Tessa Blanchard
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Tessa Blanchard
Evo tema o ovoj iznimno talentiranoj djeovjci
Mislim da je napravila odličan potez što je napustila WWE, odličan način za steci iskustvo, ne zaboravite kako ima svega 22 godine
Mislim da je napravila odličan potez što je napustila WWE, odličan način za steci iskustvo, ne zaboravite kako ima svega 22 godine
Tessa Blanchard
Imala je dobar mec sa Kairi na pocetku onog turnira.ISto mislim da hoda sa Ricochetom
Tessa Blanchard
Tessa je All In
Tessa Blanchard
Ocekujem nekada u buducnosti new horsewoemn sa njom i charlotte. Neka je sdaa u tna da ispuni puni potencijal
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 8
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
Tessa Blanchard
imala je super meč s Madison, jedan od boljih Impact mečeva u zadnje vrijeme
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons
Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons
Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Tessa Blanchard
ajme majko kako je žena dobro izgledala u ovoj epizodi impacta. izgledala je bolje, jače i važnije nego bilo koja američka hrvačica trenutno. pomoglo je što je bio intergender tag tim meč. al fakat je izgledala ko zvijezda
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Tessa Blanchard
Dave Meltzer regarding Tessa Blanchard as a future IMPACT world champion: people might complain of her not winning the X division title but you are going to get it, maybe they are used to WWE and fans not getting what they want, but with Tessa they will. They need to be patient.
------------------------------------------------------------------------
mislim kako neće uzeti x diviziju, mislim kako će callihan uzeti world championship i kako će onda ona ići na to. to je savršen kraj njenog storylajna gdje dobiva oVe. možda neće dobiti iz prve, možda neće niti dugo držati glavnu titulu, ali mislim da je to fell good moment prema kojem idu.
------------------------------------------------------------------------
mislim kako neće uzeti x diviziju, mislim kako će callihan uzeti world championship i kako će onda ona ići na to. to je savršen kraj njenog storylajna gdje dobiva oVe. možda neće dobiti iz prve, možda neće niti dugo držati glavnu titulu, ali mislim da je to fell good moment prema kojem idu.