SmackDown pregled – Revanš Jericha i Stylesa

Započinjemo SmackDown s Chris Jerichom. Jericho govori o AJ Stylesu i nadolazećem meču protiv njega. Jericho misli kako je AJ Styles dobar, no sumnja da je odličan, a pogotovo fenomenalan kako Styles sebe opisuje. Jericho poziva Stylesa u ring na meč, što Styles prihvaća, no prije nego što je meč počeo, Social Outcasti su prekinuli njih dvojicu. Niti ovaj puta Bo Dallas nije nazočio segmentu. Outcasti su htjeli prenijeti malo spotlighta na sebe, no to im u ovom trenutku nije uspjelo jer su Jericho i Styles zajedničkim snagama napali Outcaste. Jericho ih je zatim izazvao na Tag Team meč. Ovo je bio prilično solidan segment. Promo Jericha nije bio ništa novo, no cijela konfrontacija sa Outcastima je bila zabavna i sviđa mi se kako su postavili Tag Team meč, a odgodili meč Stylesa i Jericha za kasnije.

 

AJ Styles & Chris Jericho vs Social Outcasts – **

Jako mi se svidjelo kako su bookirali ovaj meč te kako je sve izvedeno. Meč je trajao nekoliko minuta i išao je pričom ‘Što ti možeš učiniti, ja mogu također ali puno bolje’ koja je jako dobro izvedena jer su se potezima nadmetali u meč. Jericho i Styles su ostvarili pobjedu kada je Styles uzeo pin nakon Springboard Forearma Roseu. Nakon meča, Jericho je dao Codebreaker Stylesu, poslavši mu poruku za njihov meč. Odlično izvedeno, dobili smo dodatan build i hype za njihov meč. Jako dobrih prvih 15 minuta SmackDowna koji se striktno fokusirao na priču između Jericha i Stylesa.

 

Stolovi su postavljeni oko ringa i jedan je u ringu. Dudley Boyzi su u ring i spremni su objasniti svoje akcije na Rawu kada su napali Usose. Bubba i D-Von su izjavili kako su frustrirani današnjom publikom jer umjesto da navijaju za njih dvojicu, oni samo žele i navijaju za stolove, a njih dvojica ostaju u sjeni i to im je ono što im smeta. Zbog toga su njih dvojica odlučili se osvetiti fanovima tako što više neće koristiti stolove. Bubba je naredio radnicima da odnesu stolove u backstage, a onaj iz ringa su odnijeli njih dvojica i to je bio kraj segmenta. Ovo mi se jako svidjelo. Jako dobar promo ove dvojice i napokon heel turn. Postali su prilično naporni kao pozitivci i nisu ništa dobrog i zanimljivog radili, no ova promjena bi mogla dovesti do toga. Baš mi se zanima u kojem će sada pravcu krenuti s njima, veselim se vidjeti što dalje.

 

Sasha Banks vs Naomi – **3/4

Jako sam iznenađen količinom vremena kojeg su ove dvije dobile. No, tko god je donio ovu odluku dati Sashi i Naomi 10+ minuta sigurno se nije pokajao. Jako dobar meč. Dosta back and forth akcije i dobrih poteza. Becky Lynch je bila na komentatorskom mjestu. Tamina se pokušala umiješati u meč, no Becky Lynch ju je pokušava zaustaviti. Becky i Sasha su se riješile Tamine i onda je Sasha stavila Naomi u Banks Statement na što je ova tapkala. Ove četiri cure imat će Tag Team meč na Fastlaneu gdje će Sasha i Becky biti u timu protiv Naomi i Tamine. Sviđa mi se kako smo dobili ovaj tim Sashe i Becky. Njih dvije nisu prijateljice, no imaju iste neprijatelje i zbog toga će ih se zajedničkim snagama riješiti. Siguran sam kako će njih dvije dobiti taj meč i onda ići na Charlotte na WM u Triple Threat meču.

 

Wyatti su došli u ring za promo, no prije nego što su progovorili, WWE je prikazao promo video za njih četvoricu o njihovim napadima nad Kaneom, Rybackom i Big Showom. Bray Wyatt  i njegova družina proglasili su rat protiv svih bogova i kako će se apokalipsa doći te ćemo dobiti nove bogove. Ovo je bilo prilično čudan promo zbog same tematike oko bogova, no dosta mi se svidio. Njih četvorica će vjerojatno imati meč protiv Rybacka, Kanea i Showa i sigurno će i uzeti pobjedu. Dobar promo uglavnom.

 

Neville & Lucha Dragons vs Cosmic Wasteland – *3/4

U kratkom i zabavnom meču, Neville i Lucha Dragonsi su ostvarili pobjedu nad Ascensionima i Stardustom kada je Neville s Red Arrow odnio pobjedu za svoj tim. Ništa posebno ovdje, ali u redu za ubiti vrijeme.

 

AJ Styles vs Chris Jericho – ***1/2

Ovo je bilo još bolje nego onaj meč na Rawu. Dobili su poprilično puno vremena. Krenuli su sporo s odmjeravanjem snaga, naguravanjem i ostalim. Atmosfera je bila jako dobra i publika je bila očito zagrijana za obojicu. Nakon reklama su ubrzali tempo, izvodili dobre poteze i radili kontre jedan drugog te smo na kraju dobili prilično uzbudljivu završnicu s nekoliko jako lijepih near fallova. Chris Jericho je na kraju dobio čisto s Codebreakerom. O rezultatu bi se dalo raspravljati, možda su trebali zaštiti AJ Stylesa u porazu. No, Jerichova pobjeda je bila očekivana. Sada su 1-1 u pobjedama i vjerojatno će treći meč imati na Fastlaneu. Vjerujem kako će taj meč biti još bolji nego ova dva što smo vidjeli. Veselim se daljnjem razvoju priče.

 

Odličan SmackDown ovaj tjedan. Falilo je pola rostera zbog toga što ih je većina otišla u Europe zbog Live eventova, no WWE je uspio proizvesti kvalitetan show i s ostatkom. Ništa nije bilo loše, sve je bilo solidno u najmanju ruku, no Main Event je bio daleko najbolja stvar.

 

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Revanš Jericha i Stylesa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*