NJPW: Best of the Super Jr. 29 – Dan 6 recenzija

Robbie Eagles vs DOUKI

Stvarno nisam mislio da će ovo biti ovako zabavan meč. Desetak minuta non-stop akcije. Douki je u kontroli dobar dio vremena i imao je jedan predivan suicide dive koji je pretvorio u DDT van ringa. U kraj meča Douki promašuje stomp i sam sebi načima koljeno, Eaglesu više od toga ne treba. Fokusira se na nogu i uzima pobjedu na submission. 4 boda za Australca.

El Lindaman vs TJP

Meč od dvije polovice. Prva pomalo spora s dosta TJP-ove kontrole sa submissionima. I onda, čim je prošlo pola vremena, su naglo ubrzali i prošli kroz signature spotove. Za kraj Lindaman uzima pobjedu i ide na 4 boda. Dovoljno gledljivo dok traje, ali ništa posebno pamtljivo.

Master Wato vs BUSHI

Najslabiji meč dana, iako ne mogu iskreno reći da je loš. Samo bolno prosječan. 30 sekundi od zvona do izlaska van ringa, pametnom dosta. Barem je bio i najkraći meč dana. Bushi ide na 4 boda, Wato iznenađujuće ostaje na nuli.

Titan vs El Phantasmo

Titan je magija. Skoro izvukao iz Phantasma MOTN. Skoro. Phantasmo je bio standardni Phantasmo, držao se svojih poteza i ništa van toga. Sreća pa je Titan letio po ringu i sellao/bumpao kao lud za Phantasma. One man show od meča, al zato sjajan show. Šteta pa je krivi pobjednik. Phantasmo ide na 6 bodova, Titan ostaje na nuli.

Wheeler Yuta vs El Desperado

Main event Yuta, snovi se ostvaruju. Suprotno od prijašnjeg meča. Dosta sporiji meč s većim naglaskom na psihologiju i priču. Despy u početku podcjenjuje Yutu. Yuta to koristi i foksuira se na ruku Despya. Na iskustvo (i heel taktike) Despy preuzima kontrolu i stalno napada noge Yute. Kroz sredinu meča je selling Yute bio malo upitan, ali srećom prema kraju je bilo puno bolje. I kakav je samo kraj bio. Yuta prvi put u turniru pogađa painthriller, ali ne može kapitalizirati zbog noge. Desperado kontrira seatbelt clutch u pinche loco, samo što ni on onda zbog ruke ne može osigurati pobjedu. Na kraju ipak udara još jedan pinche, uzima pobjedu i ostavlja Yutu na samo dva boda. Lagani MOTN i pokazatelj koliko je visok plafon za Yutu.

Sveukupni dojam

Još jedan snažan dan za B blok. Posebno zadnja dva meča, koji su lagana preporuka.

Be the first to comment on "NJPW: Best of the Super Jr. 29 – Dan 6 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*