Televizija
Programi, emisije, serije, Reality- TV...
- The A-Lister (L.T.)
- Rank 13
- 4
- O meni: [smišljam opis, samo strpljivo...]
- Status: Offline
Re: Televizija
po ovim fejk svađama žirija i pregledima vidiš da ljudi ne jebu ovaj show ni pet posto više. i baš mi je drago zbog tog.
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
- O meni: Discord administrator!
Cute and wholesome 💜🩷 - Status: Offline
Mislim da je ljude smorilo što show ima neki šablon i uvijek prolaze isti tipovi osoba. Ja sam prije gledao ali prestao sam prije par godina.The A-Lister (B.L.) je napisao/la: ↑23 stu 2024, 17:34 po ovim fejk svađama žirija i pregledima vidiš da ljudi ne jebu ovaj show ni pet posto više. i baš mi je drago zbog tog.
SVE JE KRIVA JUŽINA, SAMO MI SE SPAVA.
- Simon
- Rank 7
- O meni: Karlovac
John Cena fan
I kolcem i lancem i bokserom u glavu!
Udari, razvali, za Dinamovu slavu! 💙 ⚽ - Status: Offline
Ma pogledam tu i tamo,svakog znaju pustiti pa i ja pišem pjesme u slobodno vrijeme kao i ovaj čovjek,onda bi i mene pustili sigurno dalje.The A-Lister (B.L.) je napisao/la: ↑23 stu 2024, 17:34 po ovim fejk svađama žirija i pregledima vidiš da ljudi ne jebu ovaj show ni pet posto više. i baš mi je drago zbog tog.
- The A-Lister (L.T.)
- Rank 13
- 4
ništa te ne košta probat 

- Simon
- Rank 7
John Cena fan
Mogao bi
Danima sam sastavljao pjesmu, moraju me pustiti
Danima sam sastavljao pjesmu, moraju me pustiti
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
Nova sezona Gospodin Savršeni je konačno počela na RTL-u
!!!

- Simon
- Rank 7
John Cena fan
Sad su dva gospodina savršenaDynamite 7 je napisao/la: ↑03 vel 2025, 23:12 Nova sezona Gospodin Savršeni je konačno počela na RTL-u![]()
![]()
!!!
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
Znam, zanima me kako će funkcionisati.Simon je napisao/la: ↑05 vel 2025, 13:33Sad su dva gospodina savršenaDynamite 7 je napisao/la: ↑03 vel 2025, 23:12 Nova sezona Gospodin Savršeni je konačno počela na RTL-u![]()
![]()
!!!
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
Koliko kod vas kosta mjesecna naknada za TV i internet, s tim da imate sve od sporta (arene)? Cisto da uporedim cijene i ono sto dobijas.
Ja plaćam 30€ za sve Arene i one gluposti Cinestar itd, te net 100/10 mbit.
Ja plaćam 30€ za sve Arene i one gluposti Cinestar itd, te net 100/10 mbit.

- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
Na cemu ide HNL, koji kanal? Znaci nemas opcije da imas sve od sporta, osim ako ne ukljucis dva operatera?

- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Da, morao bih uzeti drugog operatera (ili eon) za Sport Klub, a nemam pojma dal bih i onda imao sve ala eurosport.
HNL ti ide na Max Sportu, kanalu koji je nastao kada je Hrvatski telekom kupio prava, sada je tu došlo još stvari, kao hrvatska košarkaška i rukometna liga. nisu neke velike stvari ali su pomaci. E sad, hoće li krenuti kupovati stvari kada areni istekne pravo u hrvatskoj za to? nemam pojma, hrvatski telekom ima para postati jači od telekoma srbije jer ima tcom kao zaleđe (dio su te grupacije). Dal im je to u planu i programu? E to nemam pojma
HNL ti ide na Max Sportu, kanalu koji je nastao kada je Hrvatski telekom kupio prava, sada je tu došlo još stvari, kao hrvatska košarkaška i rukometna liga. nisu neke velike stvari ali su pomaci. E sad, hoće li krenuti kupovati stvari kada areni istekne pravo u hrvatskoj za to? nemam pojma, hrvatski telekom ima para postati jači od telekoma srbije jer ima tcom kao zaleđe (dio su te grupacije). Dal im je to u planu i programu? E to nemam pojma
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
Imamo i mi nesto slicno sa BH Telecomom i MY TV kanalom, tu ide sve od domaćeg sporta, nize lige fudbala, rukomet, kosarka itd.

- The A-Lister (L.T.)
- Rank 13
- 4
alkar ivan hilje u sriduuuuuu!
- Simon
- Rank 7
John Cena fan
Gledavši nedjeljom u dva mogu samo reći:
Na prvu mi se učinilo da je gost neki čovjek iz brodogradilišta koji se žurio u emisiju s remonta, a na drugu sam zaključio da ću si morati malo pojačati terapiju s nekim jačim tabletama.
Hiljsona Mandelu mladi vole slušati po meni nije taj dečko kriv što svijet ide u pogrešnom smjeru.Mladić samo iskorištava situaciju da zarađuje lovu bez prevelike muke.Budimo realni svi bi tako da možemo.
Stanković je odavno ljudsko dno,ne mogu razumjeti ljude koji su opsjednuti sa ratnim profiterom zvan Marko Perković Thompson,sasvim nebitna osoba,očito smo narod koji nema nikakve brige i problema nego samo razglabamo o njemu i njegovim nastupima sad na hipodromu.
Na prvu mi se učinilo da je gost neki čovjek iz brodogradilišta koji se žurio u emisiju s remonta, a na drugu sam zaključio da ću si morati malo pojačati terapiju s nekim jačim tabletama.
Hiljsona Mandelu mladi vole slušati po meni nije taj dečko kriv što svijet ide u pogrešnom smjeru.Mladić samo iskorištava situaciju da zarađuje lovu bez prevelike muke.Budimo realni svi bi tako da možemo.
Stanković je odavno ljudsko dno,ne mogu razumjeti ljude koji su opsjednuti sa ratnim profiterom zvan Marko Perković Thompson,sasvim nebitna osoba,očito smo narod koji nema nikakve brige i problema nego samo razglabamo o njemu i njegovim nastupima sad na hipodromu.