Stardom Golden Week 2022 – Dan 2

STARS (Hanan & Koguma) vs Oedo Tai (Saki Kashima & Ruaka)

Neloš opener. Koguma otvara sa Saki Kashimom, i odmah ju stavlja u Camel Clutch te joj radi Bear pose. Iza toga Ruaka stvara prednost nad Hanan, a onda Kashima ponovno ulazi u ring. Hanan joj radi Judo Throw. Koguma se također vraća u ring i dobro joj je krenulo, međutim Saki joj radi Hurricanranu. Uslijedio je jedan dosadniji dio s Ruakom u ringu. Uglavnom, Ruaka je napravila Senton za Hanan, ali Koguma radi Cutter Ruaki. Zatim Hanan pogađa Suplex i ide na Armbar, međutim Ruaka hvata uže. Dok je Saki omela sudca Ruaka kutijom udara Hanan, a onda radi kombinaciju Lariat/Chokeslam i uzima pobjedu s Freezer Bombom.

Queen’s Quest (AZM & Lady C) vs Donna del Mondo (Natsupoi & Himeka)

Natsupoi vrlo lako dolazi u prednost nad Lady C, i radi joj Bow and Arrow. Himeka ulazi u ring te radi Bodyslam i Camel Clutch. Ponovno je Natsupoi u ringu, ali Lady C ju hvata u Swing, i daje tag za AZM. Kao što smo mogli i očekivati dobili smo high speed sekvencu između Natsupoi i AZM. Himeka ulazi u ring i radi Shoulder Tackleove, ali AZM joj dobro parira kao i Lady C koja je malo kasnije ušla ponovno u ring. Čak je AZM pogodila Double Foot Stomp s ramena Lady C, ali Himeka se nije predavala, pa pogađa dva Lariata te završava meč nad Lady C s JP Coasterom.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Rina & Starlight Kid) vs Queen’s Quest (Utami Hayashishita, Hina & Saya Kamitani)

Neočekivano dobar chain wrestling Starlight Kid i Saye Kamitani. Sestre Rina i Hina su odradile malo mat wrestlinga, a onda Saya i Utami pomažu Hini. Oedo Tai se mješa i borba se prebacuje van ringa gdje Oedo Tai dominira. Pa čak i povratkom u ring Hina je bila u podređenom položaju. Hina uspijeva napraviti Judo Throw Watanabe, pa daje tag Kamitani. Saya odmah radi Crossbody, ali par sekundi kasnije prima Suplex od Mome. Utami i Momo su imale solidnu sekvencu gdje su bile dosta izjednačene. Starlight Kid ulazi u ring te odmah radi 619, međutim Utami ju hvata. Nakon par poteza Starlight Kid raid Standing Moonsault i Crossbody, ali Hayashishita ju hvata u Rare Naked Choke. Rina ju je spasila. Utami nastavlja sa Slamovima i Lariatom stvarati vodstvo, međutim Rina je ponovno spašava. Starlight Kid uspijeva Torture Rack kontrirati u DDT. Hina i Rina su ponovno u ringu, i odrađuju solidan posao. Jako izjednačeno do samoga kraja kada je Hina pokušala pinati Rinu, gdje je ova kickoutala a onda se označilo i zvono. Tako je. Još jedan time limit draw.

Cosmic Angels (Tam Nakano, Unagi Sayaka, Mina Shirakawa & Waka Tsukiyama) vs Donna del Mondo (Giulia, Mai Sakurai, Maika & Thekla)

Odmah izbija brawl na početku meča, i Donna del Mondo izdvaja Waku od svoga tima. DDM dominira s Giuliom na čelu, međutim Waka uspijeva pogoditi jedan DDT nad Sakurai, pa daje tag za Shirakawu. Mina je bila bolja sve dok nije ušla Thekla. Thekla započinje svoj dio prilično dobro. Big Bootom, Suplex, a onda pogađa i Spear, međutim Mina ekspresno vraća Spinning Backfistom. Unagi i Maika kreću s malo sporijim tempom, pa Unagi hvata Maiku u giljotinu, ali Maika to kontrira Vertical Suplexom. Nakon izmjene forearmova Unagi ponovno pokušava s giljotinom, ali Giulia spašava Maiku. Cosmic Angelsi se također mješaju pa Unagi i dalje ima kontrolu nad Maikom. Unagin Triangle Choke Maika kontrira Turnbuckle Slamom, međutim Unagi radi Codebreaker i Leg Drop, pa daje tag Tsukiyami. Waka dominira nad Maikom, ali Giulia i Mai ju spašavaju. Maika pogađa Lariat, pa nakon kratke intervencije DDMa, Maika radi i Back Drop Suplex. Waka uspijeva na matu okrenuti Maiku u pin, ali Maika kickouta pa radi još jedan Lariat i pada na Waku. Tsukiyama kickouta u posljednjoj stotinci. U slijedećem potezu Maika pobjeđuje s Enka Otoshiem.

God’s Eye (Ami Sourei, MIRAI & Syuri) & Konami vs STARS (Mayu Iwatani, Momo Kohgo, Saya Iida & Hazuki)

Prilično dosadan i predvidiv početak meča između Syuri i Mayu Iwatani. Chain i mat wrestling a onda ulaze MIRAI i Hazuki. Njih dvije su odradile solidan high speed, a Iida i Sourei su odradile snagatorski dio. Poubijale su se chopovima. Kohgo i Konami su ušle i Momo je dopustila Konami da ju udari nogom po leđima, što je Konami i učinila a onda je lagano preuzela inicijativu u ringu. Kohgo je imala priliku vratiti se sa 619, međutim nije bila uspješna. God’s Eye je dominirao nad Kohgo sve dok ona nije napravila Dropkick nad Syuri i dala tag za Iwatani. Mayu malo vraća STARSe u život, ali onda Hazuki gubi od Sourei. Htjela je pogoditi Codebreaker, međutim Ami joj kontrira i udara Lariat. Konami i Hazuki su imale dobru seriju forearmova a onda se Syuri uključuje i pomaže Konami da zauzme vodstvo. Hazuki ipak udara Running Big Boot, a onda i Kohgo pogađa 619. Hazuki i Konami su u nastavku dosta izjednačene, gdje Hazuki radi Senton, Crossface i Big Boot, dok Konami radi Enzeguiri i German Suplex. MIRAI ima blagu prednost nad Sayom Iidom, ali Kohgo uz pomoć Mayu i Hazuki spašava Iidu, i izbacuju God’s Eye iz ringa, a onda Hazuki i Mayu rade Suicide Dive. Povratkom u ring God’s Eye napada Iidu a MIRAI pogađa Rock Bottom, a onda nakon par izmjena MIRAI radi Lariat i tako pobjeđuje STARSe.

Sveukupno: Jedan kratak, ali dosta zabavan event. Što se tiče priča nismo dobili neke nastavke, osim toga da je Waka jako blizu svoje prve pobjede. Sada je imala dosta ofenzive nad Maikom, i ta pobjeda se bliži. Ovo je sve uvertira za četvrti dan ovog Golden Weeka, kada imamo mečeve za Goddess i Wonder titulu. Uglavnom bilo je ok.

Be the first to comment on "Stardom Golden Week 2022 – Dan 2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*