Stardom Year-End Tour 2022 – Dan 2

Tomoka Inaba vs Waka Tsukiyama

Donekle i zabavan meč. Vidjelo se da je Inaba puno bolja, no Waka je pružila solidan otpor i nije se lako predavala. Tomoka je krenula u svoj stiff pohod, nakon čega Tsukiyama nije imala previše šanse za nekakvu kontru, stoga Inaba pobjeđuje nakon stiff kicka u prsa.

Queen’s Quest (Lady C & Utami Hayashishita) vs STARS (Koguma & Momo Kohgo)

Koguma je aktivirala svoj comedy stil hrvanja ovdje, pa je donekle bilo smiješno i zabavno. Uvukla se Lady C ispod kože, pa zbog toga i hvataju prednost. Utami i nije nešto dobro ušla u meč pa je Kohgo bila bolja od nje, no Hayashishita se malo pribire i budi te na kraju uzima pobjedu s Torture Rack Bombom.

Queen’s Quest (AZM & Saya Kamitani) vs Cosmic Angels (Natsupoi & Tam Nakano)

Dobar meč. AZM i Natsupoi su imale dobar početak, gdje sam mislio da će biti malo više high speeda no bilo je dobro. Kamitani i Tam su odradile dobar mat i chain wrestling, pa su imale i dosta izmicanja što je donijelo na neizvjesnosti. Natsupoi i AZM ponovno imaju priliku zasjati, no ovaj put idu skroz na high speed što i prolazi. Imali se kratku razmjenu forearmova, no zatim su ponovno odradile sekvencu u punom sprintu. Pred kraj imamo jako dobru timsku akciju, gdje su se ispogađale kickovima pa su sve završile na matu. Na kraju Nakano i Kamitani pokušavaju pod svaku cijenu pinati jedna drugu, i tu Tam radi Tiger Suplex no sudac označava Time Limit Draw.

STARS (Hazuki, Mayu Iwatani & Saya Iida) vs God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri)

Prva ozbiljnija sekvenca je bila između Iide i MIRAI kada su se izudarale stiff chopovima no to nije dugo trajalo. Uslijedila je interakcija između MIRAI i Hazuki, koja je završila fenomenalnim MIRAInim Lariatom. Ponovno Saya Iida odrađuje chop seriju, ali ovoga puta sa Sourei. Uslijedila je timska akcija gdje su God’s Eye imali više sreće i osigurali Ami vodstvo, što je ona iskoristila i uz Suplex uzela pobjedu protiv nemoćne Iide Saye.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Natsuko Tora, Ruaka, Saki Kashima & Starlight Kid) vs Donna del Mondo (Giulia, Himeka, Maika, Mai Sakurai & Thekla)

Klasičan kaos u Stardomovom main eventu kada je multi women meč i kada je Oedo Tai dio istoga. Znači vrlo brzo su napustile ring i Oedo Tai je na svom terenu. Povratkom u ring, Ruaka se dobro nosila s DDM-om no Natsuko sve gubi pa Oedo Tai mora intervenirati. Ludnica u ringu gdje svaka cura ima po jedan ofenzivni potez, ali Starlight Kid dolazi u prednost kada Thekla greškom Spearuje Giuliju. Na kraju Sakurai ima sekvencu s Kashimom, i kada sam pomislio da Donna Del Mondo pobjeđuje, Saki radi Kishikaisei i odnosi pobjedu na stranu Oedo Taia.

Sveukupno: Puno bolji show od prošloga. Svaki meč je dostavio što se tiče in-ringa, te su se priče fino razvile prema Dream Queendomu. Solidan filler show.

Be the first to comment on "Stardom Year-End Tour 2022 – Dan 2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*