Wrestle Kingdom 14 predviđanja – drugi dan

Novo desetljeće nam je stigao, a s njime kreću i naša predviđanja. Prvo će biti ono za Wrestle Kingdom 14, prvi Wrestle Kingdom koji se održava kroz dva dana. Što ovog puta odlično pada za vikend. Ovdje imate naša predviđanja za drugi dan, dok za predviđanja prvog dana kliknite ovdje.

TBD (IWGP Heavyweight Champion) vs. TBD (IWGP Intercontinental Champion) – Za oba pojasa

Vedran Karlić: Moja očekivanja su ta da će onaj tko dobije Interkontinentalnu titulu dobiti ovaj meč. Tako da očekujem Ibushi vs Naito. Te Naito koji prekida slavlje novog prvaka, slavlje koje neće trajati ni dan. I dok sam možda poptuno u krivu tko će biti u meču, mislim da su jako dobro osmilili da ovaj dvodnevni show ima ovako nešto.

Alen Butumović: Ja se slažem s gornjom konstatacijom, volio bih vidjeti meč Ibushija i Naita. Mislim da je to nekako najbolja kombinacija koju možemo dobiti u ovom trenutku između četiri moguća hrvača. Nekako bih volio vjerovati da će Naito uzeti obje titule i imati jedan kvalitetan reign, ali to su za sada samo mokri snovi vjerovatno. Ali ne bih se bunio ako Ibushi postane dupli prvak. Dapače.

Hiroshi Tanahashi vs. Chris Jericho – Ako Tanahashi dobije izazvat će Jericha za AEW pojas

Vedran Karlić: Od dana kada su ovo najavili meni je ovo mirisalo kao neodlučeni rezultat. 60 minuta bez pobjednika. A onda su dodali stipulaciju. I dok mislim kako je ovo bilo samo logično građenje meča, mislim kako postoji realna mogućnost da Tanahashi dobije, te onda negdje u budućnosti izgubi u Americi. A meč? Pa očekujem tipičan Jerichov NJPW meč, te se jako veselim tome da će Tana raditi sporijim stilom. I njemu će to odgovarati, a ne da pokušava parirati deset godinama mlađima brzinom u ringu.

Alen Butumović: Ovo bi mogao biti žešći slow burn, ali ako budu bili dobri u storytelling smislu, bit će dobro. Ni ne očekujem meč drugog tipa. Bit će to sasvim dovoljno po meni. Ima i ta velika stipulacija koja kaže da će Tana dobiti meč za AEW titulu ako pobijedi Jericha. I dok mislim da je to stavljen samo zato da meč bude napetiji i da se to neće desiti, svakako bih volio to vidjeti. Mislim, Tana u borbi za AEW titulu, koga to ne privlači?

TBD (gubitnik Okada vs. Ibush meča) vs. TBD (gubitnik White vs. Naito meča)

Vedran Karlić: I dok nije važan pobjednik ovog meča, važan je gubitnik. Pošto netko od četvorice mora izgubiti dva puta. I mislim da će to biti White.

Alen Butumović: Pa ako sam tamo gore predvidio meč Ibushija i Naita, ovdje predviđam meč Okade i Whitea. Mislim kako bi to bio osjetno slabiji meč od main eventa, ali kako bi uz Whiteov trud mogao biti zadovoljavajuć. Da, ima taj problem da netko mora dvaput izgubiti. Ne bih želio da se to dogodi Okadi, da samo tako padne dva puta u dva dana na najvećem showu godine.

Kenta (c) vs. Hirooki Goto – NEVER Openweight Championship

Vedran Karlić: Očekujem jedan stiff meč i mislim da bi bilo dobro da je Kenta zadrži titulu.

Alen Butumović: Ne očekujem puno od Kentinih mečeva tako da ne očekujem puno ni ovdje pogotovo kada je s druge strane često dosadnjikavi Goto. No, svejedno bih htio da Kenta zadrži titulu jer nam ne treba Gotoov reign s NEVER titulom u ovom trenutku.

TBD (c) vs. Juice Robinson – IWGP United States Championship

Vedran Karlić: Toliko očekivano Moxley vs Robinson bi se napokon mogao dogoditi. I mislim da bi mogao biti odličan. Očekujem kako Juice uzima titulu.

Alen Butumović: Uh kako želim taj meč Moxa i Robinsona. To bi bilo apsolutno fantastično. Imaju sjajnu kemiju, već imaju par odličnih mečeva i ovo bi bio šlag na tortu. Uz pobjedu Robinsona naravno. Jer mislim da Mox iz ove serije mečeva ne izlazi kao konačni pobjednik i prvak. A ovdje bi moglo biti dosta storytellinga i psihologije pogotovo ako Mox bude sellao neku ozljedu iz meča s Archerom, pa mu to ovdje može služiti kao razlog gubitka. Priča se slaže sama od sebe.

Zack Sabre Jr. (c) vs. Sanada – British Heavyweight Championship

Vedran Karlić: Nemam baš očekivanja od ovog meča, ali mislim da bi bilo bolje da ZSJ zadrži ovu titulu.

Alen Butumović: Sabre ovo zadržava, a kakav će biti meč, to ovisi o tome kakvo će biti vrijeme. Odnosno kakav će biti Sabre. Nekad mi njegovi mečevi sjajno sjedaju, nekad ne. Kako će sjesti ovdje, ili uopće neće sjesti, vidjet ćemo.

Bullet Club (Taiji Ishimori i El Phantasmo) vs. Roppongi 3K (Sho i Yoh) – IWGP Junior Heavyweight Tag Team Championship

Vedran Karlić: Jao, kako bi ovo mogao biti dobar meč! Premda Sho i Yoh zaslužuju još više od ovoga.

Alen Butumović: Puno bolji match-up nego za Heavyweight tag titule. Ali ono drastično bolji. Bit će ovo sjajan meč vjerujem. Ne znam iskreno koga predvidjeti za pobjednika. Ali navijam za Roppongi. Ishimori treba u singles mečeve.

Jyushin Thunder Liger i Naoki Sano (uz Yoshiaki Fujiwara) vs. Ryu Lee i Hiromu Takahashi – Oproštani meč Jyushin Thunder Ligera

Vedran Karlić: Meč u kojem je pobjednik manje-više jasan, Liger odlazii u zasluženu mirovinu.

Alen Butumović: Bit će ovo emocionalan meč za publiku i za one koji prate Ligera kroz čitavu njegovu karijeru.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Wrestle Kingdom 14 predviđanja – drugi dan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*