Komentatorski stol – Batman

Ovotjedna epizoda nosi naziv maskiranog junaka. Nemamo pojma što bi Bruce Wayne kazao o temama ispod, ali možete pročitati što mi o njima mislimo. Nema ih puno, pošto ulazimo u kraj godine kada često nema puno tema.

TLC je ovaj vikend. Očekujete li nešto od njega?

Alen Butumović: Generalno bi moglo biti dobrih mečeva ali card ne može biti nebitniji. Pola titula se ne brani, a pola mečeva nema smisla ili su već viđeni. Ostatak mojeg mišljenje možete pročitati u predviđanjima.

Vedran Karlić: Imam osjećaj kako ovaj PPV komotno možeš preskočiti i da se ništa neće dogoditi. Uopće nema dojam važnosti, niti da postoji neki ‘must see’ meč. Premda mislim kako će biti zabavnih stvari, pošto je sam PPV pun stipluacija.

Nedavno je WWE pustio nekoliko ljudi. Sin Cara se već pojavio u AAA, Harper još nije nigdje, a Ascension je malo kome još u mislima. Mislite da će ovo ikako utjecati na wrestling scenu. Hoće li utjecati oni kojima ugovor ubrzo istiće, kao Matt Hardy ili Revival?

Alen Butumović: Nisam siguran da će imati takav utjecaj na wrestling scenu jer se ipak ne radi o nekim eminentnim wrestling imenima. Žao mi je to reći, pogotovo u Harperovom slučaju, ali tako je. Ali mi je svakako drago što su napokon slobodni da rade što žele. Nadam se Harperu u All Eliteu. Što se drugih tiče potencijalnih odlazaka, ne znam. Znamo da WWE zna manipulirati hrvačima tako da im prije potpisivanja ugovora dadnu neke primamljive ponude pa onda od toga ne bude ništa. Otprilike kao naši političari.

Vedran Karlić: Neki kao Orton su koristili AEW kako bi sebi osigurali bolje ugovore nego što bi mogli osigurati da njih nema. To je po meni potpuno fer, zakon tržišta. Ponuda i potražnja. I vrlo vjeorjatno će biti neko veliko, ili barem polu veliko ime koje će uzdrmati jednu ili drugu kompaniju kada s njima ne produlji. No nitko od navedenih nije to. Svi imaju godine i dok sigurno mogu pružiti ponešto na drugim mjestima, mislim da ne govorimo o ljudima koji će biti ključni za kompaniju. Matt Hardy, kojeg ja u Broken izdanju obožavam, je daleko najveće spomenuto ime, pa čak i njegov odlazak se ne bi jako osjetio. Premda, itekako može pomoći dodati dozu zabave svojim programom.

Imamo card za oba Wrestle Kingdom dana. Kako vam se sviđa?

Alen Butumović: Dopada mi se čitav dvodnevni koncept, dopada mi se i card. Dobro su to rasporedili. Lijepo je vidjeti i da se ulaznice prodaju fantastično. Jako se radujem ovom velikom siječanjskom spektaklu.

Vedran Karlić: Odlučili su se ići na dva dan. Ok. Super. Kako napraviti to da jedan dan ne izgleda važnije nego drugi? Zato što su stavili na jedan dan tradicionalni meč za prvaka. A na drugi dan spoznaju da će netko od četiti potencijalna kandidata otići doma s dva pojasa. Meni se to jako sviđa, ima nekoliko jako zanimljivih mečeva na cardu. I jedva čekam ovo.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Batman"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*