MLW Azteca #1

Kada je 2018. emitirana zadnja epizoda Luche Underground, svi smo se nadali da ćemo dobiti novu sezonu. Nedugo zatim Vampiro nam je potvrdio da je Lucha Underground prošlost. Tri godine nakon toga, MLW u suradnji s The Crash promocijom, pravi novu mini-seriju pod nazivom MLW Azteca. Princip bi trebao biti sličan Lucha Undergroundu, a koliko je to zapravo točno saznajte u nastavku teksta.

Oni koji su gledali Luchu Underground upoznati su s Dario Cuetom. Lažljivac, manipulator, čovjek podležan korupciji i ilegalnim radnjama, te najbolji promotor i ovdje ima glavnu ulogu. Ovdje je njegovo ime Cezar Duran. Show se održava u Tijuani u Meksiku a upravo on otvara show i govori kako je ovdje najbolji Lucha Libre.

Arez, Dinamico & Skalibur vs Aramis, Black Destiny & Myzteziz Jr.

Kao ljubitelj Lucha Libre stila, moram reći da je ovo dobar način za otvoriti show. Nije ni počelo kako treba, a dečki su odmah krenuli u akciju. Cijelo vrijeme se nešto događalo, pa više nisam mogao ni popratiti. Bilo je nekoliko odličnih highflying poteza, a najviše bi izdvojio, Side Spanish Fly Aramisa. Na kraju Aramis pogađa Desnucadora del Mosquetero, i pinuje Areza za pobjedu. Uglavnom, brza akcija kakvu možete i očekivati u Lucha mečevima.

Nakon ovog meča dobili smo vijest da je Alex Hammerstone potpisao višegodišnji ugovor s MLW-om!

Catrina to jest Karlee Perez i Cezar Duran u njegovom uredu raspravljaju o nekoj sili Bogova koju čak ni oni ne mogu kontrolirati. Pojavljuje se Mil Muertes, a Perez mu govori da stari Bogovi trebaju žrtve, na što joj Mil odgovara da će Alex Hammerstone i Pagano biti upravo to.

Slijedi video isječak kako Cezar Duran pokušava nagovoriti Alex Hammerstona, da mu se pridruži u MLW Azteci, međutim Alex ga odbija govoreći kako mu ne vjeruje. Cezar je njega i Hollidaya pokušavao kupiti raznim poklonima, dok je Richard pokleknuo Alex se nije dao nagovoriti. Na kraju El Jefeu nije preostalo ništa drugo nego da pošalje svoga brata Matanzu na Alexa. Alex nailazi na Durana i govori mu da je prešao granicu s time, i da mu to više ne radi jer će imati problema s njim.

Psycho Clown vs Richard Holliday

Uz nagovor Hollidaya s njim je ušla Alicia Atout koja je sjela za komentatorsku poziciju. Ovaj meč je bio puno sporiji nego prošli, a kvaliteta meča je bila poprilično loša. Ništa pamtljivo nismo vidjeli, ali ovdje je bio naglasak na priči. Alicia je pričala kako se Cezar Duran bavi mutnim poslovima. Dok je Holliday imao dominantnu poziciju, do komentatorskog stola dolazi maskirani čovjek i odvodi Aliciu. Dok je Holliday gledao što se događa, Psyho Clown radi Spanish Fly s kuta, i uzima pobjedu.

Holliday nalazi Durana i zahtjeva odgovor gdje je Alicia. Cezar kaže da je na sigurnom u svlačionici, i da mu buide zahvalan jer ju je spasio od Psyho Clowna, jer je on spreman na sve. Hollidayu prilazi Tiujanski policajac, koji će ga privesti radi ispitivanja vezano za incident u noćnom klubu, koji Richard negira. Richard je ljut i govori Cezaru da će se vratiti, te da će njih dva ovo riješiti.

Apocalypto Hardcore Tag Team Match
Black Taurus & King Muertes vs Alexander Hammerstone & Pagano

Ovo je No DQ meč, što znači da nema pravila i momci su odmah krenuli s brawlom. Bilo je ovdje svega. Od borbe među publikom, preko stolica i raznih oružja pa sve do nekoliko polomljenih šperploča. Nije ovo baš bilo vrhunski odrađeno, ali poslužilo je kako bi ostavilo dojam kako možemo očekivati štošta od MLW-a. Nije bilo baš klasičnog hrvanja, nego samo spotovi. Alexander Hammerstone pogađa Nightmare Pendulum nad Mil Muertesom za kraj meča. Dok je Alex slavio na stageu se pojavljuje Cesar smješkajući se. Alex se okreće a Pagano ga napada, kao i Mil Muertes te Taurus. Do ringa dolazi skupina maskiranih ljudi, te na ramenima odnose Hammerstona.

Što se tiče hrvanja prvi meč je bio i najbolji. Neka vrsta showcasea. Drugi i treći meč su bili slabiji kvalitetom, ali su imali neku priču. Komentatorski tim i nema neku kemiju, ili je ja nisam osjetio. Sve u svemu za prvu epizodu ovo je solidno bilo.

Be the first to comment on "MLW Azteca #1"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*