WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs 2017 predviđanja

TLC PPV je pred nama i donio nam je neke ogromne promjene u zadnji tren. Jedna od takvih je i da će se Kurt Angle vratiti u ring u TLC meču zajedno sa Shieldom, a druga je i da ćemo dobiti meč između Stylesa i Balora. Kako urednici ProHrvanja komentiraju najavljene mečeve i sve promjene pročitajte u nastavku.

Handicap TLC Match: Kurt Angle, Dean Ambrose, Seth Rollins vs. Braun Strowman, The Miz, Cesaro, Sheamus, & Kane

Alen Butumović: Malo mi je odsustvo Reignsa i stavljanje Anglea u meč splasnulo očekivanja za ovaj meč – htjeli mi to priznati ili ne, Kurt Angle u svojim zadnjim danima u Impactu nije bio nimalo dobar u ringu i već se vidjelo da su ga godine lagano uhvatile. E sad, vidjet ćemo hoće li biti išta bolji u ovome meču ovdje jer ovo su svi dečki koji mogu bez problema podnijeti težak meč ili primiti nekoliko jačih bumpova, a to je ono što je kod Anglea upitno. Isto tako ne volim što je ovaj meč postao 5 na 3, jednostavno mi ovo nema smisla i mislim da će to isto malo pokvariti strukturu meča. Ali ako žele imati dobar PPV, ovaj meč treba biti odličan jer jedini ima stipulacija i jedini ima neki malo veći hype iza sebe. Što se tiče pobjednika stvarno ne znam tko bi mogao ovo dobiti, no sad kada se dogodilo ovo što se dogodilo, nekako više naginjem tome da će peteročlana ekipa pobijediti.

Filip Stanković: Definitivno ostaje žal što ne ćemo vidjeti Reignsa u meča, ali svejedno očekujem odličan meč. Biti će zanimljivo vidjeti kako će bookirati 5v3 meč. Mislim da faceovi ovdje uzimaju pobjedu.

Emir Ahmethodžić: Bio bi odličan match, pun spotfesta, ali kako se Reigns razbolio, nije više toliko sigurno. Pitanje je u kakvoj je spremi sada Angle i dal i bi mogao primati teže bumpove. S druge strane, on je jedna osoba u matchu od njih osam. Ukoliko ostali budu na nivou, neće se Angleov hendikep toliko ni osjetiti. Svakako je jedan od dva matcha koji me zanimaju na showu.

Finn Balor vs. AJ Styles

Alen Butumović: Ovaj meč nema nikakvu priču iza sebe, ali zbog imena je meč itekako vrijedan nekog malo većeg uzbuđenja i zasluženo drži mjesto drugo najzanimljivijeg meča na cardu. Nemaju priču iza sebe, ali nisu imali druge – morali su napraviti neke nagle odluke u zadnji tren zbog meningitisa i mislim da je ovo dobra odluka jer ako ćemo gledati kvalitetu meča, ovo bi trebalo biti mnogo bolje od onoga što bi Balor i Wyatt imali za pružiti. Mislim da će meč biti ili bi barem trebao biti kvalitetniji od gotovo svega na ovome showu i bit ću pomalo razočaran ako to ne bude tako. Styles je fantastičan, a Balor je netko kome treba odličan singles meč da se vrati na mapu što se tiče toga – feud s Wyattom mu nije donio mnogo plodova. Što se tiče rezultata, nisam onaj koji sanja o nekim Bullet Club ujedinjenjima, dolaskom Andersona i Gallowsa, ponovno formiranje grupe ili što ja znam drugo. Ne bih imao ništa protiv toga, iako stavljanje Stylesa na Raw bez da SmackDown dobije išta zauzvrat nema nikakvog smisla, ali ono, nije nešto što bih užasno htio vidjeti. Bullet Club u WWE-u za mene nije ništa posebno, pogotovo nakon što su Gallows i Anderson katastrofalno bookirani.

Filip Stanković: Balor i Styles su za mene dva najbolja WWE wrestlera što se tiče kvalitete u ringu. Styles je nažalost upao u zadnji čas, ali nadam se da ćemo dobiti jedan vrhunski meč. Bilo bi zanimljivo vidjeti neki rebuild Bullet Cluba, ali sumnjam da je WWE nešto smislio u ovome kratkom roku.

Emir Ahmethodžić: Ovo je došlo iz vedra neba, ali mi se sviđa. Postoje dvije mogućnosti: 1. Da se umiješaju Anderson i Gallows, pomognu Baloru, te da zajedno formiraju Balor Club, ili 2. Da se Wyatt umiješa sa svojim specijalnim efektima ili da se umiješa sama Sister Abigail. Da se ja pitam, odabrao bih prvu završnicu. Ovo je sve bila jedna puka slučajnost, ali je odličan splet okolnosti da se stvori konačno taj Balor Club i da se sprema rivalitet sa Shieldom. Wyatt dok se ne oporavi, može pričekati sa Sister Abigail angleom. Moglo bi se za Rumble organizirati War Games (pošto će do tad NXT već probiti led) – Balor Club vs Shield vs Wyatt Family. Tako bi Balor mogao krenuti dalje u priči sa Clubom i Shield, a i nastaviti angle sa Wyattom nakon oporavka.

Raw Women’s titula: Alexa Bliss (c) vs. Mickie James

Alen Butumović: Mogao bi biti dobar meč, mogao bi biti dosadan meč. Može biti bilo što. Mislim da Alexa zadržava titulu i to bi bila potpuno logična i ispravna odluka jer stavljanje titule na Mickie u ovom trenutku nema mnogo smisla.

Filip Stanković: Priča između njih dvije ima smisla. Alexa je na prošlom PPV-u pobijedila gotovo sve cure na Rawu osim Mickie i ona sad želi priliku protiv Alexe. Sam meč bi trebao solidan, ništa više.

Emir Ahmethodžić: Nadam se da će match biti dobar. Mickie je sjajna kada se pruži prilika da to pokaže. Alexa pobjeđuje 99.99%

WWE Cruiserweight titula: Kalisto (c) vs. Enzo Amore

Alen Butumović: Ovdje moje misli ulaze u određeni konflikt. Mislim da je ova priča s Enzom apsolutno jedna od boljih priča što su napravili s Cruiserweightima, ali s druge strane, Enzo je grozan u ringu i što god on dobro napravio u smislu storylinea i rada na mikrofonu, loše napravi u smislu kvalitete mečeve. Mislim kako će ovo biti loš meč, u najveću ruku solidan, i kako će Enzo pobijediti jer se ova priča uglavnom vrti oko njega, a ne oko Kalista. Ja bih volio da se toliko često ne dešavaju promjene prvaka u ovoj diviziji u zadnje vrijeme, no eto. Nadam se da barem neće meč biti toliko loš.

Filip Stanković: Drago mi je da se nešto bar događa u CW diviziji. Očekujem ispod prosječan meč i nadam se da će Kalisto ostati prvak jer je kvalitetan hrvač i milijun puta bolji u ringu od Enza. Enza treba ubaciti u neku drugu priču koja se ne vrti oko titule.

Emir Ahmethodžić: Ne očekujem mnogo od ovoga. Dobro je da barem ima neki zanimljiv storyline u CW diviziji. Mislim da će Enzo uzeti ovaj put na nekakav krompir, jer ako izgubi i ovaj put, ne znam kuda bi išli dalje s njim.

Cedric Alexander & Rich Swann vs. Jack Gallagher & Brian Kendrick

Alen Butumović: Ako main event scena u diviziji kaska u kvaliteti mečeva, mislim da bi ostatak divizije tu trebao poraditi da to nadoknadi, a nadam se da je upravo to razlog zašto imamo i drugi CW meč na PPV-u. Ovaj meč može biti jako dobar ako dobiju vremena, a s obzirom da ima malo mečeva na cardu, mislim da hoće dobiti. Nadam se pobjedi Gallaghera i Kendricka, čak mi se i sviđa njihov duo pa bi bilo dobro da se istaknu ovdje.

Filip Stanković: Dajte im dobru minutažu i da otvore show i dobit ćemo jedan jako dobar meč i publika će biti zainteresirana.

Emir Ahmethodžić: Nisam baš uzbuđen iskreno. Nadam se da će iznenaditi.

Asuka vs. Emma

Alen Butumović: Još jedan meč koji potencijalno može biti dobar ako dobije vremena, ali mislim da će radije prikazati Asuku jakom nego da im dadnu 10 minuta. Njih dvije su imale dobar meč na NXT Takeoveru i siguran sam da to mogu ponoviti, ali potrebni su određeni uvjeti. Tako da se nadam kako ovo neće biti 3-minutni meč nego da će barem 10 minuta dobiti. Pobjednik nikada nije u pitanju.

Filip Stanković: Veselim se jako Asukinom debutu. Ne treba biti velika minutaža i neka Asuka bude glavna točka meča. Stipulacija bi bila jako poželjna. Kao na primjer Chairs.

Emir Ahmethodžić: Match bi mogao biti dosta dobar, ali očekujem da Asuka dobije u brzom matchu i da će ju u nastavku predstavljati kao ženskog Lesnara sa najdužim matchom možda oko 5-6 minuta.

Kickoff: Sasha Banks vs. Alicia Fox

Alen Butumović: Nisam siguran je li ikog briga za ovo.

Filip Stanković: Sve osim čiste pobjede Sashe će biti kaos.

Emir Ahmethodžić: Isto me ne zanima baš. Valjda Sasha dobije.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs 2017 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*