Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 9

Rumble Match
Natsuko Tora vs Ruaka vs Giulia vs Hanan vs Utami Hayashishita vs Rina vs Hina vs Saya Iida vs Saya Kamitani vs Mai Sakurai vs Thekla vs Lady C vs Super Strong Stardom Machine

Solidan opener. Dobar za ubit vrijeme i prekinuti ovu monotoniju tag mečeva. Malo drugačije i malo da nas prodrma. Mafia Bella i BMI2000 su bile nekako najeksponiranije u ovome meču, no na kraju su ostale Saya Kamitani i Super Strong Stardom Machine. Iako je Super Strong Stardom Machine imala nekoliko dobrih stiff Lariata, Kamitani je odnijela pobjedu sa Star Crusherom.

Nakon meča Kamitani je izjavila da bi voljela braniti titulu na Dream Queendomu. Tada do ringa dolazi Haruka Umesaki i traži meč za bijeli pojas. Kamitani se nećka i preispituje koliko bi to dobra odluka bila. Tada intervenira Oedo Tai na čelu sa Starlight Kid, i zahtijevaju da se taj meč i dogodi. Naposljetku Saya i pristaje.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Oedo Tai (Momo Watanabe & Starlight Kid) vs STARS (Mayu Iwatani & Momo Kohgo)

Black Desire napada Peach Rock, pa izdvajaju Kohgo i nad njoj stvaraju prednost. Kasnije Mayu dobiva hot tag, i održava meč dosta neriješenim, iako joj je Starlight Kid u početku zadavala malo problema. Starlight Kid dolazi u prednost nad Kohgo s 619 i Standing Moonsaultom. Kohgo se pokušava vratiti, no botcha DDT te omogućuje Starlight Kid da pogodi Twisted Splash. Na žalost na to Kohgo kickouta, ali samo koju sekundu kasnije Kid pobjedu odnosi s Moonsaultom.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
SAKI & Waka Tsukiyama vs Donna del Mondo (Himeka & Maika)

SAKI je jako dobro otvorila meč i držala MaiHime podalje od bilo kakve ofenzive, no na kraju Himeka ipak uspijeva probiti taj gard i prizemljuje je s jednim jako dobrim Lariatom. Nakon SAKI, Tsukiyama kreće agresivno no Himeka vrlo brzo to neutralizira. Na kraju s dva Lariata privodi meč kraju, a zatim s Boston Crabom tjera Waku na predaju.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
Nanae Takahashi & Yuu vs Queen’s Quest (AZM & Miyu Amasaki)

Solidnim high speedom AZM održava nekakvu pat poziciju s Nanae, no ulaskom Yuu sve se mijenja. Yuu dominira nad AZM, a Amasaki je htjela pomoći no nije se dobro provela. Yuu je bila bolja od obje, pa je pogodila i svoj dobro poznati Crossbody. Zajedničkim tag teamom 02line se vraća u meč i onda AZM pogađa Double Foot Stomp, ali Yuu se vraća odličnim Cannonballom. Na kraju meč završava Diving Splashom nad Miyu Amasaki.

Nakon meča Hikaru Shimizu izaziva AZM na meč za High Speed titulu, i AZM prihvaća izazov.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
STARS (Mayu Iwatani & Momo Kohgo) vs Cosmic Angels (Natsupoi & Tam Nakano)

Iz nekog razloga Rock Peach imaju dva meča na ovom showu, a ovaj drugi je protiv aktualnih prvakinja. Zbog umora STARSi su vrlo lako izgubili kontrolu meča, te su TamPoi dominirala prvim djelom. Kasnije Mayu ima izjednačenu izmjenu forearmova s Nakano, no na kraju sekvence obje završavaju na matu gdje je Nakano pogodila Spinning Kick, a Iwatani Superkick. Nakon toga Natsupoi u većini sekvence ima prednost, ali Kohgo se ne predaje tako lako. Pred kraj Mayu slučajno udara Kohgo Superkickom, pa i Natsupoi radi German Suplex. Ipak Momo podliježe Faerial Giftu, te tako meltear uzimaju dva dodatna boda.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block B Match
Oedo Tai (Fukigen Death & Saki Kashima) vs God’s Eye (Syuri & Tomoka Inaba)

Oedo Tai je vrlo brzo izvukao Syuri pokraj ringa i tamo su je zadržavale, dok je Inaba bila pod ofenzivom Fukigen. Syuri se izvukla iz Oedo Tai napada, te je ušla u ring i Inabi pomogla uspostaviti prednost. Tukla je Saki i Fukigen odličnim stiff kickovima. Saki je uspjela high speedom i Hurricanranom donekle ohladiti Syurin momentum. Syuri ponovno napada i stavlja Kashimu u Byakko, ali Oedo Tai i Fukigen pomažu Kashimi. Saki tada zamalo pobjeđuje na Kishikaisei, no Syuri kickouta. Nakon toga Kashima ponovno stavlja Syuri u Kishikaisei, no Syuri nije očekivala to te je uspjela izgubiti ovaj meč.

Goddesses Of Stardom Tag League 2022 Block A Match
STARS (Hazuki & Koguma) vs God’s Eye (Ami Sourei & MIRAI)

Iako je Koguma prva napala, The New Eras uzimaju početnu prednost. Timski potezi su im donijeli dobru prednost, ali Hazuki s hot tagom smiruje strasti. Hazuki ih obje izbacuje iz ringa s Codebreakerom, pa pogađa Suicide Dive u isto vrijeme kad i Koguma Crossbody. Povratkom u ring The New Eras se lagano vraćaju u prednost, i Ami radi Powerbomb i Suplex nad Kogumom. Hazuki i MIRAI su daleko od ringa. U toj svoj ofenzivi Soruei, Koguma uspijeva okrenuti momentum i odnijeti pobjedu pinom. Lijepa kontra za kraj meča.

Nakon main eventa, Ruaka je izazvala Ami Sourei na meč za Future titulu, a Sourei je pristala na to.

Sveukupno: Solidan zadnji event pred finale tag lige. Čak i nije bio toliko filler, koliko je card tako izgledao. Mečevi su uglavnom bili zabavni, iako mi se nije dopalo što Momo i Mayu imaju dva meča na cardu.

PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.MaiHime610
2.7Upp69
3.BMI200068
4.FWC68
5.The New Eras67
6.02line62
7.KaWild Venus62
8.wing★gori62
PozicijaTimBroj mečevaBroj bodova
1.meltear610
2.Mafia Bella68
3.AphroditE68
4.Black Desire67
5.Karate Brave67
6.We Love Tokyo Sports64
7.Peach Rock64
8.Mai Fair Lady60

Be the first to comment on "Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2022-Dan 9"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*