Zašto će se meč između Lesnara i Ortona dogoditi na Live Eventu?

Nakon što smo vas izvijestili prije nekoliko dana kako će Brock Lesnar i Randy Orton imati revanš na Live Eventu u Chicagu 24.9., WWE je nedugo potom to i službeno potvrdio. No, mnoge je iznenadila ta odluka da se tako velik meč, pogotovo gledajući na ono što se dogodilo na SummerSlamu, odvije na jednom Live Eventu. No, evo zašto.

Lesnaru u ugovoru stoji da se osim na PPV-ima i tjednim događajima mora pojaviti i na određenom broju Live Eventova tijekom godine. No, plaća za jedan Live Event je drugačija nego za jedan PPV događaj zbog toga što Lesnar na PPV-u većinom ima main event mečeve koji traju dugo i zahtijevaju ulaganje većeg napora, dok na Live Eventu on odradi jedan meč od nekoliko minuta, što izgleda kao jedan trening za njega.

WWE je pitao Lesnara hoće li raditi taj Live Event u Chicagu i Lesnar je pristao. Također su mu dopustili da odabere protivnika za kojeg on misli da je najbolji izbor. Izabrao je Ortona iz očitih razloga s obzirom da je njihov meč podigao dosta prašine na SummerSlamu, a o revanšu bi se moglo također pričati ako WWE odluči napraviti nešto u meču što bi bio dio storylinea na TV-u, a ne samo običan Live Event meč.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Zašto će se meč između Lesnara i Ortona dogoditi na Live Eventu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*