WWE TLC 2018 predviđanja

TLC je jedan od onih B nivo pay-per-viewova koji nas uvijek može iznenaditi nekim odličnim mečom (Shield vs. Ryback, Kane and Bryan iz 2012.)  ili pak zanimljivim zahuktavanjem priče pred Wrestlemaniju (Reignsov napad na HHH-a iz 2015.), no nerijetko se stipulacije ubace tek tako bez prejakih priča i zvijezda. Ove godine, međutim, card na TLC-u ima potencijala biti fenomenalan ukoliko se mečevima (njih čak 12) da adekvatno vrijeme, nekima kraće nekima dulje.

Fabolous Truth (R-Truth & Carmella) vs Mahalicia (Jinder Mahal & Alicia Fox) – Mixed Match Challenge Finale

Edi Džindo: Iskreno, druge sezone je Mixed Match bio missmatch. Stipulacija za broj 30 u Rumbleu realno ne može uzbuditi nikoga s ovakvim dvojcem, osim ako se radi o nekoj bezvremenskoj komediji R-Trutha. Nek’ ovo bude komično, neka traje minutu, ma i manje čak. R-Truthov roll-up na Jindera bi ovdje bio idealan, pa nek budala umjesto na broju 30 u muškom Rumbleu uđe kao 30 na ženskom samo da bi ga Carmella zamijenila, logično. Broj 30 u muškom neka se ostavi za neko posebno iznenađenje, zašto ne? PREDVIĐANJE: Fabolous Truth. Nijedni nisu zanimljivi, ali ovi bar imaju taj faktor komedije.

Alen Butumović: Totalno nebitan meč, čak i ako uzmemo u obzir tu stipulaciju koju ovaj turnir definitivno nije zaslužio jer ga nitko ne prati i nije nimalo relevantan samim time. No, zamislite, ili će Truth ili će Mahal ući pod brojem 30 u Rumble meču. Vidite vi koliko ovo glupo već u startu zvuči. PREDVIĐANJE: Fabolous Truth. Iako me nije ni briga. 

Vedran Karlić: Nemam pojma tko će dobiti, al znam tko će izgubiti. Svi oni koji će gledati Royal Rumble. PREDVIĐANJE: Fab Truth

Natalya vs. Rubby Riot (Tables match)

Edi Džindo: Iskreno, više bih volio da Riot kao mlađa zvijezda sa svijetlom budućnosti i fenomenalnim karakterom u izgradnji pobijedi i kapitalizira na svojem solidnom heel programu. Međutim, mislim da će upravo zbog te emocionalne strane Vince dati kćeri pokojnog Jima Neidharta pobjedu. PREDVIĐANJE: Natalya. Nažalost, po njihovoj booking logici.


Alen Butumović: Definitivno me ovaj meč ne interesira ni najmanje, čak i s time što su dodali ovu stipulaciju. Za Tables meč moraš biti maher da bi ga dobro odradio, no mislim da to ovdje neće ići baš tako. PREDVIĐANJE: Natalya 

Vedran Karlić: Meč za kojeg me nije briga. PREDVIĐANJE: Naty

Buddy Murphy (c) vs. Cedric Alexander (Cruiserweight titula)

Edi Džindo: Buddy Murphy je jednostavno fenomenalan. Njegov rad u posljednja tri do četiri mjeseca, a pogotovo nakon Super Showdowna je senzacionalan. Iako mi je Alexander drag, on je jedan od onih tipičnih dobrih dečkića koji zna letjeti. Ne kažem da je loš niti išta slično, no nije ni približno na Murphyevoj razini kad se gleda cijeli paket. Alexander je imao svoj solidan period s titulom, dok Murphy zaslužuje barem na Wrestlemaniji braniti pojas s ovim runom. Valja napomenuti, ovo je zasigurno dark horse za meč večeri. PREDVIĐANJE: Murphy, jer je jednostavno najbolji.


Alen Butumović: Cruiserweighti iznenade kad najmanje od njih očekuješ, na onim special eventima su dokazali da ako dobiju priliku da će je iskoristiti i napraviti bar jedan od boljih mečeva večeri, ako ne i najbolji. Ovdje to mogu isto napraviti, no zbog količine mečeva na cardu, ne bih se čudio, da ih prebace na Kickoff ili da dobiju vrlo malo vremena. A ovaj meč može biti tako puno više od toga. Pa već su nam to i pokazali. PREDVIĐANJE: Murphy jer je zaista on velika tajna koja je mnogo vremena bila skrivena. 

Vedran Karlić: Murphy po meni ima samo jednu manu. Zapravo dvije, no jako povezane. Jako je generičan i ne pomaže to što se nitko nikada nije trudio od njega napraviti važnu zvijezdu. S puno boljom prezentacijom mogao bi biti jedan od top ljudi koje WWE ima, no na žalost, 205. PREVIĐANJE: Murphy

Finn Balor vs. Drew McIntyre 

Edi Džindo: Uzevši u obzir da se radi o singles meču na eventu koji je preplavljen ili mečevima sa stipulacijama ili mečevima za titule, očekujem da će ovo posve kratko trajati. Finn se malo gubi u midcardu i pored čovjeka koji je bez ikavke sumje materijal za Universal prvaka nema nikakve šanse. Ovo treba biti malo dulji, zanimljiviji squash u trajanju od cca. četiri minute. Sorry Finn, ali Drew je trenutno MVP crvenog brenda. PREDVIĐANJE: Kuću na Drewa!


Alen Butumović: Ovo bi u idealnim uvjetima mogao biti super meč, no siguran sam kako neće ovdje to tako ići, tako da će su se zadovoljiti barem solidnim mečom. Očito je da imaju velike planove za Drewa i to mi je drago, a zato mu je pobjeda ovdje itekako potrebna. PREDVIĐANJE: Drew McIntyre

Vedran Karlić: Jasno mi je zašto mnogi vole Balora, no ja nisam jedan od njih. Meni je on dosadan, no itekako dobar radnik u ringu. S druge strane, Drew mi je fantastičan u gotovo svim aspektima. Kod mene je izbor jasan. PREDVIĐANJE: Drew

Elias vs. Bobby Lashley w/Lio Rush (Ladder Guitar match)

Edi Džindo: Tako ćemo ju nazvati jer to sigurno nije Ladder meč. U takvom meču se pobjeđuje skupljanjem stvari s visoka, a ne naknadnim korištenjem. Trebali su ju jednostavno nazvati Guitar On a Pole meč. Bez obzira na to, i ovo bi trebao biti jedan od onih kratkih te iako smatram da bi WWE bez problema dati Lashleyu pobjedu, ipak imaju još puno vjere u Eliasa čija popularnost ne jenjava. Elias bi mogao imati dobar run prema proljeću, a za Lashleya, realno, ljude baš ionako nije previše briga. PREDVIĐANJE: Elias, ipak je majstor na gitari.


Alen Butumović: Fantastična stipulacija koja je mogla ići na barem 3 druga meča na ovom cardu potrošena je na možda najgori, najiritantniji feud koji sam vidio već u dosta dugo vremena. Jednostavno nemam riječi. Nadam se iskreno da će ovo trajati što kraće jer jednostavno ne mogu gledati ih ni minute. PREDVIĐANJE: Elias jer je manje iritantan. 

Vedran Karlić: Još jedan nije me briga meč, idem radit kolače. PREDVIĐANJE: Elias

The Bar (Cesaro and Sheamus) (c) vs. The New Day (Big E, Kofi Kingston, and/or Xavier Woods) vs. The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso) – SmackDown Tag Team titule

Edi Džindo: Zašto ovo nije TLC meč? ZAŠTO? Nema veze, sigurno neće u običnom obračunu dobiti minutažu koliku zaslužuju, ali imam osjećaj kako će Usosi ponovno osvojiti titulu. New Day nekako mislim da neće osvajati barem narednih par mjeseci, dok bi i Bar mogao obraniti. Međutim, nekako osjećam da je kraj njihovog perioda s titulama, barem za sada. Zavisno od danog vremena, još jedan dark horse za meč večeri. PREDVIĐANJE: UCE, OOO!


Alen Butumović: Evo jednog meča na kojeg je mogla ići Ladder stipulacija bez ikakvih problema. Ali, nažalost je nemamo. Svejedno mislim da će ovo biti vrlo, vrlo dobar meč koji bi bio idealna odluka za otvoriti show ili podići atmosferu ako ona kojim slučajem krene opadati, što je vrlo čest slučaj. No, molim vas da uvedete to pravilo da je po 1 predstavnik iz svakog tima aktivan istovremeno u meču, tj. da su ih odjednom u ringu trojica. Molim vas. Inače mečevi nemaju smisla. A i ovako odmah dobivaju na kvaliteti. PREDVIĐANJE: The Bar jer mi nekako nema smisla sad tu raditi nove prvake.

Vedran Karlić: Dajte im pola sata i imat ćete odličan meč. Barem tako na papiru izgleda. PREDVIĐANJA: Bar ostaju prvaci.

Braun Strowman vs. Baron Corbin (TLC meč)

Edi Džindo: A evo nam i najčudnijeg meča za predvidjeti jer Corbinove heel taktike mogu ovdje dosegnuti svakojake granice, no smatram da Strowmanov put natrag do titule jednostavno ima više smisla (iako je titula davnih dana trebala biti na njegovim ramenima) nego li potvrda Corbinove autoritativne figure. Također ovdje predviđam štednju vremena za ostale mečeve. Moguć je još jedan ispod minute, samo kažem. PREDVIĐANJE: Powerslam i doviđenja.


Alen Butumović: Joj, nadam se da će i ovo što kraće trajati jer Corbin je jednostavno na razini Lashleyja po pitanju razine do koje me iritira. Jednostavno ne znam zašto je Baron Corbin u TLC meču, no dobro. Strowman je ozlijeđen i vjerojatno neće ići punom snagom u ovaj meč, neke glasine kažu kako bi ovo moglo trajati vrlo kratko. Mislim da je tako najbolje za sve. PREDVIĐANJE: Braun Strowman, skinite Corbina s one pozicije na Rawu što prije.

Vedran Karlić: Ovo je meč ko stvoren za Brauna. Meč u kojem može biti dobar, a bez da mora biti dobar hrvač. PREDVIĐANJE: Braun

Ronda Rousey (c) vs. Nia Jax (RAW Women’s titula)

Edi Džindo: Da ispušem sve ove mečeve za koje mislim da trebaju biti kratki, to treba biti i ovaj. Rondi je dobro za izmiksati malo sve pobjede i imati po koju brzu i dominantniju, jer ovaj meč na cardu iovako već ima mali osjećaj fillera. Nia Jax je teški heel i čak nakon uvjerljivog poraza će nastaviti imati heat čisto zbog onoga što je napravila Becky Lynch prije Survivor Seriesa, pa tako ovim porazom neće izgubiti previše, a, kako sam već i napomenuo, Rondi bi dobro došao takav meč, čisto radi isto nekog ostvarenja, “šokantne brze pobjede protiv snažne Nie Jax” koja bi mogla osvanuti kao naslov na ESPN-u, jer na takav način Vince i razmišlja. PREDVIĐANJE: Ronda čeka prave protivnice.


Alen Butumović: Ne znam, nadam se da će i ovo biti što kraće, odnosno što bezbolnije. Jer ako ovdje krenu filozofirati s nekim overbookingom ili nečime, onda ću si lijepo ugasiti stream. PREDVIĐANJE: Ronda Rousey 

Vedran Karlić: Što kraće to bolje. PREDVIĐANJE: Ronda

Rey Mysterio vs. Randy Orton (Chairs match)

Edi Džindo: Iako mi ovdje zuji u glavi nekakav atraktivan i vrckav potez Mysteria kojim bi vjerojatno i nastavio ovaj zanimljiv feud, nešto drugo u glavi mi zuji još više, a to je ona pobjeda dominantnog heel Ortona iz 2009. na svojstveni način i samim time nastavak vrlo kvalitetnog heel runa, po meni čak i podcijenjenog. PREDVIĐANJE: Divljački RKO u zraku (na stolicu) kao kontra splasha nakon primljenog 619-a. 


Alen Butumović: Pa gledajte, Chairs mečevi nekada znaju stvarno iznenaditi, kao kad su u pitanju bili Kalisto i Corbin. Možda se to desi i ovdje jer opet imamo jednog izuzetnog highflyera koji može te chairs spotove učiniti da imaju što veći efekt i da što bolje izgledaju, a Orton može biti i dalje onaj sadist i nemilosrdno gađati Mysterija njima. PREDVIĐANJE: Orton jer mislim da mu fali jedna ovakva pobjeda. 

Vedran Karlić: Mislim kako bi ovaj meč bio osjetno zanimljiviji prije deset godina. Ima stipulaciju koja je često nezahvalna. Ako će se Ortonu dati, onda možemo imati dobar meč, ako ne… PREDVIĐANJE: Orton

Seth Rollins (c) vs. Dean Ambrose (Interkontinental titula)

Edi Džindo: Njima su definitivno trebali dati Ladder meč, a možda će i dati, jer će oni svejedno dobiti minutažu i svejedno će razvaliti u ringu i biti jedan od favorita za meč večeri. Koliko god se Ambroseov karakter kao “vonjofoba” činio čudan, bivši kolege iz Shielda će pružiti nešto odlično, bit će i priče i atletičnosti. Još kad nadodamo da se Ambrose poboljšao u ringu, ovaj susret na PPV-u gdje su skupa kao Shield slavili u prvom službenom main roster meču će imati posebnu vrijednost i za najveće indy markove. PREDVIĐANJE: Dean, ali nek produže storyline do Manije ili nek Seth ide po Universal titulu preko Rumblea.


Alen Butumović: Ja njihove mečeve obožavam. I one iz FCW-a i one s main rostera. Jednostavno obožavam ih gledati svaki puta kada su zajedno u ringu jedan protiv drugoga. Tako da zasigurno željno iščekujem ovaj meč. Ovo će biti zanimljivo jer je drugačije od svih njihovih zadnjih 10 mečeva koji su se zbili prije par godina kada su uloge bile obrnute. Ovo je prvi pravi heel meč za Deana Ambrosea i baš me interesira način na koji će to ići. Šteta što nisu stavili neku stipulaciju ovdje jer bi odlično došla. Iskreno se nadam da neće odlučiti pokvariti nekim overbookingom ili bilo čime što se protivi razumu. PREDVIĐANJE: Dean Ambrose jer bi to po meni bilo zanimljivo.

Vedran Karlić: Ovo bi mogao biti jako jako dobar meč, iako su po meni malorazvodnili program kojeg imaju, zato što su išli dobrom starom popularnom šablonom. Gotovo svaki program kojeg su imali su morali naglo prekinuti, zbog ovog ili onog razloga. Nadam se kako ovog puta mogu dostaviti nešto vrijedno anala. PREDVIĐANJE: Dean

Daniel Bryan (c) vs. AJ Styles (WWE titula)

Edi Džindo: Daniel Bryan možda i nadmaši svoj “YES Movement” gimmick ovime što je u protekla dva tjedna započeo raditi. Ljuti realni vegan s odvratnim ofucanim frazama ima nevjerojatan heat za najomiljenijeg čovjeka u proteklom desetljeću, možda i više. Ako je neki izazivač pravi izazivač, onda je to AJ Styles, ali Bryan u glavnom favoritu za meč večeri (uz posljednji kojeg ćemo predviđati) jednostavno treba slaviti. Bilo to nekom ekstra lukavom heel taktikom ili odlučno i pošteno nakon odličnog meča, toliko i nije bitno ukoliko nastavi biti ovako odlično utjelovljenje tipične “eko-budale”. PREDVIĐANJE: Bryan pobjeđuje i napada Stylesa. Odjednom se nakon meča vraća John Cena i spašava Stylesa, dok Bryan bježi. Ukoliko ne dovedu Cenu, može to biti i Shane, ali Bryan mora uvjerljivo slaviti na Rumbleu.


Alen Butumović: Ha gledajte, glavni aduti večeri su uglavnom oni mečevi koji nemaju stipulaciju tako da je i ovo jedan od tih. Nadam se odličnoj psihologiji kakvu su pokazali do sada u feudu i izvanrednom heel worku Daniela Bryana. Ovo bi stvarno moglo biti fantastično ako dobiju vremena. PREDVIĐANJE: Daniel Bryan jer nema smisla vraćati titulu na Stylesa kad je Bryanov heel gimmick pun pogodak.

Vedran Karlić: Još jedan meč koji može biti odličan, a Bryan je sjajan kao heel. PREDVIĐANJE: DB

Becky Lynch (c) vs. Charlotte Flair vs. Asuka (Triple Threat TLC meč za SmackDown Women’s titulu)

Edi Džindo: Ne očekujem od ovoga ništa manje od totalnog spektakla. Asuka je pokazala da bi mogla biti veliko iznenađenje ove borbe te postoje tračevi da se Vinceu jako svidjela reakcija na Japanku na SmackDownu. Međutim, ovdje je nekako Becky Lynch po meni zasluženi favorit i žena koja zaslužuje nositi titulu. Slažem se, mogla bi ju kao ratnik osvojiti na Maniji preko Royal Rumblea, ali nekako smatram da ju zaslužuje držati. Mislim da ćemo ovdje gledati i odličan wrestling i odličan spotfest. Cure neće razočarati, elitni su rang u svijetu wrestlinga. PREDVIĐANJE: Irska slavi u SAD-u, ali nije McGregor.


Alen Butumović: I evo možda i glavnog aduta, odnosno glavnog kandidata za najbolji meč večeri. Ovaj program je tako dobro građen, daleko najbolji ako gledamo sve što će se zbiti na ovom PPV-u. Možda je do Becky Lynch koja je jednostavno iz druge galaksije u zadnje vrijeme i nevjerojatno je kakvu energiju ta žena nosi sa sobom. Ovo bi mogla biti takva mečina ako sve bude išlo spontano i ako ne budu forsirali neke straubalne spotove u svrhu činjenice da je ovo prvi ženski TLC meč. Jer to uvijek rade i uvijek ispadne traljavo. PREDVIĐANJE: Becky Lynch jer drugačije ne ide.

Vedran Karlić: Ne sejćam se kada sam zadnji puta gledao ovaj tip meča u kojem svima dajem ise đanse. PREDVIĐANJE: Imat ćemo barem jedan nepotreban kraj koji nije kraj i Becky koja zadržava titulu

Be the first to comment on "WWE TLC 2018 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*