Genesis 2025
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
- O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
- Status: Offline
Re: Genesis 2025
Ma razume se njih dvojica moraju da budu šampioni, samo bih voleo da Hendry kolko tolko dobije pristojan reign, ne treba baš žuriti, posebno nikako da Kazarian odma iskoristi svoj ugovor i da skine titulu Hendryu čim ovaj osvoji, mislim to bi bio baš dobar heel heat, ali nije baš pametno u ovom trenutku po meni, mada onda posle Hendry može da uzme titulu Kazarianu i ima pristojniji reign, opet postoji mogućnost da se Kaz uključi i tokom meča pa da direktno skine Nemethu titulu, a Hendry njemu kasnije.
Ja bih ovde dao Hendryu, pa nek Kaz uzme na Rebellionu...
Ja bih ovde dao Hendryu, pa nek Kaz uzme na Rebellionu...

Očekuj i da će se Santana nekako ubacit u world title scenu kad dobije Alexandera, a baš dobro prolazi kod publike i polako ga grade cijelo vrijeme sa strane

- KOMANIA
- Rank 13
- 6
Nažalost, on mi je TNA Jey Uso, baš mi je dosadan, pre bih PCO-a gurnuo u main event
Spoiler
šalim se s ovim poslednjim, ne daj bože... 

Alexander je na odlasku, mislim da će mu Genesis i taj taping bit i zadnji nastupi tu

- KOMANIA
- Rank 13
- 6
To nisam znao, šteta, ali jbg to je sudbina TNA-a, kad neko preraste taj bazen ide u veći, WWE ili AEW.
Je l se zna nešto, pretpostavljam da je u pitanju AEW-NJPW strana?

Mislim da bi se u AEW-u utopio u rosteru, ROH bi bio taman da imaju pravi format, uklopio bi se i u rani Collision, ali ovako će bit samo još jedan od likova koji "odlično hrvaju" i završit će u low cardu za par mjeseci.
Najbolje bi mu bilo otić u WWE i obnovit The North s Ethanom Pageom.
Inače je on jak i na mikrofonu, samo nije imao previše prilika da to pokazuje. Šteta što Impact tj sad TNA ovako koristi ljude kako treba i razvije im gimmick tek kad su na odlasku.
Najbolje bi mu bilo otić u WWE i obnovit The North s Ethanom Pageom.
Inače je on jak i na mikrofonu, samo nije imao previše prilika da to pokazuje. Šteta što Impact tj sad TNA ovako koristi ljude kako treba i razvije im gimmick tek kad su na odlasku.

- KOMANIA
- Rank 13
- 6
Ako ide da bude lowcarder jebo to, mada pare isto igraju ogromnu ulogu.
I meni se on dopao u TNA-u od kad pratim, nije mi favorit ko Kazarian i Hendry ali baš mi je gledljiv, njegovi mečevi mi budu osveženje...
Voleo bih da dođe u WWE, heel tim sa Pageom bi mi bio top i bili bi dobar dodatak diviziji, mada i obojica mogu dobro solo da funkcionišu, samo sumnjam da će u WWE, pre ga vidim u AEW, samo nek ga dobro koriste i ok, jer ako se izgubi u ROH-u biće velika šteta...
I meni se on dopao u TNA-u od kad pratim, nije mi favorit ko Kazarian i Hendry ali baš mi je gledljiv, njegovi mečevi mi budu osveženje...
Voleo bih da dođe u WWE, heel tim sa Pageom bi mi bio top i bili bi dobar dodatak diviziji, mada i obojica mogu dobro solo da funkcionišu, samo sumnjam da će u WWE, pre ga vidim u AEW, samo nek ga dobro koriste i ok, jer ako se izgubi u ROH-u biće velika šteta...

Izgleda da će bit i System (Myers i Edwards) protiv Maclina i Younga. Mislim da bi Young mogao turnat na Maclinu, nema smisla da Maclin bude u stalnom timu s njim, a to bi čak moglo bit dosta dobro jer su već uključili Maclinovu vojnu pozadinu i ratne traume.

- KOMANIA
- Rank 13
- 6
Ok taj meč bi bio osveženje, System me smorio oko tag team titula, drago mi je ako i Young bude na cardu...
A Kazarian verovatno neće imati nikakav meč ali odigraće važnu ulogu u main eventu sigurno, posebno što postoji mogućnost da postane šampion na kraju večeri...
A Kazarian verovatno neće imati nikakav meč ali odigraće važnu ulogu u main eventu sigurno, posebno što postoji mogućnost da postane šampion na kraju večeri...

Ma uvjeren sam da će Hendry uć u Royal Rumble s TNA titulom, bilo bi najbolje da uopće ne pokušavaju ništa s Kazom dok to ne prođe, neka se tu samo pojavi kao komentator da trolla.

- Markovic619
- Rank 13
- 5
- Status: Online
Mislim da neće bit dodano novih mečeva za glavni card tj neće dodat ništa što nije postavljeno na tjednom showu, tu će se vjerojatno pojavit neko iz nxt-a i izazvat nekog.

- Markovic619
- Rank 13
- 5
Alexander/Santana je sad I Quit meč. Potvrdjeno na Impactu sinoć.
Odlazi Alexander nakon Genesisa?
Odlazi Alexander nakon Genesisa?
NXT sad sigurno dosta mijenja situaciju, neće me čudit ako ostane. Mislim da bi se u aew-u utopio u rosteru, dok mu je sad otvoren i wwe, a ujedno je u tna-u dio main event scene.
Izjavio je da je u početku bio nepovjerljiv prema novoj upravi, ali da su ipak napravili odličan posao s konpanijom, bilo bi mu pametno da ostane. Rekao je da razmišlja i o indy runu, što je meni suludo pored ove opcije
Izjavio je da je u početku bio nepovjerljiv prema novoj upravi, ali da su ipak napravili odličan posao s konpanijom, bilo bi mu pametno da ostane. Rekao je da razmišlja i o indy runu, što je meni suludo pored ove opcije

- Markovic619
- Rank 13
- 5
WWE promoviše TNA show. Paralelni univerzum.