WWE Survivor Series 2017 predviđanja

Survivor Series je pred nama i WWE je stvorio card o kome se dadne pričati ponešto. Ima potencijalno zanimljivih mečeva, a kako se to sve svidjelo urednicima portala, što oni predviđaju za ovaj show i pobjednike mečeva, doznajte u nastavku.

Ne zaboravite odigrati Kockarnicu te se registrirajte na naš forum za raspravu o Survivor Seriesu u ovoj temi.

Muški Survivor Series Raw vs. SmackDown eliminacijski meč 

Alen Butumović: Ima puno star powera, ima puno zanimljivih hrvača i sve skupa, mislim da će ovo biti odličan spektakl. Pri tome mislim da možda neće imati in-ring kvalitetu kao niti jedan meč s Takeovera sinoć, ali će sasvim sigurno imati puno raznih događanja, momenata i svega ostaloga što se događa u ovim mečevima što će učiniti meč odličnim. Baš me zanima što će napraviti sa Angleom i Triple H-om, hoće li se Zayn i Owens uplesti, zanima me i Cenin povratak, Strowmanov booking…ima zanimljivih stvari uglavnom. Ne znam zaista tko bi mogao pobijediti, ako Zayn i Owens se budu upleli onda bi Raw mogao uzeti pobjedu, no ako budu htjeli napraviti nešto između Anglea i HHH-a, onda sam prilično siguran da SmackDown uzima.

Filip Stanković: Deset velikih imena u jednom meču. Ovo mora u najmanju ruku ispasti vrlo dobro. Mnogo je tu paralelnih priča i svašta se može dogoditi. Jedva čekam da krene. Pobjednika je teško predvidjeti. Angle je posao na liniji,pa bi to moglo prevagnuti na stranu Rawa.

Brock Lesnar vs AJ Styles

Alen Butumović: Ovo bi u idealnom svijetu bio odličan meč, ali ja ne idem s tim očekivanjima. Neću niti očekivati da će ovo trajati više od 10 minuta, neću niti očekivati da će napokon netko s Lesnarom odraditi čist, dug i fantastičan meč, tako da se na kraju krajeva neću niti razočarati ako ispadne tako. Ali reći ću kako mi je drago što barem nećemo dobiti Mahal/Lesnar meč što je bilo zagarantirano da će biti loše. Ovo barem ima potencijala biti odlično.

Filip Stanković: Lesnar je ovdje veliki problem. Ne pamtim kada je zadnji put imao single meč duži od deset minuta. Ako je Styles uspio iz Mahala izvući dobar meč, nadam se da će i ovdje uspjeti nešto. Ne bih želio vidjeti Mahala za vrijeme meča. Poslije može, samo neka meč završi čisto.

Ženski Survivor Series Raw vs. SmackDown eliminacijski meč

Alen Butumović: Nadam se da će biti zabavno i da će dobiti nekih 20-ak minuta da pristojno razviju tu akciju i da ne izgleda sve užurbano, glupo i nepovezano kao što i inače znaju ženski eliminacijski mečevi izgledati. Vjerujem kako ovdje Raw tim dobiva i kako će pokušati prikazati Asuku u najboljem mogućem svjetlu. Nemam ništa protiv toga, tako da je to u redu s moje strane. Sve u svemu, što se kvalitete meča tiče, ne vjerujem da će biti odlično, ali neka bude zabavno i ja ću biti zadovoljan.

Filip Stanković: Ženska WWE divizija je ove godine jako loše korištena, pa sam jako skeptičan oko kvalitete ovoga meča. Asuka je glavna zvijezda ovdje i nadam se da će je tako i prikazati. Jedino joj Becky može parirati.

The Shield vs New Day

Alen Butumović: Ovdje bi nas mogao dočekati jedan spektakl. Jedva čekam meč, mislim kako bi mogao čak biti i najbolji na cijelom PPV-u. Ne moramo više pričati o kvaliteti obje grupe to je već odavno utvrđeno, no ovdje dolaze u konflikt dva različita karaktera koja su imala dva različita puta do slave, a nisu se baš susreli na tom njihovom putu. Tako da je ovo izuzetno zanimljiv meč koji je možda malo prekasno stvoren, ali nema veze, dobit ćemo ga i ja jedva čekam. Očekujem pobjedu Shielda, osim ako ne budu krenuli s nekim nesuglasicama između njih trojice opet, ali mislim da je još rano za to.

Filip Stanković: Ovo bi moglo vrlo lako ukrasti show. Dvije fantastične grupe. Šestorica odličnih hrvača. Samo im dajte dobru minatažu. Pobjedu će vjerojatno odnijeti Shield.

The Usos vs The Bar

Alen Butumović: Još jedan meč koji će sasvim sigurno biti zabavan, ali ova dva tima bi mogli ukrasti show s odličnim mečom, tako da sam sasvim sigurno zainteresiran. Oba tima su izuzetno kvalitetna i u zadnje vrijeme su samo pružali odlične mečeve na svojim brandovima, tako da je nemoguće biti nezainteresiran za ovo. I drago mi je da su u zadnje vrijeme odlučili postaviti Usose kao pozitivce kako bi ipak izbjegli čisti heel vs heel meč i ovdje. Ovako je puno zabavnije i dinamičnije. Ne znam tko će ovdje odnijeti pobjedu, ali mislim da je apsolutno svejedno.

Filip Stanković: Nisam imao problema s time kad su Ambrose i Rollins izgubili titule jer Bar nije ništa slabiji tim po in-ring kvaliteti. Ovo također može biti odličan meč i nadam se da ćemo ga i dobiti. Za pobjednika mi je svejedno.

The Miz vs Baron Corbin

Alen Butumović: Nikako nisam bio zainteresiran za ovaj meč na početku, ali nakon njihovih nekoliko promoa sa socijalnih mreža, malo su me ipak zainteresirali. Svejedno, ne želim puno očekivati od ovoga. Ovo je čisti heel vs heel meč, a nekako mi njih dvojica ne izgledaju kao netko tko će kliknuti u ringu s onim drugim. Tako da ovdje možemo dobiti dosadan meč, ali mogu nas i iznenaditi pa pružiti nešto kvalitetno. Vidjet ćemo. Mislim kako će ovdje Miz ugrabiti jednu iznenađujuću pobjedu na varanje, baš zato jer svi očekuju da Corbin pobijedi jer je u usporedbi s Mizom on taj koji je dominantan.

Filip Stanković: Mizovi mečevi otkako surađuje sa Dallasom i Axelom su se pretvorili u mečeve slične Mahalovima što nikako nije dobro. Jako rijetko čisto pobjeđuje. Nadam se da ćemo u ovome meču vidjeti što manje ometanja njih dvojice. Pobjeda? Oba dvojici je jako potrebna

Charlotte vs Alexa Bliss

Alen Butumović: Drago mi je da je Charlotte osvojila titulu baš zbog toga što ćemo dobiti ovaj meč ovdje. Nikako mi se nije gledalo Natalya/Alexa. Ovaj meč ima jako dobrih predispoizicija. Obje djevojke su jedine na trenutnom rosteru koje su osvojile i SmackDown i Raw Women’s titulu. Tako da sam malo razočaran što smo tek ovaj tjedan saznali da ćemo gledati meč između njih dvije jer se ovo rivalstvo stvarno moglo dosta bolje izgraditi osim samo ‘prvak protiv prvaka’ meča. Ali vjerujem kako će meč biti izuzetno kvalitetan. Mislim kako Charlotte ovdje uzima pobjedu.

Filip Stanković: Definitivno da će ovo biti kvalitetniji meč od Natalya/Alexa meča. Charlotte se preporodila na SmackDownu. Nadam se da cure neću razočarati ovdje. Alexa je slabo bookirana na Rawu i nadam se da će večerašnjom izvedbom vratiti svoj kredibilitet. Po meni ona uz dobar booking može biti bez problema top cura u kompaniji što je već i bila na početku godine. 

Kickoff; Cruiserweight titula: Enzo Amore (c) vs Kalisto

Alen Butumović: Ne zanima me. Zašto bi me trebalo biti briga za ovo? Enzo je već postao naporan. Neka se Neville vrati i razbije ga.

Filip Stanković: Enzo nema što raditi u ovoj diviziji. Grozno izgleda kad on pobjeđuje talente poput Dara, Nevillea, Kalista i sl. Ovdje će vjerojatno zadržati titulu.

Za koji meč ste najviše uzbuđeni?

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Survivor Series 2017 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*