Stardom New Blood

World Wonder Ring Stardom
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12348
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Re: Stardom New Blood

Post Postao/la Rio146 »

Well well well tko bi rekao?

Yes Sir!
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24842
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Online

Re: Stardom New Blood

Post Postao/la Maki »

Lijep trenutak. I to još nad Nanae što nije mala stvar. Šteta što je po meni prekasno. Kažem po meni. Izgubio sam interes za Wakinu priču odavno ali izgleda da je fanovi vole pa mi je drago što su konačno ovo odradili.
Avatar
Elite
Rank 9
Rank 9
Postovi: 1516
Pridružen/a: 24 lip 2022, 02:16
1
Status: Offline

Re: Stardom New Blood

Post Postao/la Elite »

Pogledao sam ovaj šou upravo. Mislio sam da je ovo neki filer ppv sve do zadnjeg meča. Žao mi je što nisam upućen u priču između Cukijame i Takahaši jer videlo se da je baš moćna priča u pitanju. Bili su mi baš dirljivi trenuci nakon završetka meča.
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24842
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Online

Re: Stardom New Blood

Post Postao/la Maki »

Nema Waka priču sa Nanae već je priča ta da Waka nikad nije pobjedila nijedan meč i da joj je Tam, liderka Wakinog stablea, rekla da ima određeno vrijeme da ostvari pobjedu ili je izbacuhe iz Cosmic Angelsa i ovaj meč je bio Wakina zadnja šansa gdje je rekla da ako izgubi opet odlazi iz Stardoma.
Avatar
Elite
Rank 9
Rank 9
Postovi: 1516
Pridružen/a: 24 lip 2022, 02:16
1
Status: Offline

Re: Stardom New Blood

Post Postao/la Elite »

Hvala :)
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12348
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Re: Stardom New Blood

Post Postao/la Rio146 »

Stardom New Blood Premium

Hanan & Hina vs Oedo Tai (Rina & Ruaka) vs STARS (Momo Kohgo & Saya Iida)
Dosta predvidiv meč. Klasični preshow gdje su obično iste cure, a kako je prošli put Rina pobijedila, očekivao sam pobjedu Hanan što se i dogodilo. Par lijepih izmjena poteza, no naravno ništa pretjerano zanimljivo. Hanan na kraju pinuje Momo Kohgo za pobijedu.

Giulia vs Aya Sakura
Ovo je Sakurin prvi meč, i odmah je dobila Giuliu. Vatreno krštenje. Naravno započele su s mat i chain wrestlingom, a nakon neuvjerljivih Dropkickova Aye, Giulia s lakoćom ostvaruje dominaciju. Aya ima par solidnih kickova s kojima malo pravi neku razliku, ali nedovoljno je to za Giuliu. Iza toga Giulia pogađa Glorious Driver, te tako privodi meč kraju.

Donna del Mondo (Himeka & Maika) vs HANAKO & Lady C
HANAKO i Maika započinju mat wrestlingom, no vrlo brzo MaiHime stvaraju prednost i lagano dominiraju. HANAKO u jednoj izmjeni pokušaja Suplexa zapravo i pogađa jedan nad Maikom te daje tag za Lady C. Lady C odrađuje dosta izjednačenu sekvencu sa članicama DDMa, a onda Himeka i HANAKO udaraju jedna drugu Shoulder Tackleovima. Himeka je inicijalno dobila, ali HANAKO se vraća te pogađa prekrasan Big Boot. Himeka i HANAKO dosta izjednačene, iako je možda Himeka za dlaku bila bolja u razmjeni chopova, no ponovno jedna drugu udaraju Shoulder Tackleovima. Lady C ulazi u ring te njih dvije zajedno pogađaju Choke Slam, a zatim HANAKO dodatno radi AA, no Himeka kikckouta. Maika tu spašava Himeku, tako što pogađa jak Lariat nad HANAKO, te to omogućuje Himeki da stvari prednost. Ona to i čini s Boston Crabom, a nakon što se HANAKO uspijela izvući iz toga, Himeka radi JP Coaster za pobijedu.

Sexy Dynamite Princess (Mariah May) vs Super Strong Stardom Big Machine (Yuna Mizumori)
Malo lošiji meč, ali i dalje donekle zabavan. Yuna je nosila meč što se tiče hrvačkog djela, a Mariah konstantno dodavala jedan sloj blage komedije i seksipila na to sve. Očekivana pobjeda Mariah, došla je nakon Pedigreea.

New Blood Tag Team Title Tournament Semi Final Match
God's Eye (MIRAI & Tomoka Inaba) vs God's Eye (Ami Sourei & Nanami)

Dosta spor početak, a postaje zanimljivo tek kada su se po drugi puta susrele MIRAI i Sourei. Dosta lijepi chopovi, gdje cure nisu marile jedna za drugu i to što su inače tag team partnerice. Dale su sve od sebe pa je zamalo Sourei i pinala MIRAI, no ipak MIRAI kickouta. Nanami nastavlja tamo gdje je Ami stala, pa pogađa Rear View ali i na to MIRAI kickouta. Vidi se da je Nanami dosta napredovala, od zadnjeg New Blood showa gdje je nastupala, stoga me baš pozitivno iznenadila količina ofenzive nad MIRAI. Inaba spašava MIRAI, te joj omogućuje da pogodi Rock Bottom i stavi Nanami u Kimuru. MIRAI ulazi u beast mode te radi Samoan Drop, te ga veže uz fenomenalan Lariat te meč privodi kraju s još jednom Kimurom.

New Blood Tag Team Title Tournament Semi Final Match
KARMA & Starlight Kid vs Chanyota & Mai Sakurai

Chanyota i Starlight Kid dosta agresivno ulaze u meč, i kada je Chanyota došla u malu prednost Starlight Kid ništa ne riskira te daje tag za KARMU. KARMA pokušava uspostaviti prednost, no vrlo brzo Chanyoti se pridružuje Sakurai pa naizmjenično pogađaju Lariate/Big Bootove. Rade zajedno Vertical Suplex, a nakon što je KARMA kickoutala Starlight Kid skače Crossbody na Sakurai. Starlight Kid i KARMA rade Suplexe nad protivnicama, a zatim s kuta skaču Twisted Splash. Sakurai i Chanyota se pribiru i tag team potezima dolaze u prednost nad KARMOM, no uz intervenciju Starlight Kid i kontru KARME u Arm Drag, u pin Starlight Kid i KARMA ostvaruju pobijedu i prolaze u finale turnira.

Supernova Five Match Trial Series Match
Syuri vs Miyu Amasaki

Miyu odmah napada Syuri s Dropkickom, a slijedećih nekoliko minuta cure razmijenjuju stiff šamare, pa u matu jedna drugu udaraju forearmovima. Syuri drži kontrulu u ringu s holdovima, ali Amasaki se izvlači i klasičnim Dropkickovima stvara blagu prednost. Stavlja Syuri u Knee Bar, no Syuri joj vraća Figure Fourom. Amasaki ponovno kreće s Knee Barom, a nakon što je Syuri uhvatila uže, Miyu zatim radi Springboard DDT. Syuri bježi iz Go To Heavena, a onda stavlja Miyu u Sharpshooter. Miyu hvata uže ali prima Knee Strike. Syuri udara Soccer Kickove i German Suplex, ali kasnije Miyu kontrira DDTem, i ponovno targetira Syurino koljeno sa Knee Barom. Syuri se još jednom izvlači, no prima Go To Heaven, ali kickouta na to. Pred kraj meča Syuri pogađa German Suplex, Running Knee Strike, te High Kick, a Miyu na to sve kickouta te i ona sama pronalazi načine kako staviti Syuri u pin. Na kraju Syuri stavlja Miyu u Rare Naked Choke, iz kojeg Amasaki nije ni tapkala, nego je sudac primjetio da Miyu ne reagira, pa je prekinuo meč.

New Blood Tag Team Title Tournament Final Match
KARMA & Starlight Kid vs God's Eye (MIRAI & Tomoka Inaba)

Starlight Kid i KARMA ne gube vrijeme i odmah napadaju protivnice, no MIRAI uz pomoć svog Shoulder Tacklea stvara prednost. Inaba MMA stilom nastavlja dalje, ali KARMA se izvlači iz svega i taga Starlight Kid. Nakon kraće izmjene forearmova, Starlight targetira Tomokinu nogu. Na kraju sekvence Inaba stavlja Starlight Kid u Crossface, no ona to kontrira u pin a zatim udara Running Double Knee Strike. Inaba vraća Michinoku Driverom, te taga MIRAI. Imala je par ofenzivnih poteza, no vrlo vrzo KARMA stupa na snagu sa svojom ofenzivom. KARMA i Starlight Kid rade Twisted Splash, ali promašuju protivnice, tako da MIRAI i Inaba imaju prednost. Kasnije sve ćetiri cure leže na matu, a Starlight Kid i MIRAI se prve pridižu. Starlight Kid prva kreće i stvara prednost s par dobrih poteza, a onda pogađa Moonsault iz kojeg MIRAI fantasično kickouta. Na kraju MIRAI stavlja Starlight Kid u Kimuru, ali uz intervenciju KARME Starlight Kid uspijeva pogoditi Tiger Suplex za pobijedu.

KAIRI & Nanae Takahashi vs Cosmic Angels (Tam Nakano & Waka Tsukiyama)
Waka i KAIRI otvaraju meč. Tsukiyama pokazuje veliku želju za prvu pobijedu, pa ima dosta ofenzive nad KAIRI, no vrlo brzo KAIRI i Nanae ostvaruju prednost. Nanae dobiva tag pa stavlja Waku u razne poluge, a kada je shvatila da joj treba pomoć Waka je tagala Nakano. Solidna ali kratka interakcija između njih dvije. KAIRI ulazi u odmah pogađa Spear, a onda na apronu imamo izmjenu forearmova nakon koje Tam radi German Suplex. Meč se nastavlja pokraj ringa gdje KAIRI radi Alabama Slam od apron, a onda cure na 19 ulaze u ring. Waka i Tam izbacuju Nanae i KAIRI iz ringa pa skaču Crossbodyem na njih. Waka i Nanae se nalaze u ringu, gdje Takahashi no sella Tsukiyamine Missile Dropkickove. Waka uspijeva srušiti Nanae, a onda ide njena ofenziva. Takahashi uz pomoć KAIRI dolazi u prednost i kreira dosta dobar napad nad Tsukiyamom. Pred kraj dosta dominantna predstava Nanae, no ponijelo ju je malo previše pa je prilikom Frog Splasha Waka uspijela pobjeći. Na kraju su htjele dostaviti jedan neizvjestan i krajnje napet završetak, s puno kontri i near fallova. Nanae kickouta na Tiger Suplex, no već u slijedećem napadu Waka ju stavlja u pin iz kojeg Takahashi nije uspijela kickoutati.

Sveukupno: Dobili smo dva debija, koja nisu podbacila. HANAKO je već u prvom meču pokazala da je i više nego solidna u ovome. MIRAI i Tomoka su bile jako dobre kao tag team, no nažalost gube u finalu za titule. Titule su po meni trebale nosit ime Future of Goddesses, jer New Blood show pitanje je dal će dugo trajat. Amasaki je imala jako dobru predstavu sa Syuri, no ipak je bivša šampionka prevelik zalogaj. I naravno na kraju očekivana pobjeda Wake. Svaka čast Nanae što je legla pod nju, tu je pokazala svoju veličinu. Sve u svemu jako zabavan show.
Yes Sir!
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24842
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Online

Re: Stardom New Blood

Post Postao/la Maki »

Sjajan review.

Meni su tag pojasevi za New Blood potpuno nepotrebna stvar. Ima Future titula koja će se braniti a ako žele nekoga pushati neka mu daju prave Goddess titule. Umesaki je ionako izazivala za bijeli na jednom PPVu poput Queendoma. Dat joj Goddess ne bi bilo pretjerano.

Wakina pobjeda nažalost došla prekasno da bi me bilo previše briga ali lijep trenutak za nju svakako.
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12348
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Re: Stardom New Blood

Post Postao/la Rio146 »

Hvala Maki. I meni su nepotrebna stvar, al ako su već htjeli mogli su staviti Future of Goddesses. No nebitno, i tako i tako neće biti važni pojasevi.

I ja smatram da je Wakina pobjeda došla prekasno, ali hej bolje ikad nego nikad...valjda
Yes Sir!
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12348
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Re: Stardom New Blood

Post Postao/la Rio146 »

Banger u najavi

Yes Sir!
slika
Avatar
Elite
Rank 9
Rank 9
Postovi: 1516
Pridružen/a: 24 lip 2022, 02:16
1
Status: Offline

Re: Stardom New Blood

Post Postao/la Elite »

slika
Odgovori