Stardom New Blood 6 – recenzija

Miran vs Miyu Amasaki

Ovaj meč je morao ići kao tag team. Niti Amasaki niti Miran nisu impresionirale. Razumijem da su mlade takoreći početnice, no sve nedostatke su mogli sakriti tag mečom. Otvorile su mat hrvanjem, i hajde donekle je izgledalo kao da znaju što rade. Uslijedila je serije Miraninih Crossbodya, a Miyu vraća serijom Dropkickova. Miran pogađa jedan jako nesiguran Springboard Moonsault, te nakon serije pinova Amasaki odnosi pobjedu. Pozitivno je što su jako mlade i imaju još dosta mjesta za napredak. Miran ima tek 13 godina, tako da je dug put za nju.

Rina vs Sanae Takebayashi

Mrvicu bolji meč od prošloga, ali samo zato što su cure djelovale samouvjerenije. Ovdje je Rina napala Sanae nakon što joj je ova pružila ruku, no Sanae brzo stiče prednost na matu. Nakon toga je bio tu i neki traljavi 619, nakon čega se Rina pomalo vraća u meč pa nakon dobrih par poteza pogađa Diving Double Knee Drop, te pobjeđuje s Gory Bombom.

STARS (Hanan, Momo Kohgo & Saya Iida) vs God’s Eye (MIRAI, Nanami & Tomoka Inaba)

Za ovaj nivo ovo je bio dobar meč. Nanami gubi početnu prednost, no Inaba čisti ring. Nakon toga imamo dobru Hanan i Tomoka interakciju, no nakon toga STARSi polagano ali sigurno gube prednost. MIRAI na kraju stavlja Kogho u Kimuru i tako donosi pobjedu God’s Eyeu.

Rebel X Enemy (Maika Ozaki & Ram Kaicho) vs Cosmic Angels (Tam Nakano & Waka Tsukiyama)

Kao što smo mogli i očekivati. Tam je bila superiornija od Ozaki i Kaicho, a Waka je bila ta koja je izvlačila deblji kraj. Nije bilo puno dobrih poteza, no zato je meč bio prilično izjednačen. Na kraju Waka tapka na polugu od Ozaki.

KARMA & Starlight Kid vs Donna del Mondo (Mai Sakurai & Thekla)

Loš meč, iz dva razloga. Prvi je što uopće nije bilo nikakve strukture meča, nego su samo radile poteze bez neke strategije i smisla. Drugi razlog je što je bilo previše praznog hoda. Jedina sekvenca za koju mogu reći da je bila donekle dobra je ona između Thekle i Starlight Kid. Sve ostalo je bilo razočaravajuće s obzirom kakva su imena u ringu. Na kraju meč završava pobjedom Thekle i Sakurai, zato što je KARMA napala sudca i time izazvala diskvalifikaciju. Katastrofa.

Nanae Takahashi vs Lady C

Vjerojatno do sada i najbolji meč na showu. Lady C je pokazala veliku želju dokazati se u ovome meču i na neki način je i uspjela. Nanae je veteran i definitivno smo imali carry job, no ne toliki koliki bi očekivali. Lady C je imala dosta dobrih poteza, i podosta ofenzivnih napada. Rekao bi čak i 40% meča da je bila u prednosti. Na kraju očekivano Nanae Takahashi uzima meč s Brainbusterom.

Future Of Stardom Title Match
Ami Sourei (c) vs Ruaka

I ovo je bio dobar meč, ali očekivan pobjednik tako da nije bilo niti u jednom trenutku napeto. Ruaka je lijepo otvorila s ponešto ofenzive, Sourei držala sredinu meča u matu. Ruaka se oslobodila i krenula u svoj posljednji pohod na osvajanje titule, no Ami ju je tu spriječila te uz seriju Lariata i Sit-out Piledriver brani titulu po prvi put.

Sveukupno: Zadnja dva meča su bila dobra za ovaj show, kao i 3v3 meč, no ostalo je bilo ispod prosjeka Waka Tsukiyama je slijedeća koja će izazvati Takahashi, a taj meč će se održati 20.01. u Tokiju.

Be the first to comment on "Stardom New Blood 6 – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*