Stardom New Blood 4 – recenzija

Hina vs Tomoka Inaba

Inače su mi obje super, i čak Inabu smatram jednim od najvećih talenata u Japanu, ali ovdje nisu kliknule. Dobar početak s izmjenama na matu gdje Tomoka hvata prednost s Ankle Lockom, međutim Hina radi Judo Throw i pokušava stvoriti nešto više Legsweepovima i Backbreakerom, međutim Inaba je i dalje glavna. Inaba dominira na matu, a svaki pokušaj Hine da stvori neku priliku Tomoka u startu sprječava. Nekoliko dobrih stiff kickova Inabe vodi do Hinine ofenzive, a na samom kraju Inaba završava meč s kickovima. Solidan meč, ali mogle su to bolje odraditi.

Ruaka vs Chie Koishikawa vs Lady C

Chie i Lady C formiraju tim protiv Ruake, i nakon kratkotrajnog uspjeha Ruaka se vraća izbacivši Lady C iz ringa. Ruaka je dominirala nad Chie ali Lady C se vraća, riješava se Ruake i s Chie ide u parter. Chie ju hvata u giljotinu, međutim Lady C se izvlači i radi joj Swing. Na kraju dosta izjednačene, ali onda Ruaka kreće u veliku ofenzivu i radi Running Senton, pa nakon primljenog Brain Chopa radi Suplex i za kraj uzima pobjedu s Freezer Bombom. Uglavnom ne pretjerano zanimljiv meč.

Momoka Hanazono & Waka Tsukiyama vs Ram Kaicho & Rina

Koliko je ovo bilo loše, govori činjenica da mi je najbolja stvar u ovom meču bila Rinin novi outfit. Osim 20-sekundne sekvence između Rine i Momoke na sredini meča, doslovno ništa nije bilo zanimljivo. Dosadno i previše comedy wrestlinga. Na kraju Waka slučajno bijelim prahom pogađa svoju tag team partnericu, a zatim i sama prima taj prah prije nego li je Rina odnijela pobjedu s Gory Bombom. Jako loš meč.

LINDA & Mai Sakurai vs STARS (Momo Kohgo & Saya Iida)

Za dlaku bolji meč od prošloga, međutim i dalje loše. Dobili smo više wrestlinga što je za pohvalu, međutim očekivao sam puno više. Ne znam zašto, ali imao sam velika očekivanja od LINDE. Nije pokazala baš ništa osim udaraca bičem, i jednog ultra traljavog Big Boota. Najviše sam se radovao sekvenci između Mai i Saye, a dobili smo samo jedan potez i to Corner Scoop Slam, koji i nije bio loš. Sve ostalo palac dolje. LINDA je čak i sudca napala bičem. Kako to nije DQ? Uglavnom da ne trošim više riječi, Mai slavi s Kishikaiseiom nad Kohgo. Hajmo dalje.

Haruka Umesaki & Starlight Kid vs God’s Eye (Ami Sourei & MIRAI)

Ovo je bilo bolje. Nije još to to, ali idemo ka tome. Početak ništa poseban, ali onda dolazimo do brutalne chop sekvence između Umesaki i Sourei. To je to. Svaki chop je odzvanjao dvoranom. Do kraja sekvence izjednačene, a onda MIRAI i Kid nastupaju. MIRAI targetira Kidinu ruku, ali Starlight Kid se vraća prekrasnim Arm Dragom iz kuta. Haruka i Starlight Kid su sve ofenzivnije, međutim God’s Eye cure su spremne na sve pa na kraju MIRAI hvata Starlight Kid u Kimuru. Haruka ulazi u ring sa stolicom i udara MIRAI, te tako God’s Eye pobjeđuje na diskvalifikaciju. Bolje, ali i dalje nije to to. Nisam baš siguran koliko mi se sviđa Umesaki kao heel. Barem ne kao Oedo Tai heel.

Nakon ovog meča imali smo segment u kojem se Tomoka Inaba pridružila God’s Eye stableu.

Future Of Stardom Title Match
Hanan (c) vs Aoi

Solidno je ovo odrađeno. Nemam previše zamjerki. Malo tehničkog hrvanja na početku prije nego li je Hanan pogodila Dropkick i Bodyslam, a onda Aoi targetira Hananinu ruku. Hanan kontrira botchanim Corner Crossbodyem i Judo Throwom, a zatim imaju dobru izmjenu chopova. Povijest se ponavlja jer Aoi ponovno targetira ruku, a Hanan ponovno radi Judo Throw. Nakon Over the Head Bodyslama i Leg Sweepa, ipak u matu gubi dominantniju poziciju jer ju je Aoi stavila u giljotinu, ali Hanan se izvlači. Na kraju Hanan pogađa Famouser i radi Over the Head Bodyslam za obranu naslova.

Nova izazivačica za Future pojas je Ami Sourei.

Tam Nakano vs Miyu Amasaki

Mogu reći očekivano, ali nažalost ništa da bi odskakalo od ostatka eventa. Tam Nakano bolje otvara pa nakon prvih par poteza izlaze van ringa gdje Tam radi Suplex. Miyu se vraća na 18 u ring, i kreće njena slabašna serija forearmova koju Tam nosella. Miyu uspijeva napokon pogoditi DDT, međutim prilikom Kneebara Tam to okreće u svoju korist. Miyu ipak stvara kratku ofenzivu sa Swinging DDTom i Go To Heavenom, međutim Nakano je iskusnija vrlo brzo vraća stvari u svoju korist dobrim Backdropom. Miyu pokušava ukrast brzi pin, međutim Tam na to uspješno kickouta, pa zatim pogađa Superkick, Spinning Kick, Double Knee Strike i na kraju pobjeđuje s Tiger Suplexom.

Sveukupno: Za sada najlošiji New Blood. Iako je card i bio solidan na papiru, nisu baš dostavile. Sljedeći New Blood je 19.10. pa se nadamo da će mečevi biti bolji.

Be the first to comment on "Stardom New Blood 4 – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*