IMPACT! (8/12/2020) recenzija

Evo i prikaza najiščekivanije epizode IMPACT-a u poslednjih par godina. Podsetiću samo na kratko, Don Callis je postao menadžer Kenny Omega-e i na kraju prošlonedeljne epizode je rečeno kako ćemo odgovore dobiti ove nedelje na IMPACT-u. Pa, jel smo dobili odgovore? Kratak odgovor je ne, ali ako ste ikada pomislili da krenete da pratite ovu promociju, toplo vam preporučujem da krenete od ove epizode. Najveći akcenat je bio na rvanju, veliki broj različitih rvača je bio prisutan i sve u svemu ovo je bila jako zabavna epizode. Ajmo sada deo po deo.

Josh Alexander vs. Chris Sabin

Najduži i ujedno i najbolji meč ove nedelje. North i MCMG imaju neverovatnu hemiju što u tag tim, što u singles mečevima. Nije ovaj meč bio ni približno na nivou nekih prethodnih, ali predstavljao je dobar uvod, ako su vam timovi nepoznati.

7/10

Brian Myers vs. TJP

Oba kečera su poznata ljudima koji samo gledaju WWE, pa mi je nejasno zašto su se odlučili za ovakav meč. Znali su da će gledanost biti mnogo veća nego inače. Ovakvo nešto nema prostora ni na regularnom programu, a kamoli sad. Ako izuzmemo par lepih poteza TJP-a, ovo meč je bio mnogo dosadan. Treba da uzmemo u obzir i to što je Myers vodio skoro ceo meč. Najlošiji meč večeri.

4/10

Cody Deaner vs. Eric Young

Čika Eric je došao i čika Eric je pobedio. Neću da preterujem, nije ovo bio preterano veliki squash, ali je svakako squash pa ne dobija ocenu. Čim sam video ko je u meču, sve mi je bilo jasno. Cody je imao nekakvu odbranu i drago mi je što su za ovako kratko vreme uspeli neku priču da ispričaju. Neki mečevi to ne uspeju sa mnogo, mnogo više vremena. Usledio je napad nakon meča, pa je Rhino došao da ih odbrani. U subotu je PPV i sigurno će tu nešto da se desi povodom ovog.

/

Deonna Purrazzo and Kimber Lee vs. Taya Valkyrie and Rosemary

Poslednje kolo prve runde za žensku tag titulu. Poslednji meč ćemo dobiti na januarskom PPV-u (Hard to Kill). Vrlo prosečan meč od oba tima. Taya i Kimber skoro pa da ništa nisu uradile u trajanju ovog meča. Sve se vrtelo oko hot tag-a Rosemary. Solidno se to odvilo. Ne mogu da kažem da me je nešto posebno oduševilo, ali ništa nije bila ni loše per se, tako da ovaj meč dobija srednju ocenu.

5/10

Chris Bey and Moose vs. Rich Swann and Willie Mack

Ovaj meč je najbolje ilustrovao trenutno stanje stvari što se samog vrha card-a tiče. Brzo i sa mnogo akcije. Još jednom, nije ovo bilo spektakularno, ali je bilo jako zabavno. Moose i Rich su bili brilijantni. Krivo mi je što Willie i Bey nisu imali mnogo prostora da se eksponiraju, ali s obzirom na dužinu meča, nisu ni stigli. Kvalitetan tag meč za kraj ove večeri.

7/10

Omega/Callis promo

Evo i trenutka koji smo svi čekali. Cela epizoda je odlično predstavila nezadovoljstvo nekih kečera povodom dolaska AEW šampiona. I šta je šampion rekao? Da ima autobus i da kreće u lov na titule. Spomenuću samo da su se u toku epizode pojavili Tony i Tony duo. Ovo može da bude zanimljiva priča. Kenny Omega koji kreće u lov na titulu poput Austin Aries-a nakon što je dobio otkaz iz WWE-a. Kao što rekoh u početku, ništa nam posebno nije rečeno, ali vreme će pokazati. Jedina jasna stvar je da AEW želi saradnju sa drugim promocijama.

Opšti utisak:

Kvalitetna intro epizoda. Sa mnogo akcije (iako ne uvek dobre). Najviše mi se svidelo kako su predstavili atomsferu u tim backstage segmentima. Tommy Dreamer koji se žali, Rich Swann koji ne može da izađe na parking. Jako dobro. Ako IMPACT uspe da konstantno pruža ovako solidan program svake nedelje, svetla je budućnost za njih.

7/10

Be the first to comment on "IMPACT! (8/12/2020) recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*