NXT pregled – Je li Zayn uspio preživjeti Rhyna u ringu?

CJ Parker vs Solomon Crowe – **

Solidan meč. Dobili su ok minutažu od 5 minute i dobro su je iskorisitli. Crowe se malo više ovdje iskazao nego u meču protiv Dempseya prije nekoliko tjedana. Lupio je par dobrih poteza. I drago mi je da nije pobijedio onim Springboard Headbuttom kako je Dempseya dobio. Ovdje je pobijedio Stretch Mufflerom što je dosta dobar zahvat. Ne bih imao ništa protiv da mu Top Rope Headbutt bude završni potez. Taj potez je izveo prije nego je uhvatio Parkera u Stretch Muffler. Poslije meča, Crowe je rekao kako se sada vraćamo regularnom programu. Nadam se da će sada s Croweom nešto napraviti i staviti ga u neku zavadu.

 

Baron Corbin vs Steve Cutler – NR

Očekivano vrlo kratak meč. Ne znam, Corbin mi je sada postao dosadan. Ne rade ništa s njim sada. Valjda će nešto početi raditi s njime, inače ništa od njega u budućnosti, osim ako Vince ne odluči načiniti od njega lice kompanije zbog izgleda.

 

Enzo Amore & Big Cass vs Angelo Dawkins and Sawyer Fulton – 

Big Cass i Amore su imali uobičajeni promo u rimi. Još uvijek imaju taj meč za Tag Team Titule. Nadam se da će ih uskoro osvojiti, možda na sljedećem live specialu. Tag Team prvaci su tijekom meča došli do ringa i Carmelli dali buket cvijeća. Meč je bio ok, ali ništa posebno. Dawkins i Fulton mi se uopće ne sviđaju. Kako god, sviđa mi se ova priča za Tag Titule i kako Blake i Murphy pokušavaju napraviti probleme u timu Cassa i Enze zavodeći Carmellu.

 

Blue Pants vs Dana Brooke – DUD

Ovo je bilo grozno. Ne zbog Blue Pants, nego zbog ove druge. Nikakav debi za Danu Brooke. Fanovi je nisu nikako prihvatili i poslije meča kada je pobijedila, mogli smo čuti kako dobiva negativne reakcije. Ali, stvarno, grozna je u ringu. Apsolutno ništa nije napravila. Ne veselim se baš gledati je na svojim ekranima u budućnosti, no, valjda će se nekako popraviti.

 

Sami Zayn vs Rhyno – ***

Dobar meč. Svidjela mi se ta ‘Small Guy vs Big Guy’ priča kakva inače prevladava u ovakvim mečevima. Krenuli su sporo, ali se ubrzalo kak ose bližio kraj, tako da je akcija u završnici bila dobra. Rhyno je pokazao kako još uvijek može ići, pogotovo s nekim poput Zayna. Veselim se njegovom daljnjem radu ovdje protiv nekih poput Balora, Itamija, a najviše Kevina Owensa. Zayn očekivano pobjeđuje.

 

 

Solidna epizoda NXT-a. Ništa se posebno nije dogodilo, ali bilo je u redu. Main Event je kao i uvijek, bio najbolji meč večeri. Jedino što mi se nije svidjelo je Dana Brooke. Ostalio ej sve u redu bilo. 6.25/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Je li Zayn uspio preživjeti Rhyna u ringu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*