Veliki planovi za ProHrvanje forum quanox locion topica para que sirve ivermectina ricerche correlate ivermectina 6mg apresentação is ivermectin safe for cats como tomar ivermectina 6mg portugues kupim ivermectin

Veliki planovi za ProHrvanje forum

Stigao nam je deveti mjesec. Ljeto je, barem na ovoj našoj polutci, gotovo. Učenici se vraćaju u škole, radnici se vraćaju na svoja radna mjesta nakon godišnjih odmora, sa sjećanjem na ljeto koje će polako biti iza nas.

No nema ljeta koje može zaustaviti ProHrvanje. I dok je zbog svega navedenog bilo ponešto manje aktivnosti, vraćamo se u jakom stilu. Ponajprije s fokusom na naš forum, mjesto gdje se razvila sjajna zajednica koja prati wrestling. I ne samo wrestling, nego postoje teme za gotovo sve o čemu želite raspravljati.

Imamo nekoliko stvari u planu. Ubrzo kreće novi turnir, no još nismo spremni otkriti o čemu se radi. Isto tako, nakon ljetne pauze vraća se BWA – naša igra u kojoj imamo svoju wrestling federaciju, u koju se nikada nije prekasno priključiti. Uz sve to, doći ćemo do brojke od sto tisuća postova, već je krenulo odbrojavanje – kratki smo za otprilike sedam tisuća postova, što ćemo dosegnuti za otprilike mjesec dana. I sve to prije našeg drugog rođendana foruma, koji je na rasporedu krajem 11. mjeseca ove godine. Plus, tu su još neke stvari koje imamo u planu, o kojima ćemo govoriti na forumu do kraja ove godine.

Drugim riječima – trenutno smo daleko najaktivnija wrestling zajednica na ovim prostorima i svakog dana rastemo. Vi možete postati dio te zajednice bilo kada, sve što trebate napraviti je registrirati se, bit ćete dobro dočekani. Štoviše, možete pozvati i prijatelje, čak i ako ne prate wrestling. Ima za svakoga po nešto. Čekamo vas.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Veliki planovi za ProHrvanje forum"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*