NWA Power pregled (15/10/2019)

Dvanaest sati nakon početka emitiranja druga NWA Power epizoda skupila je preko 100 tisuća pogleda. Možda će iz perspektive nekih drugih kompanija to izgledati malo, no ako uzmemo u obzir koliki je bio skepticizam, ovo je prilično dobra brojka. A zašto su i u drugom tjednu skupili toliko? Zato što su našli svoju nišu, nešto drugačije što mogu ponuditi gledateljima, nešto za što nitko od danas aktualnih velikih igrača ne može kazati ‘oni me kopiraju’.

Druga epizoda nije bila dobra kao prva, bila je nešto malo slabija, a glavni razlog tome se nalazi u činjenici da nismo imali jak meč, kao što smo imali u prvoj epizodi. Imali smo dva fora meča, jedan u kojem je ženska prvakinja Allysin Kay dobila Ashley Vox u meču koji nije bio za titulu, te drugi u kojem smo gledali sukob tag timova. Gdje su trenutni prvaci The Wild Cards (Thomas Latimer & Royce Isaacs) ušli u ring protiv Outlaw Inc. (Eddie Kingston & Homicide). Meč je bio prilično zanimljiv, no nije imao kraja, pošto su se pojavili The Dawsons te porazbacali sve, od timova do sudca.

Glevna tema, ujedno i naslov, epizode bila je oko intervjua trenutnog ‘ten pounds of gold’ prvaka Nick Aldisa, u kojem smo probali saznati nešto više o njemu i Kamille. Saznali nismo, ali smo imali prilično dobru konfrontaciju. Show je opet imao jak promo aspekt, a vidjeli smo još neka dobro poznata lica. Aron Stevens, Colt Cobana ili pak Mr. Anderson su imali svoj debi, od čega samo prvi navedeni nije imao in-ring debi.

NWA Power pokazuje kako nije bio one hit wonder i kako trebamo ozbiljno gledati na njega. A zašto i ne bi? Dostavili su još jedno dobru epizodu.

PS: Jučer sam došao na početak showa, ali nisam vidio odbrojavanje prije istog. Sada sam vidio i moram pohvaliti kako su uzeli pohvale sa socijalnih mreža i ukomponirali ih. Pogotovo zato što ima i nekih od prominentnih wrestling figura.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "NWA Power pregled (15/10/2019)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*