Forum slavi 5 godina postojanja!!!

Stardom

Puro i Lucha na jednom mjestu
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 19263
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
3
Lokacija: Split
Status: Offline

Stardom

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Maki je napisao/la:QR_BBPOST Natsu takođe napustila.
:cry: :cry: :cry: :cry: Iako ne čudi, znam da je bilo nekih priča da je upitno oće li se uopće vratit hrvanju kad se oporavi.
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 13856
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
3
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »

Cosmic Angels (c) vs Donna del Mondo - Artist of Stardom Championship - 03.10.2021.
Početak je bio neimpresivan dok Tam nije pogodila Poi iznenadnim Cutterom no meč je opet nakon toga ušao u dosadnjikavu fazu izmjena prednosti. Unagi je vratila život u meč Double Codebreakerom Himeki i Maiki koji je followala sa Double Legdropom i Skull Crushing Finale na Maiki. Natsupoi i Tam su imale kul sekvencu gdje je Poi pogodila bijelu prvakinju Germanom ali je zato primila prelijep Spinning Kick. To su CA iskoristile i konačno ostvarile neku konkretniju prednost. Shirakawa je zaključala Headscissorse, Unagi i Mina su kombinovale. Imali smo i high flyinga jer su i Poi i Tam skočile na ringside ali je tu već klasični Stardom problem da ti potezi izgledaju dosta bezveze kad padnu na gomilu kečerki koje im preočito ublaže pad. U ringu je Shirakawa opet izdominirala Natsupoi, pogodila lijep Running Punch sa leđa ali je popila Superplex i Twisted Splash od Natsupoi. Dobili smo i očekivani dio gdje se sve ruše. Na kraju je dupli Chokeslam Himeke i Maike nad Minom odlučio i DDM su uzele nakon Poinog Germana. Eh, nisam se uživio. Problem je što su radile poteze i sve ali je to bilo bez nekog mesa, samo kosti. Dobra odluka pobjednica jer CA nisu ništa napraivle za pojaseve a najduže su šampionke. Jednostavno su sve zauzete singles pričama a ove DDM tri nisu. Zato možda ovi pojasevi konačno negdje budu i na velikim showovima.
7/10
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 13856
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
3
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »

slika
STARDOM 10TH ANNIVERSARY GRAND FINAL OSAKA DREAM CINDERELLA - 09.10.2021. - PRVI JOSHI EVENT U OSAKA JO HALLU OD 1995.

slika
Unagi Sayaka (c) vs Ruaka - Future of Stardom Championship
Prijatno sam iznenađen openerom s obzirom da je Ruaka najlošiji član Oedo Taia (a to nije lako postići kakav je OT sad) a Unagi mi je uvijek ostala upamćena kao slaba u ringu. Tako da sam se jako iznenadio kad su napravile vrlo dobar meč. Ruaka je na početku odmah napala Unagi, bacila je od ringpost, pogodila apron Senton, Unagi se vratila jakon serijom, Skull Crushing Finale, kasnije napravila i par Codebreakera, jedan je bio i Rope Hung Codebreaker što je jako lijepo izgledalo. Legdropove takođe je prikazala. Kraj mi se svidio jer su jednom i Oedo Tai ispali sposobni kad se Rina umiješala i pogodila Unagi kutijom u glavu što je omogućilo Ruaki da uzme meč i pojas. Što se tiče same titule nisam siguran koliko stavljanje na Ruaku predstavlja dobar potez ali vidjećemo.
8/10

slika
Cosmic Angels (Mina Shirakawa/Mai Sakurai) vs Marvelous (Rin Kadokura/Maria)
Još jedan vrlo dobar meč. Na početku su gradili rivalstvo između Shirakawe i Kadokure na što ću se kasnije vratiti. Početak je bio dosta brz, ova Maria iz Marvelousa je imala dobru seriju Dropkick - Running Knee Strike nad Sakurai koja je nova u CA pa je ne znam. Sakurai je bila na meti na početku meča. Kad su se konačno sudarile Kadokura i Shirakawa meč je baš postao odličan. Kadokura je pogodila Stunner od konopce, Missile Dropkick, Shirakawa se vratila prelijepim Spinning Right Handom kojim je oborila ovu. U nastavku meča smo vidjeli i dominaciju Angelsa, Kadokurino zaključavanje Single Leg Craba Sakurai, fenomenalan 2,99 kickout Kadokure koja je na kraju prisilila Sakurai da preda Boston Crabom. Nakon meča su ove Marvelousa još šutirale Minu da se izgradi to rivalstvo. Ja zadovoljan.
8/10

slika
Starlight Kid (c) vs Fukigen Death - High Speed Championship
Kao i prvi meč. Nit volim heel SLK nit Desu. Ali kad je meč dobar dobar je. A ovaj je to bio. Prebrutalan spot kad je Fukigen povukla Kid glavom od apron i onda je pogodila i Suplexom na ringsideu. Nazad u ringu vidjeli smo high flying sa obe strane. Fukigen je pogodila Diving Senton a Kid Top Rope Armdrag. Bilo je tu i klasičnih high speed izmjena pinova. Na kraju je Kid očekivano dobila nakon skoro pa Piledriver Drivera.
8/10

slika
Donna del Mondo (Maika/Himeka/Natsupoi) (c) vs Queen's Quest (AZM/Momo Watanabe/Saya Kamitani) - Artist of Stardom Championship
O ovom sam pričao kad sam govorio za Artist pojaseve. Konačno su na velikom stageu i u punom svjetlu. Sjajan meč. DDM su bile prejake sve u bijelom. Mogle su i QQ izgledati više kao tim. Na početku je Maika bila na udaru dok Himeka serijom nad Kamitani nije preuzela inicijativu. Kul spot kad je podigla i Sayu i AZM u Torture Rack. No onda je upala u Momoinu mašinu. Corner Dropkickovi, Kickovi u prsa. Sjajno. AZM i Natsupoi su unijele u meč high speed element sa izmjenama pinova i izmjenama German Suplexa. Kamitani je imala high flying sekvencu skokom na ringside. Maika je popila trostruki Dropkick od QQa u nastavku, Himeka pogodila Sayu Brainbusterom. Vrhunac meča je bio Sayin Spanish Fly out of nowhere na Maiki koji nije bio savršen ali je bio solidno odrađen. Na kraju DDM očekivana pobjeda nakon dva Michinoku Drivera Maike nad Kamitani. Još jedan dobar meč.
9/10

slika
Hazuki vs Koguma
Koja mečina. Prava makljaža. Obe su izgledale fantastično. Hazuki je otvorila serijom. Dropkick - Codebreaker - Bodyslam. Koguma se vratila serijom sjajnih Cuttera i umalo je zaključala Armbar. Pogotovo mi se svidio Kogumin iznenadni Cutter kojim je prekinula Hazukinu seriju. Hazuki se vratila svojim iznenadnim potezom, Backbreakerom. Onda je skočila lijepim Suicide Diveom ali lijepim i po generalnim standardima a ne Stardom standardima. Nazad u ringu vidjeli smo high flying. Koguma je odradila sjajan Diving Cutter, Hazuki skočila Diving Sentonom. Bilo je i submission igre. Hazuki je zaključala Crossface. I stretch je bio dobar. Hazuki je primila German Suplex ali je na kraju serijom Big Bootova i Brainbusterom došla do pobjede. Odlično.
10/10

slika
Syuri (c) vs Saki Kashima - SWA Championship/World of Stardom title match contract
Eh, ovaj meč je bio osuđen na to da bude crna ovca showa jer je stavljen između onakve makljaže u prethodnom i dva glavna meča. Uz sve to ovo je bio i impromptu jer se Konami povrijedila a Konami je iznad Kashime u poretku kompanije tako da...
Meč nije bio squash ali jeste bio kratak i uz izrazitu Syurinu dominaciju. Na početku je bio fazon da Saki izaziva Syuri na Syurinom terenu. Prvo je pozvala na mat wrestling pa nije tu dobro prošla, onda je probala ući u izmjenu Kickova no i tu je Syuri lako uzela prednost, puknula je i Kickovima u corneru i pogodila Double Underhook Suplex. Saki jeste imala jednu seriju Right Handovima furioznih kojim je oborila Syuri ali se Syuri brzo vratila DDTem. Saki je uspjela odraditi i Double Underhook Facebuster ali je Syuri u stretchu izdvojila nogu i obradila je Stretch Mufflerom, Dragon Screwom i na kraju Figure Fourom. Nema se šta puno reći iskreno. Kratko je bilo. Čak mi se čini poslije Kid i Fukigen najkraće na cardu.
6/10

slika
Tam Nakano (c) vs Mayu Iwatani - Wonder of Stardom Championship
Jako me pozitivno iznenadilo što ovo nije zatvorilo show. Dobra odluka. Crveni je glavni pojas i mora biti u maineventu. Meč je bio odličan. Od početka do kraja je plijenio pažnju. Nakano je bolje otvorila serijom DDT i Neckbreaker ali je fulala skok na ringside i Mayu se vratila Missile Dropkickom. Nakano je pogodila DDT na apronu i onda smo dobili dio gdje su obe bacale sudiju jer se nisu htjele prestati udarati pa ih je sudija na kraju na silu vratio u ring. U ringu smo dobili sjajnu izmjenu Superkicka i Spinning Kicka, Tam je uvela Mayu u Suplex City Germanima ali je primila Dragon Suplex zauzvrat. Mayu je onda imala blagu prednost dok nije fulala Moonsault što je Tam iskoristila da je rokne prejakim Running Knee Strikeom, skoči Splashom na ringside, vrati Iwatani u ring, izubija je sa još nekoliko Running Knee Strikeova i uzme nearfall nakon Tiger Suplexa. Imali smo i dio gdje su se headbuttale, ali spot u kojem su od siline udaraca obe ispale iz ringa i onda se vratile tek na 19 mi je bio isforsiran. Mayu je to odradila dobro ali Nakano je valjda zakasnila jer je cijelu sekundu ostala stajati na centru ringa a onda je samo odjednom krenula trčati unazad i bacila se na konopce. Podsjetilo me na Batistino sellanje headbutta. Ono što me iznenadilo jeste furiozna serija Mayu nakon povratka u ring. Slingblade, Dragon Suplex, Moonsault. Nekako sam u glavi mislio da će sad nastaviti sa izmjenama. Nakano je imala pred kraj Piledriver kojim je i ona pokupila nearfall ali onda se desio kraj koji me iznervirao. Prekinite forsirati time limit drawove. Koji je ovo više po redu. Utami - Syuri I, Utami - Syuri II, Syuri - Takumi, a sad i ovo. Ovdje pogotovo ne odgovara ovo jer niko ne dobija. Ili bookajte da Tam konačno pobjedi i prevaziđe Mayu što je bio jedan od glavnih razloga za odvajanje Cosmic Angelsa od Starsa i tako zatvorite tu priču ili bookajte da Mayu pobjedi i prekine svoju seriju loših rezultata i raspada stablea. Ovako ispada da je ovo maltene bio filler meč koji je eto bookan za veliki show ali bookan tako da ne poremeti status kvo. Mislim da je razlog u tome što se ovaj meč dogodio prekasno. Cosmic Angelsi su se odvojili ima maltene godina i već tad se gradilo rivalstvo Tam i Mayu ali onda se to stavilo na čekanje, Starsi su krenuli feudati sa Oedo Taiem pa smo iz tog feuda dobili heel SLK koja isto kao i Tam ima za cilj da savlada i prevaziđe Mayu. Tako da vjerujem da zbog tog ovdje Tam nije mogla dobiti kako bi eventualna SLKina pobjeda nad Iwatani ipak izgledala bitnije. No moje mišljenje o cijeloj toj priči je poznato tako da mi je žao što je ovaj meč propatio zbog tog. Meč je za desetku, ali booking nije.
9/10

slika
Utami Hayashishita (c) vs Takumi Iroha - World of Stardom Championship
Dostojan ME. Dosta se izdešavalo. Iako je Utami pobjedila u početnoj izmjeni Shoulder Tackleova, Iroha je preuzela inicijativu lijepim Snap Suplexom i zaključavanjem Accoladea. No nakon toga je Utami preuzela meč u svoje ruke. Iznenadilo me koliko je zapravo Utami dominirala. Da li je to zato što sam navikao na WWE formulu gdje pobjednika meča ubijaju cijeli meč a on na kraju dobije krila i pobjedi ne znam. Ali sam zapravo bio šokiran da je osoba koja je dobila meč cijelo vrijeme i dominirala. Utami je izdvojila nogu od Takumi i radila na njoj dosta dugo. Imala je i lijep Low Dropkick kojim je izbila irohi nogu. Iroha se vratila u stilu sjajnim Spinning Kickom a onda je prikladno zaključala Sharpshooter što je bilo baš kul u fazonu "ti si meni lomila noge sad ću ja tebi". No Utami ništa nije moglo zaustaviti. Odmah se vratila Samoan Drop - Sliding Lariat kombinacijom i nastavila rad na nozi. Iroha se probala vratiti hvatanjem šampionke u Double Underhook ali je popila Back Body Drop, pogodila je Superkick ali je Utami odmah vratila serijom Lariata. Kad sam pomislio da će konačno imati neku seriju nakon lijepog Facebustera Utami je pogodila par Dragon Screwa i zaključala Figure Four. Dakle priča kao da je bila da Iroha ne može nikako sustići Utami. Iroha jeste imala i nešto svoje ofanzive naravno. Odradila je finu German Suplex - Swanton Bomb kombinaciju no čak i tad su išli na to da je Utami odmah odgovorila Driverom i nastavila sa Torture Rack Bombom. Iroha je u završnici pogodila dva Powerbomba ali je onda Utami blokirala pokušaje Crucifix Bomba i bacila Irohu Germanom od turnbuckle. Onda je šampionka pogodila svoj Powerbomb i nakon Crucifix Bomba uzela pobjedu. Kao što sam rekao dostojan ME i jako mi se svidjela priča ispričana u meču. Ovim mečom mi se Utami Hayashishita konačno profilisala kao pravo lice kompanije i dostojan nosilac glavnog pojasa.
10/10

Hazuki i Maika su nakon meča izazvale Utami. Ne znam koliko je pametno da Hazuki odmah ima title meč koji neće dobiti. No vidjećemo.

Po in ring kvaliteti ovo je bio najbolji Stardom show koji sam gledao. Čak je i undercard, koji je uglavnom materijal za premotavanje, ovdje bio jako dobar.
10/10
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 13856
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
3
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »

Utami vs Hazuki za crveni u novembru, msm 3. da je.
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 13856
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
3
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »

Hazuki/Koguma vs Hanan/Rina - Goddesses of Stardom Tag League - 17.10.2021.
Interesovalo me kako će Hazuki i Koguma izgledati u timu. Meč je otpočeo dosta bazično. Bodyslamovi, Sentoni, Armdragovi ali je Hanan imala lijep Running Leg Kick kojim je sasjekla Hazuki. Meč se dinamizirao kad je Rina napala Hanan da ošteti Kogumu. Prvo je Suplexala na Kogumu a onda je pogodila i Double Foot Stompom. Kontam foru. Rina je heel Oedo Tai, Hanan je face pa Rina i nju napada ali nema mi smisla da oni teamaju. Rina je zaključavala Octopus Stretcheve na Kogumi ali se Koguma vratila prejakim DDTem iz okreta i Cutterom iz cornera. Hazuki je onda dobila priliku da pokaže šta i ona zna. Pogodila je lijep Codebreaker, zaključala Crossface, pogodila Diving Senton gdje je Hanan u zadnji čas spasila. Rina je imala lijep Facebuster i Hazuki je imala 2,99 nearfall. Poznato je da sam ja mark za takve stvari. Na kraju prekrasna kombinacija Kogume i Hazuki i Hazuki uzima predaju. Solidan meč.
7/10

Maika/Syuri vs Tam Nakano/Mina Shirakawa - isto
Otpočelo je mat wrestlingom Syuri i Tam što je završilo nerješeno. Onda su CAngelsi izdominirali nad Maikom što, uz izuzetak jednog lijepog Taminog Running Neckbreakera, nije pokazalo puno. Maika se vratila Scoop Slamom nad Shirakawom i Syurin ulazak je podigao meč. Eliminisala je Tam sjajnim Backstabberom ali je onda popila STO od Mine i Diving Splash od Tam sa top ropea. Nakon toga je Tam pogodila lijep Spinning Gut Kick ali se i Syuri vratila. Cosmic Angelsi su dugo imali inicijativu sa duplim potezima od kojih je realno Tam imala ljepše jer je roknula Maiku Superkickom i Diving Kneedropom dok je Mina radila samo neke bazične poteze. Vidjeli smo i grupni skok Cosmic Angelsa gdje je opet bilo upečatljivo da je Tam skočila sa top ropea a Mina sa middle ropea. Tam je imala i lijep Rainmaker u Spinning High Kick kombinaciju. No došao je kraj inicijativu CA. Tam je slučajno pogodila Minu što je omogućilo Syuri da je pokosi prebrutalnim Diving Legdropom. Maika je pogodila jak Sliding Lariat, DDM su imale kombinaciju Maika iz okrenutog Suplexa u Syurin Gut Kick, Maikin Michinoku Driver za kraj. Takođe solidno. Bolje od prošlog naravno i očekivano.
8/10

Nakon meča smo imali prilično oštru konfrontaciju Tam i Unagi pred njihov white belt meč. Unagi je praktično rekla Tam da je izgbuila jer nije sa njom bila u timu a ova joj je rekla da je white belt opsesija za koju šampion je spreman umrijeti i da Unagi nije spremna za to. Iako je ovo 99% samo tenzija pred taj jedan meč ima ovdje potencijala za neki širi storyline. Cosmic Angelsi su se sad proširili na 5 tako da je podjela na manje fakcije moguća a Unagi i Tam su već i ranije imale trzavice.
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 13856
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
3
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »

Hazuki vs Unagi Sayaka - Goddesses of Stardom Tag League - 30.11.2021.
Ovaj meč je na početku bio Hazukin. Dropkickovi, Running Sentoni, Boston Crab, Big Boot, Crossface. Čak kad se Unagi vratila lijepim Flapjackom opet je Hazuki vratila prednost prelijepim Codebreakerom sa middle ropea a zatim nastavila Diving Sentonom i Bodyslamom u centru ringa. Unagi se konačno vratila lijepim Crucifix Facebusterom, zaredala je i nekoliko Legdropa i na kraju, pošto je ovo bio time limit draw, imali smo brze izmjene pinova. Iako bi mi trebalo smetati što je ovo milioniti draw u Stardomu, obje su pokazale šta mogu i ne smeta mi. Jak meč. Unagi mi ima šanse protiv Tam za bijeli. Nije to glavni pojas a Unagi je već prošla taj neki arc uspona, osvojila Future pojas, izgubila ga i sad ide na više.
10/10

Mayu Iwatani/Rin Kadokura vs Maika/Syuri - isto
Arena je bila prelijepa. Iako je to neka mala garaža bijele pločice na zidovima se lijepo uklapaju sa bijelim ringom. Ovaj meč je počeo jako, imali smo prejaku Boston Crab - Running Strike kombinaciju Mayu i Kadokure nad Syuri ali Syuri se brzo vratila Kickovima i zaključala Armbar. Mayu se vratila Roll Upom u Running Strike i tagala Kadokuru koja je onda razvalila svojim Running Strikeom. DDM su ipak uspjele vratiti prednost Maikinim Rock Botttomom. Syuri i Rin su imale sekvencu gdje je Rin pokazala lijep Suplex. Onda je Mayu ušla nazad u meč i navukla Syuri na ide na Yes Kickove što je iskoristila za Dragon Screw. No Syuri joj je vratila prebrutalnim Release Germanom takve snage da je Iwatani nabila kapuljaču na glavu. Maika je nastavila zakratko dominaciju zaključavanjem Sleepera i Sliding Lariatom ali su Mayu i Kadokura vratile i pogodile Suicide Dive a onda je Mayu skočila prelijepim Frog Splashom. Maika je vratila Superplexom a onda je kombinovala sa Syuri na Diving Legdrop. U završnici su DDM popile tonu Superkickova i Mayu je uzela pin Dragon Suplex. Mayu pobjedi ja sretan.
10/10
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 13856
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
3
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »

Utami Hayashishita/Saya Kamitani vs Unagi Sayaka/Mai Sakurai - Stardom Goddesses of Tag League - 31.10.2021.
Ajme gdje je ova Unagi bila svo vrijeme? Nakon početne serije QQ nad Sakurai gdje smo vidjeli furiozni opening Saye i Utami a zatim i Sayin Single Leg Crab i kul spot kad je Sakurai probala Sayu dočekati nogom ali je ova Dropkickala preko noge. Onda je Unagi ušla i meč je postao fenomenalan. Prvo je zabila Utami i Sayu jednu u drugu, pa je onda pogodila Double Codebreaker, pa Double Legdrop. Vidjeli smo onda kul izmjenu Big Bootova sa Kamitani, pa Flapjack na Utami, prekul Swinging Neckbreaker. Sakurai i Utami su takođe imale dobru sekvencu gdje je Sakurai prvo lupila Jawbreaker pa popila brutalan Side Slam. Sakurai je probala high flying ali ju je crvena šampionka sasjekla i lupila Samoan Drop. U stretchu smo vidjeli i ponajbolji dio meča kad je Utami popila Stunner od konopce od Unagi, pa Stunner od Sakurai i Diving Elbow Drop od Sakurai. Nije bilo dovoljno. Na kraju sa AphroditE odradile Shatter Machine i Utami završila German Suplexom. Sjajno. Ova Unagi zaslužuje da skine Tam.
10/10

AZM/Momo Watanabe vs Syuri/Maika - isto
Ovo je bilo pomalo i razočaravajuće. Početni mat wrestling AZM i Syuri je bio bezveze dok nije AZM ubacila one svoje high speed poteze. No onda su DDM dominirale nad AZM što je bilo dosadno. Bazični potezi tipa Maikini Bodyslamovi. I Momo je ulazila, imala svoje poteze Corner Dropkickova, Maika lupala Rock Bottom, ali nije se baš poboljšavala kvaliteta dok AZM nije opet ušla u ring sa Syuri i pogodila je Diving Double Foot Stompom. Onda smo imali kul izmjenu Germana AZM i Syuri. Onda smo imali izmjenu Yes Kickova Momo i Syuri što je bilo kul. Momo je zaključala Sleeper na Maiki. AZM je imala prekul Crossbody od Momoina leđa pa preko top ropea što je Momo nastavila lijepom Meteorom. Dakle završnica nije bila loša. Vidjeli smo kombinaciju QQ Flapjack u Cutter nad Maikom. Syuri je uspjela pogoditi Momo Fireman's Carry Gutbusterom i nakon High Kicka završiti meč. Joj ne znam zašto nisu kliknule ali zadnja stvar koju sam očekivao od ove 4 je da će me u nekim trenucima meč čak i smoriti.
6,5/10
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 13856
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
3
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »

Hazuki/Koguma vs Natsupoi/Himeka - isto
Mečina. Svidjelo mi se što je na početku Hazuki iskoristila onaj klasični spot kad nakon izmjene poteza se kao opasno gledaju se poštovanjem. Natsupoi se vratila prekrasnim Running Neckbreakerom da bi Koguma opet okrenula meč Running Cutterom. Hazuki je onda dijelila svima Codebreakere dok je Himeka nije razbila Samoan Dropom. Poi je imala prelijep Diving Crossbody ali je popila Missile Dropkick od Kogume što nije mala stvar s obzirom na Koguminu veličinu. Hazuki i Koguma su imale predivnu Backstabber - DDT kombinaciju. Himeka je vratila tim u meč Single Leg Crabom ali je opet našla na udaru i popila je Diving Senton od Hazuki i Frog Splash od Kogume. No i HimePoi su imale svoju high flying kombinaciju kad je Poi skočila Crossbodyem na Kogumu u isto vrijeme kad je ovu Himeka bacila u Powerbomb. Poi je skočila i Crossbodyem na ringside dok je u ringu Koguma kickoutala iz Himekinog Torture Rack Facebustera. Završnica je bila prejaka. Himeka je preokrenula Kogumu, što opet ponavljam nije mala stvar, Lariatom, Koguma je probala dobiti na iznenadni Roll-Up ali je popila lijep Powerbomb za kraj. Tag liga razvaljuje. Prošle godine nisam ni gledao jer sam imao nekih obaveza drugih. Ove godine nadoknađujem taj promašaj.
10/10
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 13856
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
3
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »Nešto novo od Stardoma. Mystery storyline.
slika
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 19263
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
3
Lokacija: Split
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Da nije neka suradnja :think:
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 13856
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
3
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »

Moguće ali opet onda nema smisla kriti jedino ako baš nije neki invasion storyline ali ne vjerujem u to. Možda je i nečiji povratak. Natsu mi pada na pamet prva.

Napad se desio na dva lowcard wrestlera ali to ne znači puno samo po sebi.
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 44293
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
5
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Sherpa »

Pa kriješ da ne otkriješ odmah, čak i ako je suradnja. Možeš više izvuć iz toga

Kad smo kod stardoma koliko je teško naći starije showe za gledati? Tj bilo što što nije aktualno
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 13856
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
3
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »

1. Moguće je i to naravno ali nekako mi više vuče ili debut ili povratak. Mišljenja sam da bi Stardom objavio saradnju što su do sada uvijek radili.

2. Nisam siguran. Na youku i bilibili se redovno stavljaju aktuelni showovi ali ne znam da li im lupaju copyright poslije. Ako ne onda bi tamo trebalo biti i starih stvari.
slika
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 19263
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
3
Lokacija: Split
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Viđa sam da i na youku i bilibili sežu videa dosta u nazad. Sad koliko točno u nazad ne znam, ali viđa bi videa od prije par godina.
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 13856
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
3
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »

Hazuki je zvanično u Starsima. To je dobro jer su Starsi bili lošije pozicionirani od Oedo Taia.
slika
Odgovori