Stardom Cinderella Journey In Tokyo

Show otvara Miyu Matsuda. Miyu se predstavlja, govori kako ima 19 godina, te kako je prošla svoj ispit za prohrvanje. Miyu izjavljuje kako bi htjela da njen debitantski meč bude protiv Utami. Utami izlazi i prihvaća izazov. Rossy Ogawa onda najavljuje da će to biti main event New Blood eventa koji će se održati 11.03.

Oedo Tai (Fukigen Death & Saki Kashima) vs STARS (Hanan & Koguma)

Prilično izjednačen meč, s vrlo dobrim Hananinim Judo Throwovima, i kontrama Oedo Taia. Saki i Fukigen su često okretali meč u svoju korist s heel potezima, ali Hanan i Koguma su ipak toliko dobre u ringu, da su znale iskoristiti situaciju. Bilo je neizvjesno do samoga kraja, a na kraju Saki Kashima pobjeđuje s My Emblemom Hanan.

Momo Watanabe vs Mina Shirakawa

Nije ovo bilo dobro. Kao prvo meč je bio jako spor, iako nije bilo holdova ni mat wrestlinga. Sredina je izgledala nekako razvučeno, i bezidejno. Kraj meča mi se nikako nije svidio. Mina Shirakawa je zamalo i pobjedila Watanabe, zapravo i pobjedila bi da sudac nije bio ometen. Oedo Tai opet heel taktikama ostvaruje pobjedu, jer je Natsuko Tora skinula zaštitu s kuta, pa je Watanabe imala lak zadatak samo pinovat Shirakawu. Momo Watanabe je trebala biti bolje bookirana ovdje. Iako je pobjedila, nemam dojam da je u išta boljoj poziciji nego prije ovoga meča.

Queen’s Quest (AZM, Saya Kamitani & Utami Hayashishita) vs STARS (Hazuki, Mayu Iwatani & Momo Kohgo)

E ovo je bio dobar meč. Prvo QQ dominira nad Kohgo i to s lakoćom, ali onda dobijamo vrlo dobru sekvencu između Mayu i Utami. Nažalost nismo dobili poduži Hazuki/AZM high speed trenutak, ali AZM je pokazala sve što je imala protiv Kohgo. Iako su Hazuki i Iwatani pokušali pomoći Kohgo da dođe u prednost, AZM je previše iskusna i održavala je vodstvo sve do samoga kraja kada s Double Footstompom uzima pobjedu za svoj tim.

Donna del Mondo (Giulia, Mai Sakurai & MIRAI) vs Cosmic Angels (Tam Nakano, Unagi Sayaka & Waka Tsukiyama)

Potpuno očekivan razvoj meča. Waka započinje meč za Cosmic Angelse, a to DDM jako dobro koristi te uzimaju prednost. Waka nije imala šanse, ali se borila i dala hot tag za Sayaku. Unagi s par brzih poteza zauzima prednost nad MIRAI. Giulia i Tam Nakano su imale jednu kratku sekvencu gdje je bila uključena i Sakurai. Sakurai slučajno udara Giuliju, i tu Tam pruža ruku Mai, na što Mai reagira šamarom. Tam zauzima prednost, i daje tag Waki. Waka gubi od Sakurai, ali uz pomoć Angelsa dolazi u vodstvo. Istu stvar su napravile Giulia i MIRAI pa su pomogli Mai da bude iznad Wake, te na kraju Sakurai s Elbow Dropom pobjeđuje bivšu partnericu. Nije mi se svidjelo to što su Waka i Mai bile previše isturene u ovome meču, dok su MIRAI i Unagi bile na supportu. Opet očekivana pobjeda za DDM.

Donna del Mondo (Syuri & Thekla) vs Prominence (Akane Fujita & Risa Sera)

I dok je Risa Sera bila kompetetivna sa Syuri na početku, Fujita se na prvu nije pokazala. Kasnije Sera uzima blagu prednost i radi predobar Swing. Uslijedila je prilično dobra sekvenca između Fujite i Thekle gdje smo dobili izmjenu submissiona, onda Thekla pogađa par dobrih Kickova. Do kraja meča nismo vidjeli ništa specijalno i vrijedno spomena, osim možda kratkog napada ostatka Prominencea na Syuri. Meč završava ponovno Time Limit Drawom. Ovo već postaje ozbiljan problem. Syuri koja je World of Stardom prvakinja, ne može ostvariti neke značajnije pobjede. U zadnjih njenih 9 mečeva, čak 6 ih je završilo neriješeno. Nije dobra statistika za glavnu prvakinju.

Nakon meča dobili smo brawl između DDM-a i Prominencea. Prekida ga Sera govoreći kako 20 minuta nije dovoljno. U ring ulazi Suzu Suzuki te donosi poklon Giuliji za rođendan u vidu neonke. Taman da će ju napasti, Syuri staje između njih i sudac joj oduzima neonku. Ponovno ide brawl, a onda Sera govori kako želi meč na Ryogoku showu protiv DDM-a. Syuri uzima mikrofon i kaže da će se DDM očitovati povodom toga, tko će imati meč protiv Prominencea.

Donna del Mondo (Himeka, Maika & Natsupoi) (c) vs Oedo Tai (Rina, Ruaka & Starlight Kid) – Artist of Stardom Championship

Nije ovo bilo loše, ali nije bilo ni izvanredno. Oedo Tai započinje s dominacijom nakon heel taktika, ali vrlo brzo MaiHimePoi vraćaju meč u svoju korist. Vrlo dobra sekvenca Maike i Starlight Kid, u koju se miješa Rina pa ponovno Oedo Tai stvara prednost. Nekako ta spoznaja da su Rina i Ruaka u main eventu u meču za titule, nije mi na prvu ulijevalo povjerenje da bi mogao biti dobar meč, ali bio je i više nego pristojan. Ruaka gubi prednost, a onda imamo jednu solidnu sekvencu između Starlight Kid i Natsupoi. Starlight Kid udara Natsupoi kutijom, i tako daje Oedo Taiu blagu prednost, međutim Natsupoi sve više hvata taj razmak te na samom kraju uz pomoć Maike pinuje Ruaku i brani Artist titule.

Nakon meča Oedo Tai nastavlja s napadom na Natsupoi, ali KAIRI ju spašava. Starlight Kid uzima mikrofon i izaziva KAIRI na meč, na drugom danu Ryogoku showa. KAIRI joj govori kako je Kid odrasla otkad ju je zadnji puta vidjela, te prihvaća meč. Kid joj je prišla i ošamarila ju. Zatim Natsupoi uzima mikrofon, te se zahvaljuje KAIRI, pozdravlja ju, te govori kako bi bilo lijepo da imaju meč. KAIRI u vidu pružanja malog prsta, na neki način sugerira da pristaje na meč.

Sveukupno: Zanimljiv show. Dosta dobrih stvari smo vidjeli. Promo Miyu Matsude, novog rookiea. Opening nije bio loš, kao ni mečevi između DDM-a i STARSa, kao i DDM-a i Cosmic Angelsa iako je to moglo bolje. Meč s Prominenceom nije bio baš dobar, ali post meč segment me je kupio za produljenje feuda. Main event je bio solidan, s vrlo dobrim post meč segmentom. Tako da nije ovo bilo baš loše.

Be the first to comment on "Stardom Cinderella Journey In Tokyo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*