WWE Tribute to the Troops 2017 recenzija

U već spomenutom “WWE tjednu” na USA Networku, WWE već tradicionalno prikaže i show pod nazivom ‘Tribute to the Troops’ kako bi odali počast svojim marincima. Show se održao na otvorenom, a nastupili su hrvači sa iSmackDown i sa Raw rostera. Sve skupa, ništa vanredno dobro, no jako zabavan show s pokojim solidnim mečom, drugačijim osjećajem i odličnom publikom.

The Shield vs Sheamus, Cesaro & Samoa Joe – **3/4

Zabavan meč za otvoriti show, u puno ozbiljnijim uvjetima i većom minutažom ovo može biti i puno bolje i kvalitetnije. No, i ovako je bilo zanimljivo, nije trajalo dugo i nije bilo dosadnih dijelova, akcija je bila brza i svugdje je bilo dešavanja, tako da sve skupa, dobar meč. Očekivana pobjeda Shielda.

Charlotte vs Ruby Riot vs Carmella – **1/2

Solidan meč sa zanimljivim događanjima u i izvan ringa te je služio kao prilično dobar preview meča između Natalye i Charlotte koji će se dogoditi na Clash of Championsu. Svidjelo mi se što su cure ovdje radile, Charlotte je bila odlična, a niti Ruby nije imala loše izdanje. Također, i ovdje očekivana pobjeda za prvakinju Charlotte.

The Usos & New Day vs Shelton Benjamin, Chad Gable, Aiden English & Rusev – **

Vrlo kratak meč, ali je služio kao solidan preview za njihov 4-way tag team meč na Clash of Championsu. Akcija je bila zanimljiva, brza i zabavna, a upravo to očekujem i na PPV-u. I drago mi je da će na PPV-u promijeniti pravila za 4-way tag team mečeve jer će sada biti u ringu odjednom četiri čovjeka, to jest od svakog tima po jedan, za razliku od one gluposti kad su sveukupno u ringu imali dva čovjeka.

Bayley, Sasha Banks & Mickie James vs Absolution – **

Zanimljiv kratki meč. Ovo je valjda bio jedini meč na showu gdje su heelovi odnijeli pobjedu. Tako je i trebalo biti. Dobro za sada grade Paige i ekipu i poraz ovdje im ne bi dobro došao, pa čak i na showu poput ovog gdje uglavnom pobjeđuju pozitivci. Itekako ispravna odluka ovdje.

AJ Styles, Randy Orton & Shinsuke Nakamura vs Sami Zayn, Kevin Owens & Jinder Mahal – **3/4

Prilično dobar meč, na razini onog početnog six man tag meča. Ni ovaj meč nije trajao nešto previše dugo, ali je u svakom trenutku bio uzbudljiv i služio je kao solidan preview za dva meča koja će se dogoditi na PPV-u u nedjelju. Nemam zamjerke ovdje.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Tribute to the Troops 2017 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*