MLW AZTECA #5

Holliday i Hammerstone na plaži pokušavaju dobiti boju, ali već je mrak pao. I dok je Hollidayu hladno i dok misli da je izgubio boju “sunčajući se ovdje”, Hammerstone ga uvjerava da i najmanja zraka svjetla može pridonijeti tome da dobije boju. Richard govori kako se približava valentinovo i kako želi dobro izgledati, dok ga Alexander zeza i misli da je njegova pratnja Alicia Atout. Richard ustaje i odlazi, a Alexander ostaje još malo “hvatati boje”.

EJ Nduka vs Adrian Quest

Jako kratak meč. Nema se puno za opisivati o događajima u ringu, ali Adrian je krenuo baš agresivno i EJ nije imao puno prilika u prvoj minuti, ali nakon toga EJ uzima vodstvo i prilično lako pobjeđuje s Running Powerslamom. Ovo možemo klasificirati kao squash.

Slijedi nam odličan promo Davey Richardsa. Govori kako mu je drago što ga zovu legendom na showovima, ali da nije samo zato tu. Želi MLW World titulu koju drži Alex Hammerstone. Hvali Alexa kako je odličan šampion i kako su oni zapravo slični, jer su obojica zaslužili tu titulu. Ima respekt prema Alexu, ali kad budu zajedno u ringu neće tome pridodavati pažnju.

Ponovno vidimo televizor s pješčanim satom. Ovoga puta televizor stoji u travi, ali nakon par sekundi eksplodira.

Odličan promo imaju 5150. Boogie i Rivera govore kako Von Erichsi imaju Covid-19 i kako neće nastupati u Dallasu protiv njih, ali nije bitno koji tim dođe, neće ih pobjediti. Uostalom 5150 su bili na turneji po Portoriku, i osvojili tamošnje IWA timske titule.

Usred ulazaka Extreme Tigera i Mecha Wolfa, Mads Krugger ima video paket za nas. Krugger govori o tome kako mu je CONTRA pomogla da shvati svoju namjenu, dala mu ime i pretvorila ga u čudovište, dok je Jacob Fatu to sve uništio. Fatu je izdao CONTRU, a Kruggerova zadaća je sada upravo vratiti Fatuu za sve.

Mecha Wolf vs Extreme Tiger

Vrlo brzo nakon što se zvono oglasilo izlaze iz ringa, i Wolf šalje Tigera među publiku, a nije trebalo dugo da mu se pridruži nakon što je napravio Crossbody preko zaštitne ograde. Povratkom u ring imamo solidnu highflying akciju, dok Mecha nije izbacio Extreama iz ringa te onda s brutalnim Suicide Diveom prelijeće iznad Extreme Tigera i prolazi kroz zaštitnu ogradu. Iako se čini da je Mecha Wolf pretrpio veću štetu, ipak zadobija bolju poziciju. Ponovno se vraćaju u ring, gdje smo vidjeli nekoliko kontri i izmicanja od obojice, a onda Mecha meč privodi kraju s Knee Strikeom, a zatim i završava s Toss Up Into a Kick potezom. Ovo je bilo solidno.

Los Parks imaju video segment gdje čestitaju 5150 na osvojenoj tituli u Portoriku, ali ipak smatraju da su oni kraljevi ove divizije i traže revanš za titule.

Jacob Fatu je imao još jedan promotivni video. Kao i prošli ovaj je bio odličan. Ovoga puta je pričao o posvećenosti wrestlingu i kako je to shvatio ozbiljno. Vidio je dobre i loše strane wrestlinga. Njegovi treneri, njegov stric i Gangrel su mu postavili pitanje jel stvarno wrestling čime se želi baviti u životu, jer život nije lagan i da moraš s obje noge biti u wrestlingu ako želiš opskrbljavati svoju obitelj. Zahvalan je na tome, i MLW-u što mu je pružio priliku da to i ostvari.

El Hijo de Vikingo, Laredo Kid, & Octagon Jr. vs Alex Kane, Villano III Jr., & Rey Horus

Mala promjena na cardu. Kako smo prošli tjedan dobili objavu da će u ovom meču nastupati Extreme Tiger, ipak će ga zamjeniti Rey Horus. Villano i Octagon započinju meč. Nakon solidnog otvaranja gdje su imali par dobrih poteza, slijedi serija jakih šamara, a onda Villano izbacuje Octagona iz ringa. Zamjenjuje ga Vikingo i uspostavlja dominaciju. Vikingo radi nekoliko prekrasno izvedenih akrobatskih poteza i izbacuje Villana iz ringa, a njega mjenja Rey Horus. Kratka prekrasna highflying akcija između njih dvojice a onda ulazi i Laredo Kid. Nakon par poteza Kane se sam taga u meč, ali i dalje je čitav tim u ringu. Iako dominiraju nad protivnicima, Alex ne surađuje s Villanom i Rey Horusom. Nakon par nesuglasica Alex napušta ring, a onda drugi tim uspostavlja prednost. Slijedi sekvenca gdje je svatko ispucao po jedan dobar potez kao što su Standing Spanish Fly, Canadian Destroyer, Crucifix Driver, Reversrana, a zatim Kane završava s Lariatom. Par trenutaka kasnije técnicos tim radi Suicide Dive na Kanea i Mr. Thomasa, a onda oni pokazujući svoje ne zadovoljstvo i nepoštovanje te izlaze iz meča. Villano i Horus ostaju sami. Naravno tim Octagona, Laredo Kida i Vikinga dolazi u prednost, prvo s Over the Top potezima, a onda Vikingo radi Super Reverseranu, Phoenix Splash s drugog konopca, i za kraj Imploding 450 Splash nad Villanom, i time uzima pobjedu za svoj tim. Dobar meč. Ovdje su predstavili Kanea kao kukavicu, ali isto tako čovjeka od kojeg možeš svašta očekivati. Meč je bio pun highflying poteza, a kraj baš onakav kakav je i trebao biti.

Emilio Sparks prilazi Aliciji Atout i pita je za Hollidaya na što mu ona odgovara da joj on nije dečko, ali da ga čeka jer su se dogovorili vidjeti. U tom trenu, auto koči ispred njih i vidimo kako maskirani ljudi izbacuju Richard Hollidaya iz auta. Alicia i Emilio prilaze Richardu, a njemu ispada papir kojeg Emilio skuplja s poda i čita, a na njemu pišu dva meča. Alex Hammerstone vs Pagano i Richard Holliday vs King Muertes.

Sveukupno: Iako nije nadmašila prošlotjednu epizodu po kvaliteti, ova epizoda je bila zanimljiva. EJ Nduku grade jako, te vrlo dobri promoi Davey Richardsa, 5150, i Jacoba Fatua. Jedan prosječan meč, i jedan vrlo dobar meč s pregršt lucha libre akcije. Kanea su dobro izgradili, i zapravo mi se sviđa ovaj gimmick heel kukavice.

Be the first to comment on "MLW AZTECA #5"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*