Stardom Year-End Tour 2022 – Dan 4

Saki Kashima vs Saya Iida vs Lady C

Solidan opener. Svaka cura je imala ponešto ofenzive, ali nakon 5 minuta Saya Iida prisiljava Lady C na predaju uz Dragon Sleeper.

Queen’s Quest (AZM & Miyu Amasaki) vs STARS (Koguma & Momo Kohgo) vs Donna del Mondo (Himeka & Maika)

Dosta zabavan 3way tag team meč. Amasaki je skroz pala pod utjecaj bear posea, pa je AZM morala high speedom uzvratiti momentum. U nastavku dosta napada sa svih strana, no nismo dobili niti jednu pravu sekvencu. Koguma je donekle uspjela isprovocirati MaiHime, pa su je kasnije uzeli i odnijeli u backstage. Za to vrijeme u ringu AZM s Azumi Sushiem odnosi pobjedu nad Kohgo.

Oedo Tai (Natsuko Tora & Ruaka) vs Cosmic Angels (Natsupoi & Tam Nakano)

Prvo je trebao biti 3v3 meč, ali je kasnije promijenjen u tag team. Nije mi se ovaj meč svidio. meltear kao prvakinje moraju malo više pokazati. Oedo Tai je bio nekako konkretniji i kao da je držao kontrolu u meču. Natsupoi i Tam su imale nešto poteza, no ništa od toga nije bilo značajno. Na kraju prvakinje pobjeđuju na diskvalifikaciju. Loše bookiran meč, jer za dva showa meltear brane timske titule, a ovakva pobjeda zasigurno nije dobra pred takav meč.

Donna del Mondo (Giulia, Mai Sakurai & Thekla) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri)

Još jedan dobar meč u izvedbi ova dva stablea, no već imamo laganih booking problema. Ovo je već treći meč u četiri showa između ova dva stablea a i na idućem showu će također imati meč. Syuri i Giulia su malo previše u ringu pred njihov meč na Dream Queendomu, i to mi se ne sviđa previše. Meč kao meč je bio dobar, uz dobre poteze i bez praznog hoda. MIRAI radi seriju Lariata nakon kojih pinuje Sakurai za pobjedu.

Queen’s Quest (Hina, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Oedo Tai (Momo Watanabe, Rina & Starlight Kid) vs STARS (Hanan, Hazuki & Mayu Iwatani)

Tri sestre su u main evenu jer se show održava u njihovom rodnom gradu. Hina za dlaku bolja u početnim izmjenama od Hanan i Rine, ali odmah biva napadnuta od Black Desirea. Nakon Oedo Taia na red su došle i članice STARSa, naročito Hazuki. Hina nakon svega dobiva toliko snage da ih sve pobaca Judo Throwom, i da tag za Kamitani. Saya brzo gubi prednost, i STARSi su ponovno u prednosti. Nakon toga smo dobili jednu odličnu sekvencu između Mayu, Momo i Utami, a nakon njih na redu su ponovno došle sestre. Ovoga puta Rina je bila najbolja, no nije dugo držala prednost jer su STARSi ponovno došli u prednost pa je svaka skočila Crossbody s kuta ringa na protivnice. Pred kraj dobijamo par Springboard poteza na protivnice kraj ringa, a za sami kraj Rina pogađa Diving Double Knee Drop i Gory Bomb nad Hinom za pobjedu Oedo Taia.

Sveukupno: Dosta je dobar bio ovaj filler show, ali pretjerali su s Gulia i Syuri interakcijama, a i loše su bookirali tag meč s Goddesses prvakinjama. meltear su trebali puno bolje predstavili ovdje. Ostatak carda je bio dobar.

Be the first to comment on "Stardom Year-End Tour 2022 – Dan 4"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*