NXT Level Up (11/3/2022) pregled

NXT Level Up (11/3/2022) ocjena
6/10
Sending
User Review
5.5/10 (2 votes)

Ne znam ni sam zašto sam odlučio pogledati ovo, valjda iz neke dosade ili iz želje da vidim što se ovdje događa i na koji način funkcionira show. Već ste vjerojatno svi čuli za njega ako ne i gledali, NXT Level Up zamijenio je 205 Live na Peacocku/WWE Networku. Ta zamjena je više pragmatična (na isti način i u isto vrijeme se snimaju, u isto vrijeme se prikazuju), showovi neće funkcionirati nužno na isti način. Traje vrlo kratko, oko pola sata, pa idemo pogledati.

Guru Raaj vs. Trick Williams

Kratak 4-minutni meč koji, barem za Raaja, nije ispao onako kako je trebao. Publika uopće nije reagirala niti na nekolicinu njegovih povika tokom meča niti na comback koji se dogodio. No nije da je išta impresivno i pokazao u meču. Williams je bio puno zanimljiviji i kvalitetniji ovdje, tako da je definitivno zasluženo uzeo pobjedu.

Ivy Nile vs. Brooklyn Barlow

Ništa posebno. Prilično kratko, tako da nijedna ni druga nisu stigle pokazati ništa značajno u meču. Barlow je tu i tamo pogodila koji ofenzivni potez, ali očekivana i dominantna pobjeda za Nile sve u svemu.

Brooks Jensen & Josh Briggs vs. Grizzled Young Veterans (James Drake & Zack Gibson)

Evo i par imena s kojim bi ljudi koji prate NXT, poglavito NXT UK, trebali biti upoznati odavno. Najduži meč na showu, ali trajao je svega šest minuta. Šteta, budući da bi ovo moglo ići i do 15 minuta i biti odličan meč, ali i ovako su dostavili solidnu stvar. Gibson i Drake su provjerena stvar, o njihovom heel radu ne treba ni pričati. No Jensen i Briggs su se pokazali vrlo dobrima u porazu. Toliko da su Drake i Gibson morali varati da ih pobijede. Prvo ih je omela cura iz publike koja se navodno zove Sofia Cromwell (pojma nemam tko je), a drugo je to da Drake držao Gibsonovu nogu tokom pina kako Jensen ne bi mogao napraviti kickout. Sve skupa, zabavan iako ne dug main event.

Ovo je definicija običnog wrestling showa kojeg ćete pogledati, koji vas neće oduševiti ni na koji način, ali nakon kojeg se nećete osjećati iscrpljeno, umorno i neće vam biti žao jer ste izdvojili vrijeme da ga pogledate. Ovaj show nije ništa bolji ni lošiji od već viđenih WWE-ovih projekata zvanih Superstars ili Main Event, samo što ima možda malo bolji feeling u smislu da više liči na neko indy zagrijavanje nego na main roster koncept showa. Tako da kao takav, show mi je brzo proletio i nije mi žao što sam ga pogledao. Ne vjerujem da ću ga gledati pošto ne gledam ni showove koji bih trebao možda, ali radije ću pogledati četiri ovakva showa jer jedna epizoda otprilike koliko i moje ispijanje jedne kave, nego jednu epizodu Rawa na kojoj možda hoću, a možda neću dobiti solidan meč u tri sata. Ako gledate wrestling iz razonode, ovo je prilično okej stvar.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Level Up (11/3/2022) pregled"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*