Stardom Year-End Tour 2022 – Dan 3

Hina vs Mai Sakurai vs Miyu Amasaki

Iako su Hina i Miyu zajedno u istom stableu i iako su napale Mai na početku meča, nisu imale nikakvih dogovora negu se se i one borile među sobom. Meč nije trajao dugo svega 4 minute, i za to vrijeme je Amasaki pogodila jedan lijep DDT nad Hinom, ali već u slijedećem potezu prima pin od Mai Sakurai.

STARS (Hanan, Koguma & Momo Kohgo) vs Cosmic Angels (Natsupoi, Tam Nakano & Waka Tsukiyama)

Polu comedy meč koji je naravno inicirala Koguma, no drugu polovicu su nam dostavile Natsupoi i Tam s ozbiljnim potezima. Kada su meltear donijele prednost Waka ulazi u ring kao legalna, te kako je vrijeme odmicalo tako je gubila prednost. Kohgo je pogodila 619, no Tam i Natsupoi uspijevaju vratiti blagu prednost na stranu Cosmic Angelsa, ali to je bilo za kratko jer na kraju su Koguma i Tsukiyama razmijenile pinove gdje je Koguma bila uspješnija s Kuma Rollom.

Oedo Tai (Fukigen Death, Rina & Saki Kashima) vs STARS (Hazuki, Mayu Iwatani & Saya Iida)

Još jedan kraći meč, u kojem je Oedo Tai zauzeo početnu prednost, no STARSi je vraćaju i do kraja meča je nisu ispuštali. Kratko i slatko. Pobjedu uzima Hazuki tako što je pogodila Diving Senton nad Rinom.

Queen’s Quest (AZM, Lady C, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs Oedo Tai (Momo Watanabe, Natsuko Tora, Ruaka & Starlight Kid)

Meč je donekle bio nalik na prošli, ali samo početak istoga. Kasnije smo dobili jednu lijepu high speed sekvencu između Saye Kamitani i Starlight Kid. Kasnije su u kratkim intervalima se izmjenjivale Tora, Utami i Watanabe, no kraj meča su dočekale Ruaka i Lady C. Pred kraj meča su sve cure bile u ringu, i uz dosta naprijed-nazad akcije Oedo Tai stvara prednost te Ruaka odnosi pobjedu s Freezer Bombom.

Donna del Mondo (Giulia, Himeka, Maika & Thekla) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI, Syuri & Tomoka Inaba)

Predugačak meč. Giulia i Syuri standardno otvorile bez da ijedna stekne prednost, a onda su prvo Inaba pa zatim i Thekla bile pod snažnim pritiscima protivničkih stableova. MIRAI i Maika odrađuju jednu jako dobru sekvencu punu Powerhouse poteza i stiff kickova. Ami i Himeka su unaprijedile igru Maike i MIRAI. Himeka izgleda bolja u ovome okršaju, ali joj s druge strane dolazi Syuri koja ubacuje stiff kickove u ovu sekvencu gdje Himeka uzvraća Powerbombom. Syuri nakon toga hvata Byakko i Himeka je primorana predati meč.

Sveukupno: Nije loš show, ali nije niti pretjerano zanimljiv bio. Zadnji meč je bio odličan, no možda malo predugačak za filler show. Neću se žaliti previše. Doduše prva četiri meča su malo pretrpjeli pad kvalitete radi minutaže main eventa.

Be the first to comment on "Stardom Year-End Tour 2022 – Dan 3"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*