Komentatorski stol – Produžetak

Novi blok pitanja i odgovora iz wrestling svijeta.

Iza nas je NXT TakeOver 31. Gledajući po broju komentara na našem forumu, ovo je daleko najmanje komentirani TakeOver. Da li je to samo do toga što su imali za ovaj show ili je NXT u padu?

Vedran Karlić: Po meni je NXT u velikom padu od kada je krenuo u rat protiv AEW-a. Nema više novih vrućih indy zvijezda koje dolaze svako malo. Nestalo je te standardnog protoka ljudi. Došli su do toga da imaju stalno iste ljude, proizvod koji ne privlači mlade, proizvod koji traje duplo dulje nego prije, kojem je glavni fokus biti protivnik konurenciji, a ne logičan razvoj. Meni je NXT postao druga liga i po meni ovaj card nije imao ništa zanimljivo na papiru. Iako je u konačnici main event bio dobar meč s prilično jasnim pobjednikom.

Danilo Otašević: Prestao sam da gledam sav nedeljni program koji WWE ima da ponudi, a tu pripada i NXT. Vidan je pad u kvalitetu od kada su prešli na televizije. Smer im nedostaje, nemaju jak roster što se main event talenata tiče i imali smo jako loš booking (Keith Lee šampion) i splet nesrećnih okolnosti (Karrion Kross). Kada se sve to uzme u obzir, uspeli su da nam pruže jako solidan TakeOver (posebno main event) i rekao bih da je bio bolji nego prethodni TakeOver (30). Imamo jedan jak MOTY kandidat.

Chris Jericho proslavio je 30 godina karijere. Kakva je ona bila po vama i gdje je u nekoj priči najboljih svih vremena?

Vedran Karlić: Njegova karijera je bila sjajna. Meni osobno je on jedan od najboljih svih vremena. Naravno, slažem se i s onima koji će reći da nikada nije bio u pozciji da bude top zvijezda kompanije, onaj koji generira novac. Njegov način razmišljanja, kako će prilagoditi program protivniku, kako je radio skoro sa svima i manje-više uvijek imao mečeve koje jedva čekaš. Jericho je nešto što ovoj industriji treba i kada odluči ringu kazati dosta. Njegov wrestling um je fantastičan.

Danilo Otašević: Relativno skoro sam počeo da cenim Jericho-a kao kečera, a ne samo kao personu. Jedini čovek koji je u PG eri uspeo da izvede odličan humor. S druge strane od NJPW do njegovog sadašnjeg statusa u AEW, imao sam prilike da ga posmatram u potpuno drugom kontekstu. Imao je odlične mečeve sa Naito-om, a nakon toga je izgradio temelj što se AEW titule tiče. Trenutni status mu je izvanredan i samo se nadam da će umeti da proceni kada je vreme da se stane. Meni će ostati upamćen kao prvi “undisputed WWF champion”.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Produžetak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*