Power ranking tjednih showa

Još uvijek kasnim s power rankingom, zbog silnih poslovnih i privatnih obaveza nisam uspio još doći u aktualni tjedan. Tako da ovaj power ranking je za tjedan od 4. do 8.11. Što znači za pretprošli tjedan. Nadam se kako ću već ovaj tjedan uloviti sve te zaostatke.

Odmah ću napomenuti jednu važnu stvar. Ovo je moje mišljenje, ne službeno mišljenje ProHrvanje portala. Već smo mnogo puta pokazali kako naši urednici imaju drugačija mišljenja i drugačiji pogled na stvar. Isto tako, ako se vama neki show svidio više nego vama, sjetite se kako su ukusi različiti. Sada kada smo to kazali, evo kako sam ja poredao ovotjedne showe.

  1. Dynamite je u svojoj go home epizodi za Full Gear bio dinamitan. Par solidnih mečeva i jedan senzacionalni promo. Ono što je Cody izgovorio u ringu je nešto o čemu ćemo još dugo razgovarati.
  2. NXT je opet ostao kratak, iako je opet imao jak wrestling aspekt. Odlično je nastavio graditi stvari za War Games, pogotovo za ženski meč. No opet je ostao kratak na promo aspektu, pošto su tu zbilja jako drveni i skriptirani.
  3. NWA je već tradicionalno visoko. Show je kratak, ima zabavnog hrvanja, ima zanimljivih priča i zanimljivih likova. A ovaj tjedan smo vidjeli promjenu pojasa i jedan heel turn. I više nego dovoljno z broncu.
  4. NXT UK je također imao jednu prilično dobru epizodu. Malo sam bio razočaran načinom kojim su završili main event meč, ali su se odmah iskupili jednim odličnim sukobljavanjem.
  5. RoH ovog tjedna nije zadnji. I to nije zato što su drugi lošiji od njegova standarda nego zato što smo imali prilično dobru epizodu. Imali smo jedan veoma dobar tehnički meč, jedan sasvim solidan meč za titulu, a i ono između je bilo fora.
  6. Trenutno je post PPV stanje u Impactu i neke se priče počinju polako graditi. Sam show nije bio spektakularan, ali je bilo nekoliko jako, baš jako dobrih trenutaka.
  7. Smackdown predvodi grupu onoga što je bilo bolje preskočiti gledati. Cijeli show je imao osjećaj glorificiranog house showa iz Velike Britanije s puno upitnih segmenata, prilično lošim nastavkom invasion priče, kao i sa iritantno lažnim zvukovima publike.
  8. Raw je pak bio još gori, uspjeli su ubiti i Rusevovu priču. Premda je još nisu zakopali nekoliko metara ispod zemlje, mislim da je samo pitanje vremena kada će se to dogoditi. Plus nisu me impresionirali invazijom NXTa.
  9. 205 je zapravo bio jako dobar, no tu ima jedan ali zbog kojeg je ovako nisko na listi. A taj ali je to što smo imali tri meča, od čega je onaj najbolji bio doslovna repriza NXT meča. Kada to izbacite, show ne zaslužuje više od ovoga.
  10. Dno ove liste ovog puta uzima MLW Fusion koji je u epizodi imao preshow za svoj PPV. Loši mečevi u kojima se nije baš puno toga dogodilo. Plus, ako ste gledali ovo niste imali niti jedan razlog kupiti PPV.
PozicijaProšli tjedanShowBodoviUkupno Bodova
1.AEW Dynamite25125
2.+2WWE NXT1881
3.NWA Power1569
4.+5WWE NXT UK1232
5.+5RoH TV1014
6.-1Impact852
7.-5WWE Smackdown640
8.-1WWE RAW429
9.-1WWE 205 Live214
10.-4MLW Fusion136

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Power ranking tjednih showa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*