WWE Survivor Series 2018 predviđanja

Ispred nas je još jedan Survivor Series PPV koji je već sada treću godinu za redom u Raw vs SmackDown maniri, pa idemo vidjeti što mislimo o tome showu prije nego se dogodio.

Tag Team Survivor Series Match [Kickoff Match]

Alen Butumović: Kao što rekoh na forumu, ovaj meč će biti vrlo nepregledan, zbrzan i previše će se toga nebitnoga odvijati odjednom. Zato mi je drago što je baš ovaj meč završio na Kickoffu a ne Cruiserweighti. Uz to, 85% ovih timova je irelevantno, možda sam malo i rekao. Tako da me ovaj meč ne zanima ni najmanje.

Vedran Karlić: Smackdown ima toliko bolje timove… Ovaj meč može biti dobar ako dobije minutažu, no ako ne dobije, onda će samo biti hrpa ljudi, što znači kaos.

Filip Stanković: Sjećam se da je prije dvije godine ovo ispalo prilično dobro, nadam se da će večeras ovi timovi to ponovit. Očekujem pojedu SmackDowna jer imaju relevantnije timove.

Raw Tag Team Champions AOP vs. SmackDown Tag Team Champions The Bar

Alen Butumović: Oba tima su heelovi, a ako tome pridodamo i prisutnost Big Showa van ringa, zaista ne znam kako će ovaj meč funkcionirati i hoće li nam išta dobrog donijeti. Ova dva tima mogu imati itekako dobar meč i mislim da bi se u nekim drugim uvjetima uspjeli dobro poklopiti i surađivati, no ne i ovdje. Možda iznenade, to uvijek ostaje. Predviđam pobjedu AoP-a.

Vedran Karlić: Način na koji je AoP došao do titule ih je dosta srozao u mojim očima, pogotovo nakon što mjesecima nisu ništa radili. Van toga, imamo meč koji prati gimmick showa, prvak protiv prvaka. I potencijalno zanimljiv meč, no ništa više od toga. Mislim kako će AoP dobiti.

Filip Stanković: Dajte im dobru minutažu i ne uplitanje Big Showa i imate potencijalno odličan meč. Volio bi da AoP pobijedi jer nemaju još ni jednu ozbiljnu pobjedu na main rosteru.

Buddy Murphy (c) vs. Mustafa Ali (Cruiserweight Championship)

Alen Butumović: Što će to biti, nisu ih nemilosrdno gurnuli na Kickoff. No, dan je dug, do Survivor Seriesa ima još dovoljno sati da se odluče za takvo nešto. Murphy i Alexander su u Australiji pokazali kako se radi jedan Cruiserweight meč, nadam se da će ova dvojica to ponoviti. Smatram da je Ali jednako povoljan protivnik za Murphyja kao što je bio i Alexander, ako ne i bolji, tako da uz dovoljno minuta, zagrijanu publiku i energije ovo bi mogao biti jedan od iznenađenja večeri.

Vedran Karlić: Ovo je meč koji treba ili otvoriti show, ili dobiti poziciju da podigne show nakon što isti ‘umre’. Što im se gotovo redoviti događa. No neovisno o tome, mislim da nas čeka dobar meč. E sada, tko će dobiti, nemam pojma. I to je dobra stvar, pošto mi to čini meč zanimljivim.

Filip Stanković: Dobro je što su ovo stavili na glavni show jer 98% wrestling fanova nije upućeno u Cruiserweight događanja jer zbog prenatrpanog WWE rasporeda se jednostavno ne stigne. Siguran sam da će ovo ispasti jako dobro, a moglo bi doći i do promjene prvaka pošto se meč nalazi na main cardu.

Intercontinental Champion Seth Rollins vs. United States Champion Shinsuke Nakamura

Alen Butumović: Ne želim uopće ući u ovaj meč ni sa kakvim očekivanjima, Nakamura me je u svojim dosadašnjim nastupima naučio da trebam imati takav pristup prema njegovim mečevima, koliko god da oni dobro izgledaju na papiru. Ovo bi u nekom slučaju mogao biti genijalan meč, ali Nakamura nije vidio ni g od genijalnog meča već dugo. No, ako bude raspoložen i ako Rollins bude u transu kao i inače, možda se stvari poklope pa dobijemo dobar meč ovdje. Zaista se nadam, volio bih da Nakamura jednom već ima taj meč koji će mi vratiti vjeru da od njega nešto i dalje ima. Ovdje ima sjajnu priliku. Predviđam njegovu pobjedu, odnosno uplitanje Ambrosea kako bi omeo Rollinsa.

Vedran Karlić: Prije jedno dvije ili tri godine ovaj meč bih očekivao kao ozebao sunce. Danas? Nakamura je na main rosteru dosadan i nije ništa pokazao, što radi ograničavanja poteza, što zbog njega samoga. Rollins pak s druge strane može što hoće, trenutno je vruć, što znači kako će se Ambrose pojaviti, koštati ga meča, kako bi nastavili svoj program.

Filip Stanković: Rollins je odličan i može iz svakoga izvući ono najbolje. Nakamura nije imao kvalitetan meč već dugo i ako bi sa nekim trebao pružiti odličan meč to je onda Rollins. Vjerojatno će se Ambrose uplesti u ovaj meč i koštati Rollinsa pobjede.

Women’s Survivor Series Match

Alen Butumović: Ne vidim potencijala baš u ovome meču i ne znam baš hoće li biti dobar. Pobjednik me isto baš previše ne interesira, ali ako moram birati, odabrao bih SmackDown.

Vedran Karlić: Bit će meč, bit će zanimljiv, bit će prebrz, pošto će morati izvesti sve sa prilično kratkom minutažom. No po meni bi SD trebao dobiti ovo, radi onako dobrog napada kojeg je odradio.

Filip Stanković: Mislim da SD ima malo kvalitetnije wrestlerke i da će uzeti ovdje pobjedu, a meč će u najveću ruku ispasti solidan.

Raw Women’s Champion Ronda Rousey vs. Charlotte

Alen Butumović: Ovo zaista je degradacija u odnosu na meč koji je mogao biti s Becky Lynch, ali je i dalje po meni najbolja moguća zamjena te meč kojeg smo svakako jednom htjeli vidjeti. Ovo je tek pravi test meč za Rondu jer ima stvarno kvalitetnu protivnicu i ako ovaj meč bude dobar, onda ću i ja biti zadovoljan. Siguran sam da Ronda neće izgubiti, a niti da će Charlotte izgubiti, ili barem čisto izgubiti.

Vedran Karlić: I dok na prvu ovo izgleda kao najbolja moguća opcija nakon što je Becky otapala, dio mene ne želi otpisati Chatlotte. Kada bi ona dobila to bi otvorilo malo more opcija priča za dalje, priča koje bih ja napisao kada bih mogao, i koje bi mi bile mnogo zanimljivije nego da Ronda dobije. No poznavajući kako WWE radi stvari, očekujem kako Ronda neće izgubiti.

Filip Stanković: Jako mi je žao što Becky neće biti u ovome meču jer je trenutno najvruća osoba u WWE-u. Sa jedne strane je to možda i dobro jer bi vjerojatno izgubila od Ronde. Charlotte je dobra zamjena i što se tiče wrestling kvalitete, meč će ispasti na sličnoj razini kao da je i Becky u njemu.

Universal Champion Brock Lesnar vs. WWE Champion Daniel Bryan

Alen Butumović: U idealnim uvjetima ovo bi mogao biti genijalan meč, ali nekako sumnjam da ćemo to vidjeti. Kao i Nakamurini mečevi, Lesnarovi su nas također naučili da ne očekujemo ništa pa čak i ako mu je protivnik Daniel Bryan. Jer ovo može trajati 3 minute gdje ćemo vidjeti 6 F5-ova i to će biti to. A može trajati i 15 minuta u kojem ćemo dobiti stvarno dobru akciju. Ulazim s minimalnim očekivanjima u ovo pa ako naprave loše, neću biti iznenađen niti razočaran niti se osjećati pokradeno, a ako pozitivne iznenade, super za njih. Nadam se da će Bryana zaštititi.

Vedran Karlić: Ja ću izabrati ‘suludu’ rutu. Onu u kojoj DB dobiva nakon što Braun košta Lesnara meča. I da, meč je jaka riječ, pošto Lesnar isti nije odradio već jako dugo vremena, a sigurno neće ni sada kada se priprema za povratak u UFC.

Filip Stanković: Valjda će trajati više od 5 minuta. Lesnar me ne zanima jer nije u stanju izvesti više od dva wrestling poteza, a novi karakter Daniela Bryana mi se nimalo ne sviđa.

Men’s Survivor Series Match

Alen Butumović: Ovo ovisi o više stvari zaista. Ovisi o tome hoće li i ove godine biti glupi pa u fokus meča staviti priču između Shanea, Stephanie, World Cupa, Strowmana i Corbina, oko toga tko će čime i kime vladati i te neke slične karefeke koje mi idu već na živce, ali oni to svaki puta provode jer ovakav tip meča im je idealan da trpaju gluposti kako se sjete. Meč može i jako dobar ako budu nam davali ono što želimo, a to su recimo interakcije između Joea i McIntyrea, Joea i Balora, Mysterija i Balora i tako još neke zanimljive sekvence da sada ne nabrajam u nedogled. Ovaj meč zaista ima potencijal, a sad sve ovisi u kojem će smjeru otići, hoće li trajati nepotrebnih 45 minuta u kojem će samo 15 minuta biti zanimljivo ili će to suziti na ono što je najbitnije. S obzirom da je SD uzeo World Cup, predviđam pobjedu Rawa ovdje.

Vedran Karlić: Sve ovisi što će biti fokus meča, ako opet bude Shane… pa ajmo kazat ovako – dobra je šansa da me meč neće zanimati. Pogotovo kada pogledaš kakve ljude imaju u meču, ovdje mogu napraviti dosta toga dobroga, no imaju problem kao i gotovo sve ostalo na ovom cardu – meč izgleda potpuno beznačajno. Moje predviđanje je da i tu SD dobiva.

Filip Stanković: Teško je išta ovdje predvidjeti, može ispasti odlično, može ispasti katastrofa. Više mi vuče na ovo da će ispasti dobro jer nema kao prošle godine part -timera u meču(osim Shanea).

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Survivor Series 2018 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*