Stardom Triangle Derby 1 ~The final~ – card i predviđanja

Sutra se održava drugi veći ovogodišnji Stardomov PPV, i to u Yoyogiju s početkom u 16 sati po Japanskom vremenu (8 ujutro kod nas).

 • Pre Show: Hina vs Rina vs Miyu Amasaki

Nasumično odabran meč za preshow, koji nije uopće važan. Pobjednica Rina.

 • Pre Show: Utami Hayashishita & Lady C vs Maika Ozaki & Chairman Ram (RebelxEnemy)

Drugi preshow meč, koji također nema pretjeranog značaja. Pobjednice Utami Hayashishita i Lady C.

 • Mina Shirakawa, Mariah May & Waka Tsukiyama vs Maika, Mai Sakurai & Thekla

Pobjednice se znaju tako da nemam puno o čemu pisati. Wakin presudni meč dolazi tek 25.03. Pobjednice Maika, Mai Sakurai & Thekla.

 • Mayu Iwatani, Koguma, Hanan, Saya Iida & Momo Kohgo vs Natsuko Tora, Momo Watanabe, Saki Kashima, Fukigen Death, Ruaka

Ovo je sami još jedan multi-women meč samo kako bi sve cure bile na cardu. Pobjednice Oedo Tai.

 • Triangle Derby Semi Final: 7Uppp vs Prominence

Kako su cure iz Prominencea trenutne prvakinje, ne mislim da će ići u finale samo zato da nemamo dva meča između dva ista tima. Sad i kasnije za titule. Pobjednice 7Uppp.

 • Triangle Derby Semi Final: Aberenbo GE vs Cosmic Angels

Iako bi volio gledati Cosmic Angelse u finalu, mislim da MIRAI i Sourei zaslužuju ovo finale. Pobjednice Aberenbo GE.

 • Triangle Derby Final: 7Uppp vs Aberenbo GE

MIRAI zaslužuje zlato oko struka. Sourei ima Future titulu, a i Syuri dobro stoji titula. Tako da smatram da će one pobijediti te nekad kasnije poraziti Prominence za Artist titule. Pobjednice Aberenbo GE.

 • Himeka vs Chihiro Hashimoto

Himeka je nedavno najavila kraj karijere i istaknula je neke hrvačice s kojima bi joj bila želja raditi. Chihiro je jedna od tih djevojaka. Očekujem dobar Powerhouse meč. Pobjednica Chihiro Hashimoto.

 • High Speed Championship: AZM (c) vs Starlight Kid

AZM je rekorderka u jednoj statističkoj kategoriji za ovu titulu a to je broj obrana. Ima ih čak 13. U dva reigna drži titulu skoro 600 dana, a da prestigne Natsuki☆Taiyo treba joj još toliko. S druge strane imamo Starlight Kid koja je istu titulu držala prije nešto malo više od godinu dana i upravo joj je AZM tu titulu preotela. Godinu dana kasnije Starlight Kid ima svoj revanš. Ovo joj je bili ili ne biti. Ako izgubi (a mislim da hoće) trebala bi biti izazivačica na Wonder titulu. Pobjednica AZM.

 • Wonder of Stardom Championship: Saya Kamitani (c) vs Hazuki

429 predugih dana Saya je prvakinja. Imala je solidnu prvu polovicu reigna, ali druga polovica joj je nekako stagnirala, pa nakon meča s Shirakawom reign joj je krenuo ka dolje. S druge strane imamo Hazuki. Hazuki je imala donekle dobru prošlu godinu jer je bila dva puta Goddesess prvakinja, no poraz u polufinalu Cinderelle kao i ispuštenih 7-0 u 5 Star GPu sigurno nije dovoljno dobro. Zaslužila je postati po prvi put Wonder of Stardom. Pobjednica Hazuki.

 • World of Stardom Championship: Giulia (c) vs Maya Yukihi

Prije nepune četiri godine imali smo ovaj meč, ali u skroz drugoj promociji za skroz drugu titulu. Tada je Maya branila svoju ICExInfinity titulu, a Giulia je bila dosta mlada i neiskusna s nekih 150 mečeva iza sebe. Četiri godine kasnije ponovno imamo ovaj meč, ali sada je Giulia ta koja je veliki favorit. Pobjednica Giulia.

Be the first to comment on "Stardom Triangle Derby 1 ~The final~ – card i predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*