Zašto je WWE zabrinut za meč između Lesnara i Reignsa?

Pošto Brock Lesnar, trenutni WWE World Heavyweight prvak, nije produžio ugovor s WWE-om, postoji sumnja da bi meč između Brock Lesnara i Roman Reignsa na WrestleManiji mogao biti loš kao Lesnar vs Goldberg na WrestleManiji 20. Izvor napominje da su službenici u WWE-u zabrinuti zbog toga i da bi taj meč mogao na kraju ispasti katastrofa.

Planovi za taj meč su još uvijek u zraku i ne znam se kako će taj meč teći i Rollinsovo unovčenje kovčega je zasada nepredviđena situacija. Triple H nije želio da Rollins unovči kovčeg na Royal Rumbleu, stoga bi to moglo biti nešto što će se ostaviti nakon Lesnarove odluke hoće li produžiti ugovor s WWE-om ili ne.

Obojica, Triple H i Vince McMahon, žele Reignsa u Main Eventu WrestleManije, ali Triple H je skeptičan o Lesnaru i hoće li on produžiti taj ugovor. Triple H je čak predložio Triple Threat meč bivših Shieldovaca, ali pošto je Brock Lesnar zadržao titulu na Royal Rumbleu, to se izgleda neće dogoditi. Stoga, odsada je plan da samo Reigns bude u Main Eventu WrestleManije uz Brock Lesnara te da se nitko drugi neće ubaciti u taj meč.

Ljudi koji su bliski Vinceu govore kako je on u potpunosti uvjeren da će uspjeti nagovoriti Lesnara da produži ugovor poslije WrestleManije. Ostali službenici  su uvjereni da će Lesnar ipak otići u UFC nakon WrestleManije, ali Vince čvrsto vjeruje da će on ipak ostati u WWE-u.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

2 Comments on "Zašto je WWE zabrinut za meč između Lesnara i Reignsa?"

  1. Ja se iskreno nadam da match bude jos gori od Lesnar-Goldberg. Lajk, to bi tako jebeno bilo. Pitam se hoce li tad shvatiti kako je ovo bila losa ideja.

  2. ma fanovi vise nemaju pojma ni sta zele ni koji klinac (internet fanovi), cas hoce da se pushaju mladji likovi i kada konacno tako nesto naprave opet pocnu da se bune, mislim pogledajte realno ambrosa, zigglera ili ko vam je vec favorit bio i pogledajte reignsa i sami procenite ko ce privuci vise americkih bubuljicavih tinejdzera dakle govorim samo o prvom utisku tj izgledu. upropastili su potencijalno dobar mec izmedju lesnara i goldberga a izgleda da ce i ovaj mada bih najvise volio da naprave spektakularan mec da svima zapuse usta

Leave a comment

Your email address will not be published.


*