Komentatorski stol – Druga polovica que efectos secundarios tiene la ivermectina en humanos biogaran ivermectin where to buy ivermectin in germany ivermectin tablet usp 12 mg uses in marathi ivermectina caes bula

Komentatorski stol – Druga polovica

Moramo priznati kako smo postali redoviti s kašnjenjem.

Kako vam se do sada čini G1?

Vedran Karlić: Kasnim malo s gledanjem, ali mislim da je krenulo sporije nego nekih prethodnih godina. Ne ljutim se, takva je godina. Uz sve tolike odgođene stvari, kao recimo OI zbog kojih je G1 i pomaknut, zadovoljan sam što uopće imamo turnir.

Danilo Otašević: Za sada dosta dobro s obzirom na sve okolnosti ove godine. Oduševljen sam Hashi-jevim nastupom i Naito je imao tri prelepa meča (sa Hiroshi-jem, Goto-om i ZSJ-om). Yano-ovi mečevi su prilično zabavni, dok je ostatak bio prilično prosečan. Očekivao sam bolje mečeve u A bloku, a dobio u B bloku.

Kako vam se sviđa Roman Reigns kao heel?

Vedran Karlić: Sama činjenica da je Roman skinuo pancirku ga je već učinila nekoliko stepenica ozbiljnijim. Ovo je za sve one koji su ga godinama otpisivali i govorili kako nije dobar. Je. Samo je bilo do toga kako je prezentiran.

Danilo Otašević: Još uvek čekam da urade nešto zaista kvalitetno s njim. Poečlo je jako lepo, ali ne pomaže ni to što ćemo ponovo da gledamo njega protiv Jey Uso-a. Ako mu budu dali kvalitetne protivnike, ovo može da bude sjajno.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Druga polovica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*