Sve više seksualnog sadržaja na WWE TV-u?

U proteklom tjednu smo u dva navrata na WWE TV-u mogli vidjeti seksualni sadržaj, što je za WWE u ovom vremenu vrlo neuobičajeno. No, izgleda da je to WWE-u donijelo vrlo dobre brojke, barem što se YouTubea tiče.

Naime, segment s Alexom Bliss s Rawa u ovom trenutku ima čak nešto više od 6 milijuna pregleda, što je mnogo više od bilo kojeg drugog videa na Rawu. Na SmackDownu pak se dogodila identična stvar te je segment s Mandy Rose i Jimmyjem Usom u hotelskoj sobi donio do ovog trenutka nešto više od 3 milijuna pregleda.

WWE je u doba Attitude Ere bio poznat po ovakvim stvarima, no već dugo je u njihovom produktu seksualni sadržaj izbačen. Međutim, to bi se moglo promijeniti jer su brojke pokazale da bi to moglo funkcionirati, a WWE je u ovom trenutku sklon otići u tom pravcu.

Dave Meltzer je također rekao kako će time pokušati pridobiti tinejdžersku publiku te da je to definitivno smjer u kojem žele ići jer bi to moglo popraviti i TV rating, a isto tako bi im to dugoročno moglo pomoći da privuku publiku, pa makar i na taj način.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Sve više seksualnog sadržaja na WWE TV-u?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*