WWE Money in the Bank 2017 predviđanja

Money in the Bank. Kofer koji stvara prvaka i ove godine je ime PPVa, samo ne jednog nego dva meča. Muškog i po prvi povijesti ženskog. Što urednici ProHrvanja očekuju od svega toga? Pročitajte u nastavku.

Jinder Mahal  vs. Randy Orton – meč za WWE Championship

Alen Butumović: Nadam se da će ovaj meč biti nešto bolje od onoga s Backlasha jer u onom nisam baš toliko uživao. Mahal je ovaj puta prvak i to mijenja percepciju meča, a i mislim da će Orton ovdje biti u boljem izdanju, a s time i Mahal. Na Backlashu su dobili sasvim dobru minutažu od 15-ak minuta, očekujem to i ovdje, dovoljno im je to i ne treba im više. Očekujem dosta overbookinga i upadanja Singh braće, no ako će tako učiniti meč zabavnim onda može. Mahal nije toliko loš kao prvak bio, no ne želim da drži titulu dolje od Battlegrounda ili SummerSlama. On nije taj koji će nositi SmackDown tijekom jeseni i ljeta. Tako da, Orton ne treba pobijediti ovdje, ali Mahal neka dugo ne bude prvak nakon ovoga.

Vedran Karlić: Očekujem loš ili u najbolju ruku prosječan meč. Prvi meč im nije bio dobar, priča u međuvremenu isto nije bila dobra. I premda mislim kako će Jinder dobiti, ponajprije zato što je Orton u svom gradu, navijat ću svim srcem za Ortona.

Emir Ahmethodžić: Ne očekujem ništa kvalitetno u ovom matchu. Mahal kao prvak me ne privlači niti malo, kada je došlo do toga da ni ne pratim SmackDown od Manije. Ne želim ni Ortona kao prvaka sada, ali nadam se da je Mahalovo vrijeme pri kraju. Pohod na midcard titulu? Ok, nemam ništa protiv, ali realno zalutao je u main event.

AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura vs. Dolph Ziggler vs. Sami Zayn vs. Baron Corbin vs. Kevin Owens – Money in the Bank meč

Alen Butumović: Uzbuđen sam za ovaj meč jer je prilično nepredvidljiv. Šest ljudi je u meču i gotovo svih šest imaju neku realnu šansu za osvajanjem ovoga meča, a gotovo bi i svako osvajanje bila pristojna odluka – neka više neka manje. No očekujem zaista jedan zabavan, ako ne i odličan meč ovdje zato što imamo vrhunske ljude u njemu, poput Nakamure i Stylesa. No nekako mislim da će pored njih ovo uzeti Corbin kojemu bi ovo stvarno odlično došlo, dok Nakamuri i Stylesu ne treba kovčeg da izazovu za titulu u budućnosti. S Corbinom bi mogli ispričati odličnu priču kada bi pobijedio i zaista se nadam da će se to dogoditi. Od ostalih ljudi, tu bi možda i Nakamura moga uzeti, ali on komotno uskoro može krenuti na pojas i bez kovčega, tako da je to u njegovom slučaju i nepotrebno. Sa Zaynom bi pak isto mogli napraviti izvrsnu stvar, pogotovo nakon što je toliko bio zapostavljen s bookingom te je sada dobio svoj prvi pravi trenutak da zasja.

Vedran Karlić: Vratimo se malo u prošlost, ne daleko, onog trena kada je Jinder dobio meč za prvog izazivača. Pogledajte imena koja su bila u tom meču i koja su u ovom. Vidite razliku? Odlično. Vidim je i ja. Tkogod dobije ima svoje zašto i zato, pa čak i Ziggler. Razvoj meča nije baš bio najbolji, samo se sjetite kako smo lani imali onaj apsurdan segment kada su svi bili na ljestvama u ringu – to je bilo bolje nego cijela ova priča (što je lajtmotiv PPVa). Pobjednik? Ja kažem samo ne Nakamura. Mislim da je on sjajan te da ne treba tako doći do svoje prve titulu. Ja se nekako nadam da Sami Zayn dobiva. Koliko bi dobrog booking potencijala bilo s njim…

Emir Ahmethodžić: Po svim parametrima bi ovo trebao da bude jedan sjajan match, zato se nadam da neće razočarati. Mislim da najveće šanse za osvajanje ima Corbin, jer bi njemu kofer najviše koristio, imali bi dovoljno vremena da ga još malo izgleda i bio bi to super prijelaz na main event scenu. Styles ne treba kofer, kao ni Nakamura – obojica mogu u trenu izgraditi reputaciju potrebnu za to mjesto. Owens je US prvak, i mislim da je bolje da se drži midcarda neko vrijeme, dok ne sapere onaj smrad posljednje vladavine i gubitka titule u 20 sekundi od Goldberga. Treba mu vremena da se ponovno izgradi u zvijezdu. Zayn je lik koji je vječiti luzer, tako da ne vjerujem da će povući okidač s njim još. Ziggler je za mene dark horse u ovom matchu. Postoji mala šansa da i uzme čak, ali mislim da ovo ide u Corbinovom smjeru. U svakom slučaju, bit će neizvjestan match.

The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso) vs. The New Day (Big E, Kofi Kingston, Xavier Woods) – meč za WWE SmackDown Tag Team Championship

Alen Butumović: Očekujem dosta od ovoga meča da budem iskren. Usosi su izrazito zabavni otkako su napravili heel turn, a moram priznati da sam se malo zaželio New Daya otkako su napravili ovu jednomjesečnu stanku koja im je bila itekako potrebna. Mogao bi biti jako zabavan meč, a možda čak i odličan te ukrasti show, što ne bi bilo prvi puta za ove timove. Mogu osjetiti i nove prvake ovdje, no ne bih imao ništa niti protiv toga da Usosi ovaj puta zadrže titule, a onda ih u drugom obračunu osvoje. Premda, ako se mora negdje dogoditi promjena prvaka, neka se to dogodi u ovome meču.

Vedran Karlić: Mislim kako je samo pitanje vremena kada će New Day uzeti titulu i na SDu. nisam siguran da će to biti noćas, ali nije nemoguće. Meč? Može biti dobar, čak i više od toga, samo tag tim divizija nije baš imala najbolju godinu tako da su i očekivanja nisko.

Emir Ahmethodžić: SD Tag titule su vic najvećim dijelom. Niti jedan tim nije imao normalnu vladavinu, i Usosi bi stvarno konačno mogli napraviti jednu takvu, tako da se nadam da će barem ovdje retainati, a onda na SummerSlamu neka New Day uzmu, što je i neizbjećno na kraju krajeva.

Carmella (James Ellsworth u pratnji) vs. Charlotte Flair vs. Natalya vs. Tamina vs. Becky Lynch – Money in the Bank meč

Alen Butumović: Malo sam skeptičan oko ovoga meča jer su ubacili cijeli roster u meč i onda su morali na Naomi staviti nekoga poput Lane koja se tek vratila i koju još nismo vidjeli u ringu. Meč bi zaista mogao biti zabavan i veselim se zapravo vidjeti kako će se snaći ovdje – hoće li ovo biti čista gluparija ili će pak uspjeti konstuirati meč na dobar način i bez puno praznog prostora. Zanima me koliko će i spotovi koje budu radili biti riskantni i brutalni. No, trebao bi biti zabavan meč. Zaista ne znam tko bi mogao ovdje uzeti meč. Volio bih da to bude Becky, no nekako mislim da će kofer dati Tamini ili Carmelli što bi čak bilo i dobro, no recimo mogu ispričati izvrstan heel turn s Becky ako osvoji kovčeg.

Vedran Karlić: Ako meč dobije minutažu može biti zabavan. Možda će biti problem što ćemo imati dva meča potpuno istog principa te da će se zbog toga štedjeti s akcijom u ovom meču. možda je trebalo osmisliti neki drugi način kako ugrabiti kofer, no što je tu je. Moj favorit za titulu je Carmella, iako bih vrištao od smijeha Ellsworth ugrabi kofer. Premda neću navijati za nju, mislim da će ona dobiti.

Emir Ahmethodžić: Ovo bi isto mogao biti dosta dobar match, ali obzirom da će ovo biti prvi njhov susret sa ljestvama ikada, moglo bi i sve krenuti po zlu. Nadajmo se da neće biti tako. Tamina je tu samo kako bi popunila broj. Becky ima najmanje šanse da uzme pored nje, jer jednostavno ne bi pristajalo njenom liku u ovom trenutku. Uostalom, već je prva SD Womens prvakinja ikada, tako da ne vjerujem da će i ovaj naslov ići njenom imenu. Natalya ima male šanse da dobije, ako ništa onda kao zahvalnost na njenu vjernost kompaniji kroz sve ove godine. Mislim da ipak najveće šanse imaju Carmella i Charlotte. Navijat ću za Charlotte da uzme kofer, da Becky uzme titulu na narednom PPVu i da uslijedi cash in, te da krenu sa ovim rivalitetom, jer od kada je Becky izašla iz title scene, ženska titula na SmackDownu je pala u drugi plan. Osim toga, ona i Charlotte mogu da pruže odličan match.

Naomi vs. Lana – meč za WWE SmackDown Women’s Championship

Alen Butumović: Nisam optimističan i ne očekujem puno od meča, ostaje vidjeti koliko će se Lana dobro snaći i kolikog je kapaciteta u ringu. Zato niti ne očekujem puno jer ovaj meč može biti potpuna katastrofa, a može nas i pozitivno iznenanditi. A Naomi nije netko tko može izvući posebno dobar meč iz neiskusne Lane. Mislim da ovdje neće doći do promjene prvaka, a i ne bi trebalo, barem ne sada.

Vedran Karlić: Koliko je Lana dobra u ringu? Hoće li joj dati pojas? Meč izgleda totalno nasumičan. Ostale cure su se tukle za poziciju prve izazivačice, Lana trepnula okicama i dobila… Ah. Čak mislim da će joj dati titulu koja neće potrajati…

Emir Ahmethodžić: Ovo ima DUD ispisano po sebi i prije samog početka. Mislim da bi Lana mogla i dobiti ovo čak, što me ne raduje ni malo, ali ako stave Ruseva sa njom, mogla bi biti dobar tranzicijski heel prvak.

The Hype Bros (Mojo Rawley i Zack Ryder) vs. The Colóns (Primo Colón i Epico Colón) – Kickoff meč

Vedran Karlić: Ajmo Mojo i Zack.

Emir Ahmethodžić: Reunion Hype Brosa. Ok I guess, bili su mi solidni prije Zackove povrede, tako da bih volio da nastave tamo gdje su stali. Ionako očito ništa ne planiraju za Mojoa kao solo hrvača.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "WWE Money in the Bank 2017 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*