WWE TLC 2019 predviđanja

Pred nama je evo i TLC PPV, stoga evo i naših predviđanja. Moram odmah reći kako je card očajno glup jer ako pogledate, nemamo ni meča za IC titulu, ni za US titulu. Nijedna glavna titula se ne brani. Nijedna ženska singles titula. Vjerojatno će dodati neke mečeve naknadno, ali to nije to.

Viking Raiders Open Challenge

Iskreno me ovo ne interesira. Jer ovo nije open challenge koji je napravljen samo kako bi se recimo to tako povećala napetost pred PPV ili da bi bilo zanimljivo i uzbudljivo vidjet tko će to biti. Ovo je napravljeno jer nemaju pojma što će s tag divizijom i što žele sa svojim prvacima. Žalosno, ali to je stanje main roster tag divizije već duže vrijeme. Mislim da će prvaci zadržati titule.

Aleister Black vs Buddy Murphy

Kandidat za meč večeri na papiru, u realizaciji vjerojatno neće to biti tako jer ili će ostati zakinuti vremenom, ili publiku neće biti briga za ovo. Black je brzo zaboravljen na glavnom rosteru, do ovog se trenutka već trebao boriti za IC titulu barem, a oni njega još uvijek stavljaju u filler mečeve na PPV-u. Murphyjeva čar koju je imao prije par mjeseci također je nestala koliko mi se čini. Ne njegovom krivnjom naravno. Black vjerojatno dobiva.

Rusev vs Lashley – Tables meč

Neće ovo biti dobro. Mrzim cijeli ovaj feud, ne volim Lashleyja, ne volim baš ni ovu stipulaciju najviše jer se sve temelji oko jednog spota, a to nikad nije dobro. Nažalost nas ovdje očekuje dosada. Pretpostavljam da Rusev dobiva.

New Day (c) vs The Revival – Ladder meč

Ovo bi moglo spasiti PPV. Vjerujem da će biti odlično. Drago mi je da je bar jedna stipulacija na ovom PPV-u dana u dobre ruke. New Day ima povijest odličnih mečeva ovog tipa, a vidjet ćemo kakav će Revival biti ovdje. Ne sumnjam da će se odlično snaći.

Bray Wyatt vs The Miz

Eh, što je ovo, ne znam ni sam, a mislim da ne znaju ni oni. Potpuno nepotreban meč. Bit će zanimljivo samo ako budu radili neke kerefeke s Wyattom odnosno Fiendom. Ne treba nam ovdje meč jer neće biti dobar. Treba nam nekakav angle, nešto takvo. Iako tome nije baš mjesto na PPV-u, to je nekako ovdje najbolja solucija.

Kabuki Warriors (c) vs Becky Lynch & Charlotte – TLC meč za Women’s Tag Team titule

Ono što mi se ne sviđa je to da je Raw Women’s prvakinja u ovom meču. Ona nema što raditi ovdje, ona treba braniti svoju titulu. Ne bih ništa rekao da nemaju dovoljno žena na rosteru ili dovoljno ženskih timova, ali imaju i ništa ne koriste. To im je veliki propust i zato ovaj meč s te strane nema smisla. S druge strane, ovaj bi meč mogao biti super. Volio bih vjerovati kako će ovo biti main event, ali vjerojatno neće. Nadam se da prvakinje zadržavaju titule, drugačiji rezultat ne bi imao smisla.

Roman Reigns vs King Corbin – TLC meč

I evo došli smo do najveće muke na ovom cardu. TLC meč koji nema ništa na liniji. Dva trenutno možda i najdosadnija lika na rosteru. Gledat ćemo beskrajno nizanje glupih i forsiranih spotova sa stolovima, bijesne Romanove Superman Puncheve, Corbinovu dosadnu facu i tako to. Ne želim ovo gledati. Ovaj je feud totalno pokvario SmackDown. Ovo im ne smije biti glavni feud na nekom brandu. Ako je, onda znaš u kakvom si bedu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Komentatorski stol - Batman

Leave a comment

Your email address will not be published.


*