ambrosea. A to i nije baš neka dobra razlika. Naravno, meč će biti dobar, tu nema dvojbe, ovi dečki nikada ne razočaraju, ali činjenica da smo ovaj meč vidjeli već 15 puta stvarno ubija dojam. A i pribojavam se da ćemo vidjeti opet nove prvake. Što ne bi bila baš dobra ideja jer su se prvaci u zadnjih nekoliko mjeseci promijenili 78 puta.

Filip Stanković: Interakcije između Rollinsa i Jordana su mi odlične i jedna od najboljih stvari na Rawu. Meč će vjerujem biti jako dobar i Bar bi trebao uzeti. Jordan dobiva veliku količinu negativnih reakcija i ako ovo sve ne vodi heel turnu onda ne znam stvarno. Mislim da je ovdje pravo mjesto da se to desi.

Vedran Karlić: Još jedan dobar meč, samo… moraju nešto novo napraviti u ovoj diviziji. Bar je stalno u meču za titulu.

Emir Ahmethodžić: Predugo traje ovaj Shield vs Bar rivalitet. Od jula je uvijek neka kombinacija Shield vs Bar matcheva. Daj gradite još neki tim za titule, začinite malo priču ili nešta. Ovo je trebalo u oktobru još da završi. Pretpostavljam da će match biti dobar, jer su sve ovo dobri hrvači, samo treba priča da se osvježi.

US Open Challenge (Kickoff)

Alen Butumović: Mislim da se Ziggler ovdje neće vratiti pošto je meč na Kickoffu, ali valjda ćemo dobiti jedan solidan Kickoff meč. Barem će dobiti vremena ako ništa drugo.

Filip Stanković: Nadam se da to neće biti Ziggler. Čovjek se mrtvo hladno odrekao titule i sad bi se trebao vratiti na jednom preshowu? Ne očekujem ništa od ovoga. Nisu ni trebali to staviti. Trebali su najaviti Roodea za RR i gotovo.

Vedran Karlić: Toliko bitna titula da mora na preshow…

Emir Ahmethodžić: Ne znam šta planiraju da rade sa Roodeom, ali se nadam da neće Zigglerov povratak ovdje odraditi. Nije ovo dovoljno velika platfora za to. Uostalom, nema smisla da se čovjek koji se odrekao titule vrati na pre show da se bori za nju. Koja je onda poenta bila sa odlaskom?

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Royal Rumble 2018 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*