Stardom New Blood 5 – recenzija

Momo Kohgo vs rhythm

Nešto brži tempo na početku meča, a Kohgo uzima prednost Boston Crabom. Nakon toga stiff razmjena forearmova, ali sve je to nekako izgledalo pomalo nezgrapno. rhythm hvata neke poluge, no Momo Corner Crossbodyem smiruje strasti. Ponovno rhythm koristi poluge i gušenja kako bi natjerala Kohgo na predaju, no Momo radi 619, te na kraju sa Suplexom odnosi pobjedu.

Ancham & Suzu Suzuki vs Queen’s Quest (Hina & Lady C)

Lady C se nije htjela rukovati s Ancham pa ju ona i Suzu napadaju i stvaraju prednost. Lady C se ubrzo vraća u igru predivnim Swingom, a onda i Hina pogađa par poteza prije nego li su protivnice ponovno došle u prednost. Suzuki je bila bolja od Hine u forearmovima, no jednim Judo Throwom Hina je stvorila prednost nad njom. Lady C je također imala ponešto ofenzive, ali sve je stalo prilikom pokušaja Choke Slama. Stvari postaju izjednačene, no onda Lady C ipak pogađa svoj Choke Slam, međutim Suzu joj vraća dva Superkicka. Suzu privodi meč kraju s Code Redom.

LINDA, Ram Kaicho & Rina vs Cosmic Angels (Mina Shirakawa & Waka Tsukiyama) & Yuna Mizumori

Iako su prva dva meča bila solidna, ovaj je ipak podbacio. Na početku meča Mina nadmudruje LINDU pa odmah uzima vodstvo. Tsukiyama je to blago vodstvo koje je imala relativno brzo prosula. Rina i Ram su dominirale nad njom, no sve je to nekako slabo i traljavo izgledalo pogotovo Kaichoini potezi. U nastavku smo dobili zapravo solidan pokušaj Triangle Chokea LINDE nad Shirakawom. Iza toga niti jedan tim ne može ostvariti neku veću prednost iako se Mizumori našla u blagom centru pažnje, vrlo brzo biva napadnuta LINDINIM bičem. Dobili smo kao neki novi početak meča i to između Wake i Ram. Kad je vidjela da joj ne ide samoj, Ram sa svojim timom napada Waku, ali Mina i Mizumori uskaču u pomoć. Na kraju Mina ostaje pomoći Waki, no Ram im baca bijeli prah u lica, te nakon te distrakcije hvata Waku u pinfall.

Mai Sakurai vs Chanyota

Tehnički najbolje odrađen meč do sada. Chanyota je htjela ostaviti prvi utisak pa je i napala prva. Sakurai je kasnije vezala dosta ofenzivnih poteza, ali u biti sve je to nekako izgledalo izjednačeno. Skoro cijeli meč. Cure su odradile jednu dobru stiff izmjenu forearmova, a onda je Chanyota ispogađala par dobrih Lariata. Ipak Sakurai je bila spretnija pa je jedan Chanyotin pin okrenula u svoju korist i tako ostvarila pobjedu na ovom New Blood eventu.

God’s Eye (MIRAI & Tomoka Inaba) & Nanami vs KARMA (Haruka Umesaki) & Oedo Tai (Ruaka & Starlight Kid)

Iskreno meč i nije bio pretjerano zanimljiv sve do interakcije između Inabe i Starlight Kid. Tek tada su pokazale sav raskoš talenta koji posjeduju. Je li mat hrvanje, high speed, stiff udarci, cure su se na svaki stil fino prilagodile, a pritom su cijelo vrijeme bile izjednačene. Uglavnom ukrale su show. Na kraju je bio blagi kaos, jer se puno toga izdogađalo u kratkom vremenskom razdoblju, ali moram spomenuti Twisted Splash Starlight Kid i Umesaki (u ovom meču nastupa pod pseudonimom KARMA). Na kraju KARMA ostaje u ringu s Nanami, i uspijeva ju pobijediti tako što ju je stavila u Rare Naked Choke.

Nakon meča Nanami je zamolila Syuri da ju primi u God’s Eye, na što je Syuri i pristala.

Future Of Stardom Title Match
Hanan (c) vs Ami Sourei

Prvih nekoliko minuta meča prošlo je dosta sporo, jer su otvorile s dosta mat hrvanja i raznoraznim submissionima. Hanan prekida taj monotoni period malo bržim hrvanjem, pa možemo vidjeti njenu Crossbody, Famouser i Over the Head Bodyslam sekvencu. Ami napokon dočekuje njenih 5 minuta slave, pa stvara blagu prednost pred kraj, ali Hanan i dalje pokušava dati sve od sebe u kontrama, međutim ipak je bilo prekasno. Ami Sourei radi Sit-out Piledriver, i osvaja Future of Stardom titulu. Hanan je dostojanstveno prihvatila poraz, pa je sama stavila svoju staru titulu oko Soureinog struka.

Sveukupno: Prvi dio showa mi i nije pretjerano bio zanimljiv, ali od meča Sakurai/Chanyota stvari se drastično popravljaju. Starlight Kid i Tomoka Inaba su odradile fantastičnu sekvencu pa bi eto rekao da su one MVP cjelokupnog showa. Nanami je nova članica God’s Eyea, a Hanan izgubila Future titulu koju je u svojoj vladavini dosta izgradila. Definitivno je najbolja Future of Stardom prvakinja ikada.

Be the first to comment on "Stardom New Blood 5 – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*