Gastro kutak
Iće i piće
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 57708
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Gastro kutak
Strogonoff govedina s domaćo tijesteninom (ja radio)
Na žalisot moj mob je loš pa na fotkama ne izgeda baš najbolje. No ispalo je fantastično
Plus neki glupi češnjak koji je ostao u kadru, zaboravio izrezat.
Na žalisot moj mob je loš pa na fotkama ne izgeda baš najbolje. No ispalo je fantastično
Plus neki glupi češnjak koji je ostao u kadru, zaboravio izrezat.
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 57708
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Gastro kutak
Meni je to odlično, samo kao i svako jelo ima malo more varijanti na temu. To jest nemreš reći 'ovo je izvorni recept' pošto se oko tog lome koplja a i 'svako selo ima svoj način pripreme'
A čak nije ni teško napraviti. To mi je jedna od dražih stvari
A čak nije ni teško napraviti. To mi je jedna od dražih stvari
- DVW
- Rank 11
- Postovi: 4862
- Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
- 5
- Lokacija: Bosnia and Herzegovina
- O meni: Spending time by learning geography and history!
Other hobbies: movies, traveling, talking about politics... - Status: Offline
Gastro kutak
@Sherpa
Imaš neki poseban recept za ispeći pileće šnicle? Nešto malo drugačije od uobičajenog...
Imaš neki poseban recept za ispeći pileće šnicle? Nešto malo drugačije od uobičajenog...
- DVW
- Rank 11
- Postovi: 4862
- Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
- 5
- Lokacija: Bosnia and Herzegovina
- O meni: Spending time by learning geography and history!
Other hobbies: movies, traveling, talking about politics... - Status: Offline
Gastro kutak
Preporuke čime?
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 57708
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Gastro kutak
Šrogod voliš, šunka sir. Svježi sir. Paprika kiseli krastavci. Možeš omotat špekom
Doslovno štogod
Doslovno štogod
Gastro kutak
Minestrone s tjesteninom i grahom
Nisam mogao naći list celera pa sam dodao duplo peršina. Išao sam sve po receptu i stavio sam grah i rajčice iz konzerve. Ispalo mi previše gusto, trebalo još temeljca.
Mana: osjeti se previše umak od rajčica. U globalu, fino.
Nisam mogao naći list celera pa sam dodao duplo peršina. Išao sam sve po receptu i stavio sam grah i rajčice iz konzerve. Ispalo mi previše gusto, trebalo još temeljca.
Mana: osjeti se previše umak od rajčica. U globalu, fino.
Uvijek u pravu.
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 57708
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Gastro kutak
Radije stavi korijen celera onda, do njega nije teško doći, ali onda stavi manje nego recept kaže
Ako radiš da imaš za dva dana, ili za više od jednog obroka, dodaj više vode / temeljca. Čim imaš tijesto ono će ti upiti još vode i dodatno zgusnuti.
U kojem smislu previše se osjeti? Ako je kiselost, dodaj mrvicu šećera. Al ak je naprosto previše, jebiga
Ako radiš da imaš za dva dana, ili za više od jednog obroka, dodaj više vode / temeljca. Čim imaš tijesto ono će ti upiti još vode i dodatno zgusnuti.
U kojem smislu previše se osjeti? Ako je kiselost, dodaj mrvicu šećera. Al ak je naprosto previše, jebiga
Gastro kutak
Bit će drugi put više vode jer je ovo zapravo juha.
Zar korijen celera može zamijeniti stabljike? Nisam znao da je to ista stvar.
Zar korijen celera može zamijeniti stabljike? Nisam znao da je to ista stvar.
Nije kiselo, nego baš baca na umak od rajčica. Ne smeta to previše jer se na kraju stavi parmezana pa sve fino bude.U kojem smislu previše se osjeti?
Uvijek u pravu.