Retro gledanje – Eye For An Eye (s1e15) can you buy antivert over the counter ivermectina dosis en niños ivermectina aemps ivermectina veridex precio ivermectina en humanos dosis tania rivera fiu securom failed to initialize nba 2k14 how to use ivermectin for guinea pigs

Retro gledanje – Eye For An Eye (s1e15)

Petnaesta epizoda Lucha Undergrounda u našem retro gledanju je bila jedna od lošijih po pitanju kvalitete wrestlinga, ponajprije zato što su imali fokus na razvoju priče u skoro svim segmentima.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Počeli smo s mečem gdje Mil Muertes dobiva Chavo Guerrera u veoma kratkom meču, no ono važnije dogodilo se nakon meča. Kada je Catrina odbila poslušati Milove naredbe, u kojem mora polizati poraženog. Mil se taman spremao lansirati je u pod kada se pojavio Fenix, spasio je i dobio strastveni poljubac. Mil nije sretan.

Black Lotus provaljuje, a nešto kasnije nalazi osobu koju želi ubiti vlastitim rukama. Za to vrijeme Ivelisse ulazi umjesto Son of Havoca. I za razliku od njega ona uspjeva dobiti Angelica. Uz jako puno seksualnih aludacija u meču. Texano dobiva Super Flya, ali nakon toga mora preživjeti od Alberta ono što je on njemu napravio tjedan ranije.

Cage od Cueta traži titulu, a main event je Mascarita Sagrada, Pimpinela Escarlata & Sexy Star vs, The Crew (Bael, Cortez Castro & Mr. Cisco). I sve je postavljeno na trenutak kada da Big Ryck vraća u hram. Poraz za Crew.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Eye For An Eye (s1e15)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*