Stardom – Cinderella Journey 2022 in Chiba

Saya Kamitani vs Hanan vs MIRAI vs Fukigen Death

Jako zabavan opener. Kamitani i Hanan su imale najviše izmjena, dok je MIRAI po potrebi dolazila u bilo kakvu razmjenu poteza. Osim samoga početka, imala je dobar dupli Lariat kao i Dropkick nad Fukigen i to je sve što smo vidjeli od nje. Fukigen je na početku ostala izvan bilo kakve razmjene, pa je izgledalo malo komično kako i priliči njenom gimmicku. Završetak je bio identičan kao i kada je osvojila High Speed titulu prije tri godine. Kamitani se sprema za Springboard potez, međutim gura Hanan na nju i Saya pada na apron, a onda pinuje Hanan s O’Connor Rollom. Jednostavan ali efektivan završetak meča, i pobjeda za Fukigen Death.

Donna Del Mondo (Himeka & Maika) vs Oedo Tai (Rina & Ruaka)

Oedo Tai napada cure iz DDM-a na početku meča, međutim Himeka i Maika vrlo lako stvaraju prednost. Odlični Powerslamovi i Single Leg Himeke zadržavaju prednost nad Rinom, ali onda ona kontrira s Judo Throwom, i daje tag Ruaki. Slijedi snaga protiv snage, između Himeke i Ruake. Himeka je bila uspješnija a onda je ušla Maika. Maika polako ali slučajno gubi prednost nad Ruakom, a onda Rina ide u ofenzivu. Odličnih nekoliko poteza Rine vodilo je do dva-tri dobra near falla, ali Himeka pomaže Maiki da dobije dominantniju poziciju, te na kraju Maika slavi s Enka Otoshiem nad Rinom.

Donna Del Mondo (Natsupoi & Syuri) vs Queen’s Quest (AZM & Utami Hayashishita)

I dok nisam u prošlom meču spomenuo da je Ruaka obojala kosu, u ovom ću spomenuti da je Utami skratila kosu. Vrlo dobar meč je ovo bio od samoga početka. AZM i Natsupoi su imale jako dobru high speed sekvencu, a onda ulazi Syuri i zauzima prednost fenomenalnim kickovima. Ista sudbina je zadesila i Natsupoi kada je stala preko puta Hayashishite, a onda su Syuri i Hayashishita imale jako dobru izmjenu stiff poteza. U drugoj interakciji između AZM i Syuri, AZM je bila spremnija pa je Syuri vrlo brzo morala dati tag za Natsupoi. Natsupoi izvlači polugu na AZM-inoj nozi, ali Utami ju izvlači na apron i baca na ostatak rostera koji je bio pored ringa. Pri povratku u ring AZM i Natsupoi imaju fantastičnu izmjenu pinova, koja završava Time Limit Drawom. Ovaj put nije smetalo, jer je bio jako dobar meč, a niti jedan tim nije zaslužio izgubiti. Tako da palac gore za ovaj meč.

Cosmic Angels (Tam Nakano, Mina Shirakawa, Waka Tsukiyama & Unagi Sayaka) vs STARS (Mayu Iwatani, Hazuki, Koguma & Momo Kohgo)

Solidan meč, mix dosta stilova. Unagi i Koguma započinju meč, a Unagi Sayaka vrlo brzo dolazi u prednost pogotovo kada se upleo ostatak CA. Tsukiyama vrlo brzo nakon toga ulazi u meč, ali STARSi tu lagano uviđaju svoju prednost i stvaraju je. Nije dugo trebalo pričekati, a već smo imali Iwatani i Nakano zajedno u ringu. Kako je ovo konstruirano kao sprint, tako i nismo dobili puno interakcija između njih dvije. Slijedi jako dobra izjednačena sekvenca između FWC-a s jedne strane, te Sayake i Shirakawe s druge. U finalnom stretchu smo dobili još jednu interakciju između Momo Kohgo i Wake Tsukiyame. Za razliku od prve njihove interakcije, ovdje je Waka bila dominantnija. Imala je odličan pokušaj onog svog Submissiona kada je protivnici na leđima, također je imala i par dobrih Dropkicka, međutim Kohgo je sve to uspijevala nekako kontrirati, pa je na kraju i slavila s Nectar Peachom. Cosmic Angelsi su opet izgubili. I dok je Kohgo u ringu tješila Waku, pored ringa Sayaka i Shirakawa su imale brawl s Goddess prvakinjama.

Oedo Tai (Momo Watanabe, Saki Kashima & Starlight Kid) vs Donna Del Mondo (Mai Sakurai, Giulia & Thekla)

U main eventu započele su Sakurai i Kashima. I dok je Mai otvorila malo bolje, Saki vrlo brzo vraća stvari u svoju korist. Oedo Tai cure su u prednosti nad Sakurai, ali ta sredina meča bila je nekako dosadnjikava. Pogotovo interakcija između Starlight Kid i Mai Sakurai. Sve se to mjenja, kada u ring ulazi Thekla. Meč postaje puno brži i zanimljiviji. Odlične izmjene s Watanabe, a onda slijedi fenomenalna sekvenca Watanabe i Giulije. Nakon toga opet nekakvo zatišje u ringu. Ponovno malo dosadnjikavi potezi, i sve je to nekako nezainteresirano izgledalo od strane hrvačica. Giulia je bila u ringu s Kashimom, i dok je Kashima imala pomoć Oedo Taia bila je uspiješnija. Kasnije Thekla radi Crossbody pored ringa, a onda Giulia pogađa Missile Dropkick Kashimi u ringu. Do kraja nije bilo ništa zanimljivo, a na kraju Giulia s Glorious Driverom uzima pobjedu za DDM.

Sveukupno: Jedan vrlo zabavan i kratak event. Svaki meč osim main eventa mi je bio dobar. U main eventu mi se nije svidjelo to kako su Giulia i Kashima odradile svoj dio posla. Nekako su izgledale ne zainteresirano, a možda samo nisu kliknule. Ostatak carda bio je dosta zabavan, i sve cure su manje više dobro predstavljene. Kako god, po meni je ovo bilo dobro, i jedva čekam slijedeće showove.

Be the first to comment on "Stardom – Cinderella Journey 2022 in Chiba"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*