SmackDown rezultati (SPOILERI)

-Dolph Ziggler otvara SmackDown. Govori kako još uvijek nije dobio revanš za IC Titulu, ali sada ima drugu šansu i to mu jako znači. Najavljuje da će biti u Ladder meču na WM. Govori kako nešto tome meču nedostaje, a to je Daniel Bryan. Ziggler govori Bryanu da izađe van, ali umjesto njega izlazi Barrett. Barrett govori da su ta titula i Ladder meč njegovi i da Ziggler ima dva izbora – da mu sam vrati titulu ili će mu on uzeti. Luke Harper se pojavljuje i razbija Zigglera. Harper, Ziggler i Barrett ulaze u brobu, ali onda se Dean Ambrose pridružuje! R-Truth dolazi također u ring i uzima titulu dok se ostali međusobno bore. Ziggler i Ambrose pokušavaju naći titulu, ali ne uspijevaju i R-Truth odlazi neprimijećen.

-Backstage, R-Truth želi dati Renee titulu, ali ona govori da dadne Ambroseu.

1. Tyson Kidd & Cesaro pobijedili Los Matadores. Kidd je varao dok sudac nije gledao i tako uzeo pobjedu.

2. Ryback pobijedio Kanea. Big Show je bio pokraj ringa. Ryback je udario Meathook a zatim pobijedio kada je Kane bio ometen. Kane govori Rybacku da ostane u ringu jer ima meč.

3. Big Show pobijedio Rybacka. Kane su miješao u meč i pomogao Big Showu da lupi Knouckout Punch.

-Bray Wyatt je imao još jedan promo o Undertakeru i rekao mu je da se podigne.

-AJ Lee vs Brie je najavljeno za poslije.

-Video o Sheamusovom povratku je prikazan.

-Belle izlaze van i Nikki govori kako svi pričaju o hashtagu #GiveDivasAChance. Govori kako to ne znači dati AJ šansu i dok se AJ odmarala, ona je pružala Divama šansu. Zatim govori kako nijedna od njih nije na razini Bella, ali da će dati AJ šansu. AJ i Paige izlaze van.

4. AJ pobijedila Brie Bellu. AJ je dobila s Black Widow zahvatom. Nikki se pokušala umiješati, ali ju je Paige zaustavila.

-Backstage interview Bryana. Govori kako je IC titula postala zabavna, kako će Ladder meč ukrasti show na WM i da se raduje vidjeti tko će osvojiti IC titulu.

5. The New Day pobijedili The Miza and Damien Mizdowa. Pri kraju meča, Mizdow se taggao u meč, ali Miz je vratio istom mjerom i onda se derao na Mizdowa i rekao mu da izađe iz ringa. Mizdow se unio Mizu u lice, a zatim izašao iz ringa. New Day jhe ostvario pobjedu sa svojim timskih potezom.

-Backstage interview s Jack Swaggerom. Swagger govori o ATG Battle Royalu na WM i kako će se boriti protiv Ruseva na ovom SD-u. Swagger govori kako poštuje tradiciju kao svaki Real American, a zatim rezervira pravo da ušuti Ruseva.

-Backstage interview s Reignsom. On govori kako je Heyman stvorio svoj život govoreći. Govori kako će primiti i pretrpjeti sve što Lesnar ima a zatim udariti Superman Punch i Spear. Believe that.

6. Rusev pobijedio Jack Swagger. Rusev je dobio s Accolade zahvatom. Curtis Axel je na ekranu imao promo i rekao je kako ide po Ruseva i US Titulu.

7. Dolph Ziggler & Dean Ambrose pobijedili Luke Harpera and Bad News Barretta. Ziggler je udario Superkick i Zig-Zag Harperu i tako ostvario pobjedu. Barrett je onda pretukao Zigglera i Ambrosea. Barrett je krenuo prema R-Truthu (ne znamo je li bio na komentatorskoj poziciji ili je došao poslije meča) ali je Ambrose napravio Dive i zaustavio Barretta. R-Truth je pokušao otići, ali je naišao na Harpera. Truth stavlja titulu na pod, ali onda udara Harpera. Zatim pokušava ponovno otići, ali Bryan izlazi van. Truth mu daje titulu, započinje “Yes” Chant i odlazi. Bryan kreće slaviti, ali Stardust se pojavljuje i prebija Bryana. Stardust uzima ljestve, penje se i slavi s titulom, a onda odlazi.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

1 Comment on "SmackDown rezultati (SPOILERI)"

  1. Glupo je što su Stardusta sad stavili u ovo sa IC titulom, pa on bi trebo bit u feudu sa Goldustom, neće valjda WWE sad odustati od te priče iizmeđu njih 2.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*