Power ranking tjednih showa

Tjedan je pri svom kraju, a ja sam pripremio novi power ranking. Dok smo prošli tjedan imali šest tjednih showa, ovaj tjedan ta brojka je povećana na čak 10.

Odmah ću napomenuti jednu važnu stvar. Ovo je moje mišljenje, ne službeno mišljenje ProHrvanje portala. Već smo mnogo puta pokazali kako naši urednici imaju drugačija mišljenja i drugačiji pogled na stvar. Isto tako, ako se vama neki show svidio više nego vama, sjetite se kako su ukusi različiti. Sada kada smo to kazali, evo kako sam ja poredao ovotjedne showe.

  1. Dynamite je drugi tjedan na broju jedan. Nekoliko vrlo dobrih mečeva, uključujući i onaj za glavnu mušku titulu kompanije. Nekoliko dobrih momenata koji će imati posljedice u tjednima koji nadolaze su bili dovoljno da zadrže poziciju na vrhu.
  2. Ovog tjedna drugo mjesto zauzima NXT koji je ponovo pružio jak show po pitanju mečeva, ali treba pod hitno poraditi na svemu ostalom. Bilo je nešto promoa i vinjeta, par dobrih, ali i dalje je bilo premalo toga. U jednom trenutku sam mislio da sam pri kraju gledanja, a onda shvatio da mi je ostalo preko pola sata showa.
  3. Bilo je ovo prvi puta što sam gledao MLW Fusion i dobio sam jednu vrlo jako epizodu. Možda zbog toga što je epizoda bila sa showa u kolaboraciji s drugom promocijom i pred najvećim auditorijem što je tjedni show imao. Dobri mečevi, dobri promoi. Čak su bili blizu pozicije više.
  4. Power je očarao u prvoj epizodi, a ni u drugoj nije razočarao. Ponovo neki zanimljivi ljudi, ponovo jako korištenje mikrofona, par fora mečeva, ali je u konačnici izostao onaj jedan meč kakvog je imala prva epizoda da ga smjesti više.
  5. Pobjedničko postoje prošli tjedan davalo je visoke nade za ovaj tjedan za Impact, pogotovo kada je na rasporedu bio go home show. Nekoliko dobrih stvari, pogotovo s promo aspekta, je ostalo u sjeni toga da nisu uspjeli ponoviti finale prošlotjedne epizode. Očekivao sam malo više od go home showa.
  6. Prvi puta sam gledao NXT UK i moram kazati kako je imao par problema zbog kojih nije više. Osjećaj da je treća liga, to što je show od sat vremena imao osjećaj kao da traje dva i što su i oni kao i američki brat ostali kratki na promo aspektu. Mečevi su bili na zadovoljavajućoj razini.
  7. 205 je svijet za sebe, nekakav limbo u kojem se ništa ne događa. U kojem je glavno pitanje kojeg sam imao prilikom gledanja je uz to koji je smisao ovoga, koja je budućnost ovih momaka. Kuda ovo vodi? I dok je samo hrvanje bilo solidno, čak i dobro, dok nekoga ne postane biti briga za diviziju pitanje je zašto je uopće gledati.
  8. Smackdown se malo oporavio od loše draft epizode, ali ne puno. Dobar dio showa je bio dosadan i ne pretjerano bitan za bilo što dalje. Samo dva meča sa nekim dugoročnim smislom, od čega jedan završi na dq, a drugi dobije daleko premalo minuta.
  9. Korak od dna ostao je ROH, premda je u nekoj boljoj dvorani s boljom publikom mogao biti puno više s ovom epizodom. Zadnji meč kojeg su imali je mogao biti najbolji meč tjedna da je imao publiku. No nije, pa se uklopio u prilično suhoparni show.
  10. Na samo dno je došao RAW. Kletva drafta je prešla na njih. Jednostavno je bio napravljen tako suhoparno i sterilno da je teško izvući nešto od epizode, pogotovo kada dobar dio epizode fokusiraš oko njega.
PozicijaProšli tjedanShowBodoviUkupno Bodova
1.AEW Dynamite2550
2.+1WWE NXT1833
3.N/AMLW Fusion1515
4.NWA Power1224
5.-3Impact 1028
6.N/AWWE NXT UK88
7.N/AWWE 205 Live66
8.-2WWE SmackDown412
9.N/AROH TV22
10.-5WWE RAW111

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Power ranking tjednih showa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*