Kazuchika Okada novi član The Elite!? Kenny Omega otpušten, Hangman Page suspendovan!?

Nova sezona Dynamite počela je sa eksplozijom! Pored novog stejdža, povratka tunela, novog logoa i izvrsnog novog themea, Okadino pridruživanje Eliti je svakako najzančajnija stvar sa premijerne epizode nove sezone Dynamitea. 

Umišljeni EVPovi Nicholas i Matthew Jackson, u maniru Tony Khana sa forsiranim osmijehom na licu najavli su nam da imaju 2 ogromna obavještenja koja će saopštiti u ringu. 

Deklarisali su svoje učešće u tag team turniru, te uz pregršt lažnih emocija i odglumljenog osjećaja empatije saopštavaju da je Hangman Page suspendovan na neodređeno vrijeme, zbog napada na sudije tokom meča na Revolutionu, dok je njegov bivši tag team partner Kenny Omega otpušten, jer se nije pojavljivao na poslu. Podsjećam Omega je bio hospitaliziran sa ozbiljnim zdrastvenim problemima, tako da ovaj potez EVPa izgleda još više šu**čki.

Eddie, kao jedan od najvećih hejtera lika i djela Young Bucksa nije mogao izdržati, a da im ne saspe sve u lice zbog ovakvog ponašanja. Nakon što ga nadjačavaju, u očajničkoj potrebi za pomoći začuje se zvuk pada kovanice… 

Okada, obučen u odjelo, pritrčava u pomoć Eddiu ili se makar isprva tako činilo… Kazuchika turna na Eddiea, pogađa prvi Rainmaker kao full time član AEWa, dok Bucksi potvrđuju da on mjenja Omegu i da je zvanično novi član The Elite. 

Vjerovatno najbolja moguća pozicija za Okadu kao člana AEW. On i Bucksi su izuzetno dobri prijatelji, biće mu stalno pri ruci u njegovom privikavanju na američki TV wrestling koncept i omogućiti da se što prije adaptira na isti.
Zaista uzbudljivo vrijeme za gledaoce i fanove AEW. 

Be the first to comment on "Kazuchika Okada novi član The Elite!? Kenny Omega otpušten, Hangman Page suspendovan!?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*